Avrupa’nın en eski hanedanlarından biri olan Mecklenburg Dükalığı’nın Veliaht Prensi Alexander zu, 17 Eylül’de Mersinli Hande Macit ile evlenecek. Düğünde davul-zurna ikilisi eksik kalmamalı diye yorumladım kendimce. 😂 Var mı başka düşes olan? 🤨

Avrupa’nın en eski hanedanlarından biri olan Mecklenburg Dükalığı’nın Veliaht Prensi Alexander zu, 17 Eylül’de Mersinli Hande Macit ile evlenecek. Düğünde davul-zurna ikilisi eksik kalmamalı diye yorumladım kendimce. 😂 Var mı başka düşes olan? 🤨

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Güzel olur bence
Bende yurd dışı planlaması yapıyorum bahtımıza ne düşerse artık
Adama bak kızın sıradan olmasına bak
Yabancı erkekler cidden iyi abi her konuda
Tam tersi kadınlarda öyle ben olsam sıradan bir kadına bulaşmazdım. Sence o kadın sarı kaşına sarı gözünemi aşık oldu. Biri bu adamı Türk kadınlarının paraya önem verdiğini anlatmalı
En iyisini yapmış sizin isteklerinize Türk erkeğinin gücü yetmez zaten. Kafirlerle evlenin.
Ayağını çek buroo üzerine bastın
Sizde rus kizlarla evleniyorsunuz
Rus kızları sizin gibi paracı değil
Emin misin
Eminim yoksa neden rus kızı alalım ki. Rus kızların çoğunluğu kimle evleniyor. Tatil bölgelerindeki çalışan garsonlarla vs
Sen bir garsonla evlenirmisin. Hayır
Iyi biriyse evlenirim
Cıxx yapmazsın 🤭
Sen peki hizmetciyle evlenir misin?
Güzelse evet iyi kalpliyse evet. Benle evlendikten sonra hizmetçilik yapacak değil ya. Hizmetçilik kötü bir şey demiyorum ekmek parası sonuçta. Çalışmasına gerek yok o yüzden diyorum
Valla ben kendi parami kazaniyorum erkeklere ihtiyac duymuyorum bu yüzden
Gavur gibi kafalar. Gavur gibi hayatlar. Sadece isimler Türk
Öyle hanedanın beynine sokasınız 😂😂😂 insanları anlamıyorum
Allah mutluluklarını daim etsin ne diyelim
Nasıl bir kıtlıktaysa prens
Benim prensim nerde sjsjawswjw
Hanedanlık ne lan 21. Yüzyılda
düşeş gelmedi hiç hayatımızda
darısı başımıza
Harika
E akıllı kadın olsa gerek
Ne güzel