Teşekkür ederimm
Gündemi ne sıklıkla takip edersin?
Teşekkür ederimm
Gundemi takıp ediyor musun ne sıklıkla cevrendeki olaylardan haberdar olursun
Neden takip edip etmediğini yorumlarda anlatt

Günde 1 saat haber izlerim arada bir geleneksel yayın denilen kağıt gazete alırım (eski usul) gerçi onada rağbet azaldı çoğu kişi internetten takip ediyor gündemi bakma ben teknolojiden uzaklaşmak için alıyorum onun dışında gündemi takip etmem Çünkü sürekli gündem takip etmekte insanın psikolojisini bozuyor sırf günümüz için konuşmuyorum eski haber bültenleride aynıydı olumlu haberler pek verilmezdi Haber bültenleri tarih boyunca hep ruh sağlığını bozmuştur insanların Osmanlı zamanında da böyleydi günümüzde de böyle insanın ruhunu daraltıyor ama eski haber bültenleri ile şimdiki haber bültenleri arasındaki fark eskiden haber bültenleri günümüzdeki gibi fazla taraflı değildi hatta tarafsız haber için bizi tercih edin tarafsız haberin adresi falanca haber vs. diyen kanallar vardı 90'lı yıllarda vardı hatırlıyorum şimdi ise bunu diyen yok günümüz haber kanallarının hepsi taraflı hatta eskisinden daha taraflı eskiden en azından medya yandaş muhalif diye ayrılmamıştı
Takip etme gayretinde olmasam bile haberim oluyor gündemden çünkü internette çok vakit geçiriyom
Cevap
8Cevap
Takip etmiyorum
Takip etmiyorum çok sinir bozucu hiç olumlu bişi yok
Hic takip etmem. Onceden belirlenmis milleti birbirine dusurmek icin olusturulmus gundemin neyini takip edeyim.
bi donem ediyodum baktim her kanal farkli konusuyo neyin ne oldugu belli degilde bende takip eymemeye basladim
Gündemi takip ediyorum
Geçmişte çok ederdim de şimdi pek değil. Sarmıyor.
Hergün takip ediyorum
günün 25 saati
neredeyse çoğunu takip ederim
günlük bakıyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar