"Bu vatan hepimize yeter" "Biz ensarız onlar muhacir" yalanları ile, AB'nin de etkisi ile Türkiye'nin sığınmacı kampına çevrilmesi projesi sürüyor. Avrupa'da Polonya, kampa çevrilip istikrarsız hale gelirken, Ortadoğu'da da Türkiye dünyanın en yoksul ülkesi haline getirilmeye çalışılıyor.
İtalya, Almanya, Fransa gibi zengin ülkeler, bizim temiz ve üniversite mezunu gençlerimizi, bu ülke tek bir göçmen daha bakamaz diyerek geri çevirirken, vize bile vermezken bizim ülkemiz sınırlarını açtı ve bedelini ödüyor.
Arkadaşlar ekonomide ve kamu yönetiminde mucize diye bir şey yok. Sen bir anda, kontrolsüz 10 milyon insanı ülkeye alırsan ülkende ne kiralayacak ev bulunur ne de paranın değeri kalır. Bu yüzden Avrupa kapıları kapattı göçmenlere anlamıyor musunuz?
Bugün bir vize sorunu başladı ve hiçbir ülke Türklere vize vermiyor. Yabancılar geliyor, 4 çocuk yapıyor, çocuk başına 10 bin lira, 40 bin lira temiz para. Sen evlenme yoksulluktan, sen intihar et, sen çaresiz kal, sen vergi öde ama hizmet alma umrunda mı yöneticilerin?
Bu toplum uyuyor. Gerçekten uyuyor. Daha yabancı uyruklu bir arkadaşım sırf çocuk diye 10 bin ₺ aylığa bağlandı. Şaka gibi ama gerçek. Sonra istila deyince de kızıyorlar. Evet Türkiye yok ediliyor ama sadece Erdoğan, Araplar ülkeyi vurmuyor Avrupa Birliği de vuruyor!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yıllarca din kardeşliği safsatasıyla muhacir ensar edebiyatı yaparak insanları kandırdılar. Göz göre göre ülkenin demografik yapısnı değiştirmek ve topluma empoze etmek istedikleri yaşantıyı benimsetmek için bile isteye ülkeyi işgal ettirdiler. Mülteciler bu ülkenin milli güvenlik sorunudur. Beka sorunudur. Bunları ülkeye sokanlar ve sokulmasına göz yumanlar ülkenin bölünmesine hizmet etmişlerdir. Türkiye stratejijk göç mühendisliği ile büyük bir tehlike altındadır.
Aynen öyle.
Biz vicdansız olmadık, iyilik yaptık ve yaptığımız iyiliğin bedelini yokluk ve felaket ile yaşıyoruz.
Halbuki devlet insanların duygularına göre yönetilmez akla, mantığa, bilime göre yönetilir. Gerekirse uluslararsı hukuk bile yok sayılır ama bilim ve akıl geri plana bırakılamaz.
Bir ülkeye 10 milyon insanın doldurulması hainliktir. En büyük hainliktir. Halen bunu anlamayan, bakın yemin ederim ya PKK'lıdır ya da Avrupa'da yaşayan, Türkiye'den bihaber, sadece tatile gelen kişilerdir. şu an AKP'liler bile sığınmacılardan bezdi. Gitmelerini istiyorlar. Bana şu an küfürler ediliyor sırf bu soruyu açtığım için. Kadın profillleri ile saldırmaktalar. Bunlar muhtemelen PKK hesapları diye düşünüyorum. Çünkü vatanını seven kimse onu paylaşmak istemez.
Gereğinden fazla merhamet vatana ihanettir
Aynen öyle.
Uyuyor bu toplum.
Yabancılara verilenleri bir duysalar...
Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, AB’nin Türkiye’yle göç anlaşması kapsamında 2024’e kadar ek 3 milyar Avro bütçe ayıracağını duyurdu.
Mülteci barındırmak şartıyla milyarlarca para alıyoruz. Parsel parsel toprak satılan bir yerde kimi uyandırıyorsun ki?
Bak altta yorumlarda sırf muhalefet etmek için konuşan bir gereksiz. Neler yazmış. Halen Turkiyenin bir sığınmacı kampı olmasını savunanlar var ya şaka gibi.
Bunlarla tartışmaya girme deli olursun. Otunu ver geç
Gelmiş millet olarak hak ediyorsunuz diyor ulan sen kimsin de üstenci konuşuyorsun hergele kimsin
Vicdansız ya cidden vicdansız
Derin nefes al ve sakin ol tavşan.
Biz vatanımızı seviyoruz. Vatan için mücadele ediyoruz. Sığınmacılar elbette yaşasın ama bunda tek seçenek Türkiye olamaz ve Türkiye'nin iç meselesi haline getirmek yerine onları ülkelerinde tutmak daha mantıklı. Avrupa Türkiye'de tutuyor mesela. Türkiye dünyada en çok yardımı yapan ülke. ABD'den sonra... Yani hem yoksuluz hem de çok yardım ediyoruz. Türk halkı bu sığınmacı garabetini hak etmiyor, gerçekten hak etmiyor. Vicdansız olmak zorundayız. Biz vicdanlı olduğumuz için cezalandırılıyoruz vicdansız olsak hiçbiri olmazdı.
Burası bizim vatanımız demek suç oldu ya, şaka gibi. Uyanalım artık. Kadınlar siz de uyanın en çok siz uyuyorsunuz.
Olayın kadınlarla ne alakası var şimdi? Muhalif olacağım diye saçmalamaya başladın. Tamam vatansa vatan aynı şeyi savunuyoruz ne kadınlar uyanın diye tatava yapıyorsun? Suriyeli kadınlar evine düşkün diye bunlarla evlenip koynunuza alırken erkekler uyanın diyor muyuz?
Affedersin biz aynı çizgideyiz fikir olarak. Ben Suriyelilerle evlenme taraftarı değilim. Tamam ama kadınlar beni çok kırdı o yüzden kadınlara laf söyledim. Biliyorsun aşağıda bana karşı kötü konuşan da kadın idi.
Benim derdim; bir ülkeye 10 milyon yabancı nüfus sokulması hainliktir.
Benim Avrupa'da birçok akrabam var kimi senelerdir orada, doktora yapan bile var ama bir tanesinin bile vatandaşlığı yok. Bir tanesi bile bir Avrupalı gibi hak sahibi değil. Türkiye'de ise göçmenler daha fazla hak sahibi.
Suriyeli kadınla evlenme mevzusunda ise dedim ya yabancı çocuk yapıyor 10 bin ₺ alıyor çocuk başına. 3 çocuk yapsa 1 sene boyunca 30 bin TL. Temiz para. Bunu önlemek lazım. Daire alana vatandaşlık değil oturumu bile mülakat ile vermek lazım. Ülkeye giren para kontrol edilmeli. AB'nin ülkedeki sığınmacılara para akışı durdurulmalı. Ülkeye gelen her kişi çok iyi araştırılmalı. Avrupa'da böyle. Türkiye'de ne hukuk var ne vatandaşın değeri.
Türkiye çok fazla yardım etti dünyadaki yoksul toplumlara.
Türkler ırkçı değil. PKK bu yönde propaganda yapıp sığınmacı sorunu size müstehak diyor. Göçmenleri geri göndermek için fırsat kollamalıyız.
Ve neticede bence göçmenler bir gün bu ülkeyi terk edecek. Ama ne kadar erken giderse o kadar iyi. En azından Suriyeli 8 milyon insan gidecektir diye düşünüyorum.