Mesela konser oluyor sahne yıkılmış yaralı var
Geçmiş olsun demek yerine beter olsunlar falan diyorlar bu cahillik değil de nedir?
Sonra da müslümanlıktan bahsetmiyorlar mı!
Mesela konser oluyor sahne yıkılmış yaralı var
Geçmiş olsun demek yerine beter olsunlar falan diyorlar bu cahillik değil de nedir?
Sonra da müslümanlıktan bahsetmiyorlar mı!
Akp zihniyeti nedir ülkeyi bölsünler kimse eğlenmesin bir tek onlar desteklesin.
Biri akp yi oy kanayan ateisttir demiş instagramda bende peygamber ilan edemezsiniz adamı dedim. Bir küfürler anlatamam kadını ayrı erkeği ayrı yollu üye öcjskxkfk
Çok geri kalmışlar kafa yapısı olarak. Çok üzülüyorum onlara
Cevap
3Cevap
Bende merak ediyorum. CHP de neden şehit ailelerine küfür _hakaret edip sonra özür diliyo sürekli oluyo
Peki şehit abisi diye bütün yaptığı söylediği mübah mı olacak
Ben demiyorum hakaret edilmesi doğru diye ama altındaki sebep nedir onu iyi incelemek lazım
Çiftçiye ananı da al git deyince mübah yani
Siyasetçiler insan değil mi sinirlenemez mi
Ya arkadaş ben ne soruyorum ne konuyu nerelere çekiyorsun bi siyasetçi küfür etmiş veya etmemiş bilmiyorum şu an konu akplilerin büyük bir kısmının sürekli beddua etmesi
Hem bahsettiğin adam chp sözcüsü bile değilmiş iyi partiden ben mi yanılıyorum yoksa sen mi
Chp böyle şeylere parti içinde izin vermez daha yakın zamanda ihraç yolundan döndü chpnin en değerli ismi Tanju özcan
Hem ortaya yalan yanlış iddia atıyorsun hem açıklık getirmiyorsun
Bilmediğin konu hakkında konuşma o zaman. Yorumunu siliyorum açıklaman yoksa
Her Akp liyi aynı kesime koyuyorsan oda senin sorunun
Her HDP li pekakadır hadi bakalım herkesde biliyo zaten
Büyük bir kesim böyle , facebookta youtubede , evde annem bile pis pis konuşuyor. Bu kadar gaddar olamaları ve sonra müslümanlıktan bahsetmeleri çelişkili o yüzden aklım almıyor sizlere danıştım
Kürtler de bu topraklarda yaşadığı sürece söz sahibidir
Buna yapabilecek birşeyimiz yok
Şimdi yeni gelen kaçak ve göçmen 'vatandaş'lar da yarın aynı şekilde söz sahibi olacak uyandırayım dedim
Yani benim Kürtlere çok lafım yok bir şey diyemem ve mülteci konusunda çok haklısınız bende istemiyom
Ama Kürt olupta bu ülkeye zarar verenler ne olacak
Zarar veren cezasını çeker hukuk devleti sonuçta
Çeker tabi
Hakikaten ellerine ne geçiyor
Olsunlar evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar