İnce ve Özdağ'ı zaten seviyordum Cem Uzan programından daha fazla keyif aldım ve kendisine sempati duydum ancak gerek dış politika gerekse hdp konusundaki söylemlerine asla katılmıyorum.
@AfifeJaleE var veya yok ne fark eder. gelecek ve deva bu konuda anlaşsa sorun etmez bir ara böyle bir yakınlık vardı kk nında belli olmaz yani. mesela bu siyasetin neresinde gül acaba onu bilen yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnce ve Özdağ'ı zaten seviyordum Cem Uzan programından daha fazla keyif aldım ve kendisine sempati duydum ancak gerek dış politika gerekse hdp konusundaki söylemlerine asla katılmıyorum.
Hiçbiri bir işe yaramaz
Siz kimi görüyorsunuz aday olarak
Hiçbiri i
hepsini toplasan %5 oy alamaz
Siz kimi görüyorsunuz aday olarak
şimdikinin karşısında 2. turda kim kalırsa ona veririm
Kim kalir mesela bu sorumun yanıtı deği çünkü
millet ittifaki kimi aday gösterirse o kalır.
bu oylattığın 3 adaydan hiçbirinevermem
Mesela girdiği her seçimi kaybetmis bir aday mi veya malum partiden doğan yüzde 0,5 oy alacak adaylar mi? Bir de yayinlari izliyor musunuz?
diğer adaylar girdikleri her seçimi kazanmışlarmı
2 si yeni kurulmus bir parti diğeri ise çok farkli. Ancak siz sorulara yanıt vermiyorsunuz, cevabı saptıriyorsunuz
verdimya cevabı millet ittifakının ortak adayına vereceğim diye
Ben hangi lider olarak sormuştum neyse teşekkürler
liderlerin hiçbirine vermem direk olarak ortak aday olursa liderlerden biri ona veririm ama
Mesela millet ittifakı Abdullah Gül dedi bizim adayımız ona mi oy vereceksiniz yoksa bu yukarıdaki isimlerden birine mi? Bunlari da düşünmek lazim
abdullah gül derse gider tayyibe verrim
Abdullah gül deme şansları yok anketlerde bile fark yiyor
@AfifeJaleE var veya yok ne fark eder. gelecek ve deva bu konuda anlaşsa sorun etmez bir ara böyle bir yakınlık vardı kk nında belli olmaz yani. mesela bu siyasetin neresinde gül acaba onu bilen yok.
cem uzan kim bilmiyom