Selamlarrr,

Son günlerde yapılan sosyal konut projesine katılmak sizce mantıklı mı? Hiç evi olmayan biri için 240 ay vade ile ev taksiti ödemek mantıklı mı sizce?
Selamlarrr,

Son günlerde yapılan sosyal konut projesine katılmak sizce mantıklı mı? Hiç evi olmayan biri için 240 ay vade ile ev taksiti ödemek mantıklı mı sizce?
Ülkenin nüfusu neredeyse 85 milyon. 250 ile 500 bin arası konut olduğu söyleniyor. Bu konunun tartışma noktası bence burası değil. Ülke nüfusu Yunanistan veya İsrail gibi 10 milyon değil ki 250 ile 500 bin arası konut yapılsın. Belki devamı gelecek ama ben bunun pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Bakan murat beye sormuşlar hem ev kirası ödeyip, hem konut kredisini insanlar nasıl ödeyecek diye verdiği cevap aynen şu akrabalarından, arkadaşlarından borç alarak birazda mesai yaparak ev sahibi olabilir diyorlar şaka gibi değil mi? Ben bu konunun uzatılmasına ve bu kadar iyi bir şeymiş halka gösterilmesini hoş bulmuyorum. Tamamen seçim odaklı bir proje ve bu proje 10 milyon konut olsaydı o zaman derdim ki tamam halkı düşünüyorlar ama burada 1 milyon bile olmayan bir projenin büyütülmesini yanlış buluyorum. Ayrıca 240 ay ne demek ya? İnsanlar ömrünün sonuna kadar borç mu ödeyecek.
çok mantıklı, bu açıdan düşünmemiştim. Detaylı yanıt için teşekkürler
Cevap
5Cevap
Bana mantıklı gelmedi.
hic mantikli gelmedi her yil farkli odeme sabit degil belli belirisiz yukselen birseye asla girmem sabit olsa basvuru yalrdim
evet bende ona şaşırdım yılda iki kere memur maaşına göre zam olacakmış ki herkes memur değil ki
memur zaten gidip almaz ki bunu ya yani bir başlik var ama detaya girince cok kisi icralik olcak üzülüyorum arastimadan basvuru yapanlara ödemeler hemen basliyacak 2 sene sonra evi alcaksin ya neyse
%101010100 mantıklı tabiki bankadan alın isterseniz
şahsen ben katılmayı gereksiz buluyorum
Mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?