30 Ağustos Zafer Bayramında Atatürk'e ve silah arkadaşlarına Fatiha okunması sizce doğru değil mi?

30 Ağustos Zafer Bayramınızi kutlar. Mustafa Kemal ve tüm silah arkadaşlarını saygı, özlem ve minnetle anarım.

Unutmayınız ki. Atatürk olmasaydı. Şuanda Fatiha okuyacağıniz bir ülke de olmayacaktı.

Yaşasın Mustafa Kemal düşünceleri.

Her zaman göğsümü gere gere söyleyeceğim. Mustafa Kemal Türkiye'nin gördüğü en büyük liderdir.

Ve düşüncelerini her zaman yaşatmaya da devam edeceğiz. Mustafa Kemal'in resimlerini kaldırabilirsiniz. Ancak ideolojisini asla silemezsiniz.

30 Ağustos Zafer Bayramında Atatürke ve silah arkadaşlarına Fatiha okunması sizce doğru değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Birincisi bilmediğiniz bir şey kişi hakkında bu ateisttir bu kafirdir demek. Sizi dinden çıkarır. İkincisi Mustafa Kemal'in dini görüşünden sizene yahu? Sizene la? Sizin çok müslüman liderler ne yaptı ki bu ülke için ateist olup olmamasını onemsiyorsunuz.
Güncellemeler
+1 yıl
Sizin müslüman liderlerinizi gördükçe diyorum ki. Atatürk iyi ki ateist. 😊 İyi ki müslüman değilmiş. Öyle olsaydı. Vay bu ülkenin halineydi. Sonuna kadar savunacağım Atatürk'ü. Ben size Atatürk'ün dinini sormadım. Sizin şükran borcunuz olan bir kişiye Fatiha okunması neden zorunuza gidiyor dedim. Kısaca. Ama tabi anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı versen az. 😊
30 Ağustos Zafer Bayramında Atatürk'e ve silah arkadaşlarına Fatiha okunması sizce doğru değil mi?