Gündem Pazar günü seçim olsa kime oy verirsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hdp yi neden koymadın demeyin t*röristlerin bu ülkede yeri yok. CANLARI CEHENNEME. Akp mhp Chp İp Zafer partisi Memleket partisi Deva partisi Genç parti Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Hey nerelerdersiniz Pazar günü seçim olsa kime oy verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BeenSeytanınAvukatı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Zafer Partisine vericem. Ümit Özdağ, cümbür cemaat herkesin anasını s*ksin. Diktatör olmasına razıyım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣 bende Zaferciyim reis Yorumla BeenSeytanınAvukatı +1 yıl Helal sana. Kendisinin oturduğum ilçenin başkanlığına gelmesini bekliyorum. Olası büyük bir sıkıntıda, kendisinin yanında'' Esat Oktay Yıldıran'' rolünde görev alabileceğime söyleyeceğim. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl zafer partisini niye yazdın çok boş bir parti bıdıbıdıbdıbıdıbıdı yapan bi başkanı var ıyy 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 1 yılda maymuna çevirdi bütün siyasi partileri sen bıdıbıdı diyorsun aynen kardeşi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onu kafaya takan yok adama trol diyip gülüyorlar kıkır kıkır hahahhaa Yorumla Soran +1 yıl Aynen o yüzden ankette oy oranı her geçen gün yükseliyor değil mi Yorumla Soran +1 yıl Seçimden sonra seninle görüşelim olur mu Zafer meclise girdiğin de bu laflarını yedirmek için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zafer meclise nasıl girsin ancak chp yardım ederse girer knk Yorumla Soran +1 yıl Zafer Partisinin hiçbirinin partinin desteğine ihtiyacı yok. Tek başına seçimlere girecek ve gerekli oyu alacaktır Yorumla
byymght Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl akp mhp diyenler beni engelleyebilir mi 0 2 Yorumla mamitelli +1 yıl Benide Yorumla Soran +1 yıl Zafer partisi haricindekilere oy verenler beni engelleyebilir mi 😂 Yorumla
Buketciğiniz4001 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Sen kime verirsin bakalım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gururla Zafer Partisine vereceğim. Yorumla Soran +1 yıl Peki ya sen kime vereceksin? Yorumla Buketciğiniz4001 +1 yıl Ben olsam chp iyi partiye verirdim zafer alakalı pek bi bilgim yok Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum Yorumla
Tahaboys Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl En büyük terorist akpdir 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Ülkenin Yarısı onlara veriyor o yüzden koydum yoksa koymazdım Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Hiç biri 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Hiç biri adam değil Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zafer Partisine vericem. Ümit Özdağ, cümbür cemaat herkesin anasını s*ksin. Diktatör olmasına razıyım.
🤣🤣🤣 bende Zaferciyim reis
Helal sana. Kendisinin oturduğum ilçenin başkanlığına gelmesini bekliyorum. Olası büyük bir sıkıntıda, kendisinin yanında'' Esat Oktay Yıldıran'' rolünde görev alabileceğime söyleyeceğim.
zafer partisini niye yazdın çok boş bir parti bıdıbıdıbdıbıdıbıdı yapan bi başkanı var ıyy
1 yılda maymuna çevirdi bütün siyasi partileri sen bıdıbıdı diyorsun aynen kardeşi
onu kafaya takan yok adama trol diyip gülüyorlar kıkır kıkır hahahhaa
Aynen o yüzden ankette oy oranı her geçen gün yükseliyor değil mi
Seçimden sonra seninle görüşelim olur mu Zafer meclise girdiğin de bu laflarını yedirmek için
zafer meclise nasıl girsin ancak chp yardım ederse girer knk
Zafer Partisinin hiçbirinin partinin desteğine ihtiyacı yok. Tek başına seçimlere girecek ve gerekli oyu alacaktır
akp mhp diyenler beni engelleyebilir mi
Benide
Zafer partisi haricindekilere oy verenler beni engelleyebilir mi 😂
Sen kime verirsin bakalım
Gururla Zafer Partisine vereceğim.
Peki ya sen kime vereceksin?
Ben olsam chp iyi partiye verirdim zafer alakalı pek bi bilgim yok
Anlıyorum
En büyük terorist akpdir
Ülkenin Yarısı onlara veriyor o yüzden koydum yoksa koymazdım
Hiç biri
Neden