Gündem Türkiye'de öne gelen kişilerden kimleri bir araya toplayıp sohbetlerini dinlemek istersiniz? Kırlentt Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İmkanınız olsa arkadaşlar. Ben ; İlber Ortaylı -Cem Yılmaz- Okan Bayülgen- Recep Tayyip Erdoğan- Cemuzan :) Türkiye'de öne gelen kişilerden kimleri bir araya toplayıp sohbetlerini dinlemek istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Haruncan dinlemek isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl rte yazarken ciddimiydin? rte ve sohbet ha? Ağzını her açtığında hakaret eden ve hakaret dışında hemen hemen hiç bir konuşması olmayan biriyle sohbet ha? çarık, çürük, s*rtük, pislik, cibilliyetsiz ve buna benzer laflar duymak içinmi? 0 1 Yorumla Kırlentt +1 yıl O kare de neler göreceğimi çok merak ederdim Yorumla
Kemalistbirisi016 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Celal Şengör, İlber Ortaylı, Barış Özcan gibi isimler ilk tercihim olur 0 0 Yorumla
NazikSevici Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Celal Şengör-İlber Ortaylı-Murat Bardakçı-Erhan Afyoncu-Halil İnalcık 0 0 Yorumla
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ekrem imamoglu-mansur yavas-kilicdaroglu-aksenerAklima sadece siyasiler geldi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Haruncan dinlemek isterdim
rte yazarken ciddimiydin? rte ve sohbet ha? Ağzını her açtığında hakaret eden ve hakaret dışında hemen hemen hiç bir konuşması olmayan biriyle sohbet ha? çarık, çürük, s*rtük, pislik, cibilliyetsiz ve buna benzer laflar duymak içinmi?
O kare de neler göreceğimi çok merak ederdim
Celal Şengör, İlber Ortaylı, Barış Özcan gibi isimler ilk tercihim olur
Celal Şengör-İlber Ortaylı-Murat Bardakçı-Erhan Afyoncu-Halil İnalcık
Ekrem imamoglu-mansur yavas-kilicdaroglu-aksener
Aklima sadece siyasiler geldi.
Acun Ilıcalı
İlber hoca sart