Gündem Dün gece olan Azerbaycan-Ermenistan çatışması hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dün akşam iki ülke sınırında yoğun çatışmalar yeniden başladı. Kayıplar var. Ermenistan kaşınıyor mu? Bir savaş çıkabilir mi sizce? Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Dün gece olan Azerbaycan-Ermenistan çatışması hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Artık Türkiye'nin şunu soyleme vakti gelmiştirhttps://www.google.com/search?q=bihter+l%C3%BCtfen+sakin+olur+musun&client=ms-android-xiaomi-rvo3&biw=393&bih=737&tbm=vid&ei=aDQgY4GjIsmExc8P3vGq4AE&oq=bihter+lutfen+&gs_lcp=ChBtb2JpbGUtZ3dzLXZpZGVvEAEYADIGCAAQHhAWMgYIABAeEBYyBQghEKABMgUIIRCgATIFCCEQoAEyBQghEKABOgcIABAeEKIEOgUIABCiBDoCCCk6BQgAEIAEOggIABCABBCxAzoLCAAQgAQQsQMQgwE6BAgAEAo6CAgAEB4QDxAWOgQIABANOggIABAeEAgQDToHCCEQoAEQClDzB1ijMmCIOWgAcAB4AIAB7QGIAZwhkgEGMC4xNi42mAEAoAEBqgEQbW9iaWxlLWd3cy12aWRlb8ABAQ&sclient=mobile-gws-video#fpstate=ive&vld=cid:c0240864,vid:-JPJ-hsxYFo,st:0 2 1 Yorumla Soran +1 yıl hahahahah😆 Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Azeriler de uslu dursun az. Ortalık karışık zaten. Rusya Ukrayna:da NATO iti nazileri tepelerken bi de bu kekolar birbieine girmesin awk. 0 5 Yorumla Kafkas001 +1 yıl Şşş düzgün konuş. Önce bir ağzını topla sonra varsa adam akıllı yorum yap. Herhangi bir tehdit karşısında elbet misilleme gelecektir. Keko ele özünsen Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle katılıyorum. Şey kadar ülkeler yani bi rahat durun daha önemli meseleler var Yorumla Kafkas001 +1 yıl Her ülkenin meselesi kendine önemlidir, terbiyesiz konuşmayın Yorumla Hullanza +1 yıl @kafkas001"Azerbaycaaan çiçeklenen respublika şanlı diyarQadir sovet ellerinde hem azadsan hem behtiyar"Derim ve Azerbaycan Sovet Sotsialist Respublikası'na selam yollarım. Yorumla Hullanza +1 yıl Bence de, Ermenistan, Azerbaycan, Gürcistan falan, bunlar mahalli devletler. Hele Baltık ğlekelri, onlara iyice ayarım. NATO üssü hepsi. Putin reis hepsini bi toplasa şunların Yorumla
irgendeiner_könig Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Bu ermeniler her zaman böyle, al yunanı vur ermeniye... 2 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Büyük ihtimal Ermeniler rahat durmamıştır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onlar başlatmış zaten. Ama meselenin savaşa kadar büyüyeceğini sanmıyorum Yorumla Kafkas001 +1 yıl Gönül ister büyümesin, olacağı varsa da olur zaten Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl azerbaycanı hafife almasın ermeni 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bence onlar hafife almasın. Bi birleşsek koyuyoruz ebelerine Yorumla Soran +1 yıl Yanlış okumuşup Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakmayın ya. Ermenistanı almasın zannettim Yorumla kanka35 +1 yıl aynı düşünüyoruz nedne tepki verdin Yorumla Soran +1 yıl Yanlış okumuşum Yorumla kanka35 +1 yıl anladım Yorumla
nenesi_cilgin Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Türkiye'yi dahil etme amaci 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Türkiye herşeye dahil oluyo😃 ama kardeşlerimiz sayılırlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Artık Türkiye'nin şunu soyleme vakti gelmiştir
https://www.google.com/search?q=bihter+l%C3%BCtfen+sakin+olur+musun&client=ms-android-xiaomi-rvo3&biw=393&bih=737&tbm=vid&ei=aDQgY4GjIsmExc8P3vGq4AE&oq=bihter+lutfen+&gs_lcp=ChBtb2JpbGUtZ3dzLXZpZGVvEAEYADIGCAAQHhAWMgYIABAeEBYyBQghEKABMgUIIRCgATIFCCEQoAEyBQghEKABOgcIABAeEKIEOgUIABCiBDoCCCk6BQgAEIAEOggIABCABBCxAzoLCAAQgAQQsQMQgwE6BAgAEAo6CAgAEB4QDxAWOgQIABANOggIABAeEAgQDToHCCEQoAEQClDzB1ijMmCIOWgAcAB4AIAB7QGIAZwhkgEGMC4xNi42mAEAoAEBqgEQbW9iaWxlLWd3cy12aWRlb8ABAQ&sclient=mobile-gws-video#fpstate=ive&vld=cid:c0240864,vid:-JPJ-hsxYFo,st:0
hahahahah😆
Azeriler de uslu dursun az. Ortalık karışık zaten. Rusya Ukrayna:da NATO iti nazileri tepelerken bi de bu kekolar birbieine girmesin awk.
Şşş düzgün konuş. Önce bir ağzını topla sonra varsa adam akıllı yorum yap. Herhangi bir tehdit karşısında elbet misilleme gelecektir. Keko ele özünsen
Kesinlikle katılıyorum. Şey kadar ülkeler yani bi rahat durun daha önemli meseleler var
Her ülkenin meselesi kendine önemlidir, terbiyesiz konuşmayın
@kafkas001
"Azerbaycaaan çiçeklenen respublika şanlı diyar
Qadir sovet ellerinde hem azadsan hem behtiyar"
Derim ve Azerbaycan Sovet Sotsialist Respublikası'na selam yollarım.
Bence de, Ermenistan, Azerbaycan, Gürcistan falan, bunlar mahalli devletler.
Hele Baltık ğlekelri, onlara iyice ayarım. NATO üssü hepsi. Putin reis hepsini bi toplasa şunların
Bu ermeniler her zaman böyle, al yunanı vur ermeniye...
zaman zaman oluyor böyle.
Büyük ihtimal Ermeniler rahat durmamıştır
Onlar başlatmış zaten. Ama meselenin savaşa kadar büyüyeceğini sanmıyorum
Gönül ister büyümesin, olacağı varsa da olur zaten
azerbaycanı hafife almasın ermeni
Bence onlar hafife almasın. Bi birleşsek koyuyoruz ebelerine
Yanlış okumuşup
Kusura bakmayın ya. Ermenistanı almasın zannettim
aynı düşünüyoruz nedne tepki verdin
Yanlış okumuşum
anladım
Mülteci kampı gibi oldu ülke resmen