Kocaeli’de Afgan kaçak Muhammed Atikullah tarafından katledilen Ayşegül Aydın’ın babası Metin Aydın isyan etti. Duruşma sonrası baba Aydın, sanığın rahat tavırlarına tepki göstererek; "Adamı tosun gibi beslemişler..."dedi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
TÜRK CEZA KANUNU elden geçirilmeli. Toplumda ADİ suçlar adı verilen suçların cezası HAPSE AT BESLE olmamalı. Tecavüz, cinayet, namus cinayeti, taciz, sapıklık, seri katil olmak, akli dengesi bozuk olup toplum için tehlike saçmak, esrar ve uyuşturucu madde kullanmak da dahil olmak üzere insan ahlakına aykırılık içeren, toplum sağlığı ve huzurunu ağır şekilde bozan bu tip durumların cezası bana kalırsa İDAM. Ancak, İDAM olmayacak diye diretirlerse farklı bir seçenek daha var. O da GÜN IŞIĞI dahi göstermemek. Bu tip suçlulara özel tamamen karanlık, ışığın zerresini barındırmayan hücreler ve her gün sadece hayatta kalabilecekleri kadar besin, su takviyesi kafidir. Toplumda yeri olmasını bırakın, ıslah edilmesine dahi fırsat verilmeden ALLAH ile baş başa kalmaları, ömürlerini o suçun ağır günahı ile birlikte karanlık hücrede geçirmeleri sağlanmalı ki en az idam kadar ağır bir ceza olsun.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaber izlemeyi bıraktım sırf bu yüzden. Sokaklar savaş alanı gibi. Böyle giderse İran gibi oluruz son olarak. Millette ki silahlanma artık sokaklarda. Polis nasıl dokunsun. En son dokunan polis davalık oldu. Tek çözüm var. Dört tanesini taksim de canlı yayında kursuna dizmek veya asmak. Bak bir tane birini sokakta şiddet yaparken görüyor musun. Bir söz vardır çok yüzü veriyorsun da başımıza çıkıyorlar diye. Aynen gelinen durum. Gerisini yazmayım RTÜK üç aylık cezası yeni bitti de geldim. 🤣🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Hoş geldin o zaman
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler...
şimdi bu çöl serserilerini ülkede istememek ırkçılık oluyor ama ırkçılık insanlar arasında ki bir mevzu bunlar insan değil
13 Yorumla- +1 yıl
malasef bizde de çok böyle çöl serserileri ve bunların yaptıkları mevcut iktidar tarafından cezasız bırakıldığı için daha da cesaretlendiler
7 ülkede çalıştım 3 ü Arap yarınadasında orada çalışırken Pakistan ve Afganların insan olmadığına net karar verdim her açından insan değiller
mesela Filipinli bir erkek tek başına paskistanlın taksisine binmez vs vs işte - +1 yıl
Belki doğru olabilir bilemem yaşamadığım için. Ama biraz da bizim vatandaşımıza suç var diye düşünüyorum. Çünkü adalet olmadığını söyleyip aramıyor neden arasan uğraştıracak kim uğraşmak ister kimse.. Mesela İzmir depreminde göçük altından çıkarılan kız çocuğu için şöyle yanındayız böyle yanındayız yardım edeceğiz diye hastane çıkışı kimse yoktu.. Bir şeyleri başarmak için ısrarcı ve mücadeleci olmak gerektiğine inanıyorum.
- Gündem konusunda 923 cevap paylaştı.
u +1 yılBu durum cezalarla ilgili değil bunları ülkeye alanlarla ilgili
76 Yorumla- +1 yıl
Hala da rte ye oy vermem diyenler var millet gerjzekali ülkenin halini gören de yok
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 slkmısın slktaklidimi yapiyosun knk zaten rte yuzunden bunlar oldu :D
- +1 yıl
@crimsoon her ülkede kötü insanlar var neden tüm ırkı suçluyorsunuz biraz geniş düşünün
- +1 yıl
Her ülkede kötü insan olması ülkeni böldürmen anlamına gelmiyor. Suriyelilerinin afganların nerdeyse hepsini kaplayan sapık oluşunu biliyoruz. Gözleriyle yiyorlar, sözel taciz de yasadim. Genis düşün de o beynin biraz genişlesin. Biz once kendi ulkemizdeki pislikleri temizleyelim ulkesinden kacan itleri degil @yametekudasai8989
- +1 yıl
Yanlış yazmışım yav oy vercem diyen var orası 😂
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
48Cevap
- Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı.
u +1 yılakp gider umarım. Yeterli bulmuyorum ayrıca bunlar ülkeye hiç gelmemeliydi.
10 Yorumla Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Alıştık Bunlara Çünkü Türkiye de Adalet Sistemi Yok ki Tecavüzcu Şeref (sizi Masumları öldüren Şeref (sizi serbest Bırakılıyor Muhakkak Bu ne biçim Adalet be Behzat Amirin Dediği gibi Adalet Sarayının Önünden Geçerken Adaletini Sk Diyor Behzat Ç Dizisi Aslında Devletin Ne halt olduğunu Ortaya seren Diziydi Dizide Devlete kalırsa suçlular rahat Ama Behzat Amir Onların ağzını yüzünü bi güzel Dağıtıyor du Gerçekten işte böyle polis devlet lazım Suçluyu Hastanelik edene kadar dövecek sin O masuma yaptıklarının bedelini ödemeli Hem de Ağır şekilde
10 Yorumla
+1 yılbu multecilerin derhal ulkemizden gitmeleri gerek yoksa bu tur olaylar cogalacak ve halk arasinda ayaklanmaya istenmeyen olaylara sebep olacak cok tehlikeli bir durum kabul edilemez afgan yabanci multeci nasil oluyor benim ulkemin vatandasini olduruyor hukumetin sorumlulugu cok buyuk
20 Yorumla
+1 yılBunları içeri alanlar acaba birazda olsun kendini kötü hissediyormudur acaba sadece cinayeti işleyen suçlu değil yol geçen hanı olduk valla sınırı geçen geliyo iyimidir kötümüdür üzülüyorum sanki başımız boşmus gibi hissediyorum neye elini atsan elinde kalıyo : (
10 Yorumla
+1 yılDunyanin en gereksiz yerleri hapishaneler. Topluma uyum saglayamayan ve asla uyum saglayamayacak olanlari bilimsel deneylerde kullanıp daha sonra da vahsi yasamdaki hayvanlari onlarin etleriyle besleyerek dogaya katkida bulunmaliyiz. Ornegin bu Afgan'in yararli olacagi tek konu, bir kaplanin günlük protein ihtiyacini karsilamasi olabilir. Baska bir ise yaramaz.
10 Yorumla
+1 yılMaalesef hiç yeterli değil. Ülkede göçmen sorunu ve cinayetler tecavüzler ile ilgili çok büyük sorun var. Yasal düzenlemeler yapılarak çözülmesi gereken bu sorunları aksine göz ardı ederek araplaştırma sağlanıyor maalesef. Suçlara ilişkin cezalar ise hiç caydırıcı nitelikte yeterli değil.
10 Yorumla- Gündem konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılyazık ,
ülkeye sokanlara diyeceksiniz.
gecen gun yıne biri plajda hatunları hemde karısı yanında iken çekmiş.
dağdan orangutanları topladık ülkeye soktuk , para gelsin rantçılara vermek lazım oy için diye .
seçimlere az kaldı , oyunuzu ona gire verin.
zamanında özal'da bunu yapmış k. ıraktan kürtleri toplamıştı
hep sağdan yumruğu yedi bu güzel ülke ama hala farkında değil millet.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah rahmet eylesin, Ailesine sabır versin. Bir babaya bu lafı söyletenler hiç mi vicdan azabı çekmiyor? Ben küçük bir şehirde yaşıyorum ona rağmen dışarı hava karardıktan birkaç dakika sonra bile çıkmış olsam tedirgin oluyorum, arkamdan hep biri gelecek diye.
10 Yorumla
+1 yılSuçluların konforu için neredeyse içeri girmeye can attığı, Adalet Sisteminin (?) ise içeri kimseyi almamaya neredeyse gayret ettiği bir düzen (?) içerisindeyiz. Şans eseri yaşıyoruz. Tengrim esirgesin.
20 YorumlaBu olaya çok çok üzüldüm gerçekten. Maalesef Türkiye Cumhuriyeti devleti Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını korumuyor, onun yerine mültecileri koruyor.
30 Yorumla
+1 yılOlm Yunanistan'ı ben çok seviyorum sınırdan alıyor kıyafetlerini kimliğini her şeyini bir de sinirliyseler adamı dövüp zevkine o da sonra da Türkiye ye geri atıyorlar sınırdan yemin ederim hak ediyor Tüm araplar bunu hak ediyor
10 Yorumlaİnsan yavrusunu katleden bir adamın rahatlığına asla tahammül edemez bilinçli tasarlanarak öldürmeye verilecek ceza ağır olmalı idam vs çözüm değil yalnızlık konfordan uzak vicdanını delmeli otel anlayışı olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılİslama gerici diyen şerefsizlere iyi dinlesin o babayı taciz tecavüz edenlere idam
Adam öldürenlere kısasa kısas uygula bakalım kim tecavüz ediyor canım sıkıldı adam öldürdüm diyebiliyor
23 Yorumla- +1 yıl
Asla yeterli değil idam gelmeli ya da kısasa kısas uygulanmalı veya şahıs eliylemi öldürdü keseceksin ellerini bakalım korkudan kimse birdaha yapailiyormu?
20 Yorumla
+1 yılVe bir diğer sinir bozucu şey bu pisliklerin bizim vergilerimizle içeride beslenmesi. Cezaları yeterli bulmuyorum, adamın da dediği gibi tosun gibi bakmışlar bu mu ceza?
21 YorumlaGündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Küresel güçlerin piyonu olan diplomasızın yönettiği ülkede bop projesi işlemeye devam ediyor olan Türk vatandaşlarına oluyor Adalet kayıp oldu bulunamıyor , Kız adı olarak kaldı gibi.
21 Yorumla- +1 yıl
15 yaşındaki kıza 3 yıl boyunca tecavüz eden sapık serbest bırakıldı ve 12 yaşındaki kıza tecavüz eden 85 yaşındaki sapıkda serbest bırakıldı ve 10 yaşındaki kıza taciz eden sapıkta serbest bırakıldı ceza almadı ve daha bunun gibi birçok tecavüzcü katil hırsız vatan haini serbest bırakıldı ceza almadı kocaelinde afganlı tarafından öldürülen ayşegülün babasına rüşvet teklif etmişler ve sus diye tehdit etmişler o katil afganlı ise dışarda serbest kaldı erdoğan adaletinle gurur duy erdoğan yazıklar olsun sana 😡😡
+1 yılCeza almıyorlar bile çoğu tosun besliyoruz Bende kesilen vergilerle din kardeşiyiz diyenler alsın götürsünler evlerine madem açıyorlar sa bu hayvanları
10 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. Sarıklı şeytanlar ile sadık kulları için kadına yapılan her şiddet Allah'ın istedigi olarak görülüyor.. AKP gidince bu sadık kulları göreceğiz hangi kümese saklanacaklar acaba
10 YorumlaTürkiyede ve dünyada adalet kalmadı. Dünyayı anlarım ama İslamın olduğu topraklarda neden adalet olmaz anlayamam...
20 Yorumla
+1 yılRte ye oy vermem diyen mi? Aynen ben iktidarfım ben aldım bu lanet ırkı insan dışı maymunları (maymunlardan özür dilerim) ülkeye
10 Yorumla
+1 yılBen çirkinim diye dertleniyorum milletin derdi benden fazlaymış megersem evlenmekte zormuş kız çocuğu ya da erkek çocuğu acısı falan
11 Yorumla- +1 yıl
Allah kimseye göstermesin
Allah kimseye evlat acısı vermesin ya adalet sistemi ne * sonik işliyor ya hiçte biz nasıl adalet sağlıyoruz ya demiyor
10 Yorumla
+1 yılBunların hiçbirinin yaşamaya hakkı yok. Bide içerde besliyorlar ya düşündükçe çılgına dönmemek elde değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvrupadan alırsan hukuku böyle olur. Cinayet bile işlesen 8 yıla çıkıyorsun. Kimse ölene kadar kalmıyor müebbet bile 20 yıldan sonra serbest. Vay ki ölene. Cezalar yetersiz olduğu için dışarı çıkan yine suç işliyor
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha kendi hukukunu kendin hazırlayacaksın kendi toplumuna göre. Hazırcılığı özentiliği kopyacılığı bırakarak. Merakın geçti mi?
Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu ülkenin temel sorunu hukuksuzluk zaten. Tüm yargı sisteminin Rus yapısı gibi sert ceza maddeleri olacak şekilde düzenlenmesi lazım.
10 YorumlaKararı verenler verdikleri kararı vicdani bulmadılarsa Allah şahittirki aynısını yaşamasını isterim.
10 Yorumla
+1 yılPardon hangi cezalar? Allah'a havale yaşıyoruz.. bugünde bir şey omadi şükür diyerek geçiyor günlerimiz
10 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu hükumetin ülkeye en büyük kazığı: Göçmenler.
13 Yorumla- +1 yıl
Mahvettiler güzelim memleketi. Bir lider düşünün ki, kendi ülkesine düşman...
- +1 yıl
Haklisiniz
+1 yılApo'yu bile besliyoruz. Şaşırılacak bir durum değil
20 Yorumla
+1 yılkral o duruş ne öyle 40 köyün ağası gibi. Saygılar :D
111 Yorumla- +1 yıl
Kim ben mi?
- +1 yıl
evet her geçen gün poz kaliten artıyor
- +1 yıl
E bünyede Alfalık varsa😄
- +1 yıl
senin değişim, tamamen kendini keşfettikten sonra ortaya çıktı. Sitede ilk zamanlarını ve bunalımlı hallerini de biliyorum. Bazı değişiklikler yaradı sana ve soru şeklin bile artık sitede patron benim moduna döndü :D
- +1 yıl
Eğer profildeki sen ise, gayet cool
- +1 yıl
teşekkürler bu arada altındaki tayt mı? Baya cix durmuş
- +1 yıl
Ölümlü fikirlerin için sağ ol🌷
- +1 yıl
Olumlu olacak, tayt değil, kot pantolon
- +1 yıl
fiziğini geliştirmişsin ama yakışmış. Genel olarak zaten duruşunda asaleti görüyoruz hep :D
- +1 yıl
Eksik olma, görüşürüz
- +1 yıl
Bu arada diğer soruma da bak, ben çok güldüm. PETA sorusuna
+1 yılTecavüz suçunun infazının idam olması gerektiğine inanıyorum.
10 YorumlaOğlunuda hakimin hapse attırmasına ne demeli sinir oldum yaa
10 Yorumla
+1 yılabi ne cezası ya ne cezası böyle birisinin yaşamaması gerekşyor
10 Yorumla
+1 yılKeşke gebertseler içerde o pisliği. Beni çok üzen haberlerden biri bu haber olmuştu
10 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Göze göz dişe diş olmayan hiç bir ceza, hiç bir zaman, benim için yeterli değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİdam gelmediği sürece adalet olmaz ayrıca başımızdaki pislikler yetmedi birde bunları getirenler ve onları getirene oy verenler ehakkimi helal etmiyorum
10 Yorumla
+1 yılAh bir bana denk gelmiyorlar ki denk gelenlerde kuyruğunu sıkıştırıp kaçıyor
10 Yorumla
+1 yılDoğru içerde yiyip içip bir dönüm bostan yan gel yat Osman yapıyorlar
10 Yorumla- Gündem konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılElin ciğeri beş para etmez mahlukatlarının elini kolunu sallayıp ülkemize girmeleri ve vatandaşımıza rahatsızlık vermeleri kanıma dokunuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞerfszleri vatansızları besledikçe bizim karımıza kızımıza sarkıyorlar böylelerini cinsel organından asacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılülkeyi yolgeçen hanına çeviren
Arap
Kürt
Partili hain itlerden hesap sorulmayacak olması rn cok kanıma dokunan şey.11 Yorumla- +1 yıl
Pardon da Kürt ne alaka anlayamadım? Ülkeyi Araplaştıranlara hesap soracak mısınız bilemem ama Türkler, Kürtler, Lazlar, Çerkezler, Gürcüler vs. vs. bu topraklarda bin yıllardır bir arada yaşayan, Anadolu insanının ta kendisidir. Elin ülke insanını sırtından bıçaklayan Arabını dolduranın kim olduğu da malum. Siz hangi konuda neye isyan ediyorsunuz ben anlamadım? Bu arada, Kürt falan da değilim, meseleyi özümseyemeyişinize takılmış haldeyim. Nedir istediğiniz?
+1 yılSinirlendim bizim burada yaşıtım bi afganla karşılaştım yavşıyo şerefsiz korkmaya başladım..
12 Yorumla- +1 yıl
Aman dikkat et ne olur.
- +1 yıl
Ne kadar karaktersiz insanlar ya
Gündem konusunda 520 cevap paylaştı. ben her zaman söyluyorum , bu kişiler bıçağı devlet buyuklerının boğazına dayadığı zaman ınsanların hallerini anlayacaklar !!!
10 YorumlaMünevver Karabulutu unutmayın onu öldüren bileklerini kesen tecavüz edende bir Kemalist türktü bu işin irkla alakası yok
20 Yorumlabunlar daha iyi günlerimiz
14 Yorumla- +1 yıl
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Bunlar şimdi yerleşmeye çalışıyorlar, hele bi palazlanip devletin hastanesine, bankasına, devlet kurumlarına bi yerleşsinler asıl o zaman bize günümüzü gösterecekler
- +1 yıl
Işte kanında Türklük olan biri🌷🌷
+1 yılÜlkenin dört bir yanı şuursuz, cani dolu..
10 Yorumla
+1 yılBunları getirenleri asla unutmayacağız
10 Yorumla- Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılCezalar tamamen yetersiz
10 Yorumla
+1 yılkel sülü dolduruyor besliyor bunları
10 Yorumla
+1 yılTürkiye de ceza sistemi yok.
10 Yorumla
+1 yılşaşırmadım. saçlarnı da boyatmış hapsteyken
10 YorumlaO afgan kaçağın ben ya
İdam olmalı10 Yorumla- Gündem konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılO şerefsizi öldüreceksin
10 Yorumla
+1 yılSabah bu iğrenç haberle açtım gözümü
10 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİdam guzel cezaydi be
10 Yorumla
+1 yılİdammm gelsin artik hemen
10 Yorumla
+1 yılafganları öldürme yasası çıkmalı
20 Yorumlaadalet yok oldu
10 Yorumla
+1 yılidamm
10 Yorumla
+1 yılBabasının açıklaması içimi burktu
10 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)