KGB alanının dediğine göre Türkiye Yunanistan arasında savaş çıkacakmış ve Yunanistan ilk olarak İstanbula füze atmaya başlayacakmış. Sivil halk İstanbulu bosaltacakmis. Savaşın kazananı kim olacak ondan bahsetmemiş.
Ne düşünüyorsunuz?
KGB alanının dediğine göre Türkiye Yunanistan arasında savaş çıkacakmış ve Yunanistan ilk olarak İstanbula füze atmaya başlayacakmış. Sivil halk İstanbulu bosaltacakmis. Savaşın kazananı kim olacak ondan bahsetmemiş.
Ne düşünüyorsunuz?
İstanbul öyle herkesin füze atabileceği bir şehir değil yerli yabancı birçok yatırımcı var İstanbul'a atıcağı füzelerde bu şehirdeki birçok şehirdeki konsoloslukta zarar göreceği için o ülkeleride karşısına almak demek suriyede bile savaş varken büyük şehir merkezlerine kimse dokunamadı
Yunanistan'daki bir bakan açıkça söyledi, savaştan korkmayın dedi. Savaş çıkarsa llk olarak İstanbul'daki köprüleri vururuz önemli yerlere füze atariz sonra da hadi gelin konuşalım diye masaya çağırırız hic birey olmaz dedi.
saçma 3. köprü yap işlet devret kapsamında türkiyeye ait değil mesela şuanlık nasıl vuracaklar diplomatik kriz çıkar
Komik olma 😂
nesi komik merak ettim :D ayrıca türkiyede yaşayan rumların çoğu İstanbul'da böyle birşeyi yapabileceğine ihtimal vermiyorum
Ruhların nüfusu çok az hepsi de bir iki semtte toplanmış. Yunanistanin umurunda olmazlar zaten. Adamlar şimarmis. Bir ülkenin savaş uçağına radar kilidi atmak savaş ilanı sayılıyor. Basit birey degil
ikimizde afaki konuşuyoruz olabilme ihtimali yok değil ama olma ihtimalide çok az geliyor böyle bir kapitali kafana göre bombalyamazsın
şu an tek bir köprüye füze atsa yüzlerce kişi ölür
hiç mi hava svunma sistemi diye bir şey duymadın onlar atınca bizim elimiz armut toplamayacak
Öyle olsaydı o işler savaşlarda kimse zarar görmedi 🤣
Cevap
4Cevap
Ünlü olsa idi ben adını bilirdim. O girdiği bataklıktan kendi ülkesini kurtarsın önce.
rusya arkalarında durursa değil İstanbul'a almanyaya bile atarlar
Onların arkasında Fransa ve Amerika var. Amerika oynak yani taraf değiştirebilir. Fransa değiştirmez bize fena düşman.
Nası karışamaz 🤣
Yunanistan da Erdoğana mi hizmet ediyo 🤣
İnönü nün adaları masada Yunanistan hediye ettiğini de biliyon mu?
Konuyu kapatırsın tabi
Heykelde baska icraat bilmeyenlere de devamlı oy veren başka birey istemeyen insanlarımız da var 😂
çok komik olduğunu düşünüyorum
Umarım olmaz ya
Komplo teorisi.
Ruslar pek boş konuşmaz. Ukrayna savaşını ben 1 sene evvel duymuştum inanmamistim
Birde buna inandın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?