Sürekli haberlerde Yunan botlarının mülteci botlarını ülkelerine gelemesinler diye patlattıklarını ancak hemen ardından Türk botlarının gelip mültecileri kurtardığını çok sık görüyorum.



Bunu neden yapıyorlar? Yani Yunanlar en doğrusunu yaparken neden bizim botlarımız en yanlış hareketi yapıyor?
Botla üstlerinden geçerek bütün insalığa büyük bir hizmette bulunmak varken neden kendi ülkesine zarar veriyorlar?
Biz bu botlara ve mürettebata bize hizmet etsinler ve korusunlar diye mi vergi ödüyoruz yoksa bize zarar versinler diye mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bizim hukumet algi oluşturmak için yardim sever gorunmek için bunu yapiyor. Yunan hukumeti ise bunu, ülkelerine kaçak yabanci, ortadogu vatandaşi sokup kaliteyi dusurmemek için yapiyor.
Yardım dediğin şey insana yapılır veya muhtaç herhangi bir canlıya.
![Neden sahil güvenlik botlarımız sürekli mültecileri kurtarıyor?]()
![Neden sahil güvenlik botlarımız sürekli mültecileri kurtarıyor?]()
![Neden sahil güvenlik botlarımız sürekli mültecileri kurtarıyor?]()
![Neden sahil güvenlik botlarımız sürekli mültecileri kurtarıyor?]()
Bu hayvandan da aşağı varlıklara neden yardım ediyoruz? Bunlara hayvan desem hayvanlara hakaret etmiş olurum.
Şimdi ben bu güzel şeylerle
Bu sıfatsızları
nasıl aynı kelimeyle anabilirim?
Amaç yardim etmek degil. Algi. Avrupadan para koparmak, oy toplamak ve yardimsever görünüp "gerici" islamı yaymaktır. Cunku bunlarin gelişi ile türk toplulumun karakteristiği bir nebze degişti. Islami demiyorum... islam ayri, gerici tarikat islami ayri kefede tutuyorum. Bunun bilinçli bir şekilde toplumu baskilamak için düşünülmüş bir proje oldugunu dusunuyorum.
Umarım 2023'de gidecek.
Takım tutar gibi parti tutmaya gerek yok. Ülke elden gidiyor ve kendi güvenlik güçlerimiz bizim silahlarımızı bize doğrulmuş bir şekilde duruyor. Ne yapsak hemen müdahele ediyorlar.
Bakalim ve görelim 🤷♂️
Çünkü sen yunanın ve insan değilsiniz. Biz insaniz cunku ve insanlık yapiyoruz
Türklerin başına ne geliyorsa saflığı ve merhametliliği yüzünden geliyor
canım. Halbuki bırak ne halleri varsa görsünler
Çünkü Türklerin Allah'ı var
Niye onlar insan değiller mi
Sence insanlar mı?
Bence bırak insanı hayvan bile değiller.
Nerden bu kararı verdin sende hiç utanma yok mu bari çocuklara acı yazık değiller mi sende Allah korkusu yok mu hic
Çocuğu da büyüyünce aynı şey olacak. Sanki farklı bir şey mi olacak? Tabi ki de çocuğa da acımayacağım.
Seninde çocuğun oldu mu seninde başına geldi mi anlarsin
1- Ben çocuk yapmayı düşünmüyorum. Kişiliğim çocuk büyütmeye uygun değil.
2- Ben hiçbir koşulda ülkemi terk etmem. Ülkemde beğenmediğim bir yönetim varsa iç savaş çıkartmam ve onun gideceği günü beklerim. Biz Arap değiliz (ya da en azından seni bilmem ama ben değilim).
Saf oldigi için
enayi oldugumuz icin