Kızlar Bir Adım Öne Sizce bu ülkede Türk sorunu yok mu?
Abisi akp Ajanı olan Pkka/hdp milletvekili Ömer Gergerlioğlu, ülkede kürt sorunu olduğunu belirtti. Oysa ki kürtler, "kürdüm" deyince bir saldırıya uğradıklarını hiç görmedim. Ayrıca çok rahatça da kürtçe da konuşuyorlar, hayat tarzlarına hiç karışılmıyor, ırkçılıkla suçlanmıyorlar, devlete çok rahat bir şekilde atanabiliyorlar ve bir tane pkkalı hakim-savcıyı da bizzat biliyorum. Mahkemede, pkkalıya acıyıp ceza vermemek için de çabalayan hakimleri biliyorum.
Hat da meclise; Türkten çok kürt milletvekili var.
Ama bu ülkeyi; vergileri ve canıyla ayakta tutan Atatürkün Türk milliyetçisi evlatları, ırkçılıkla ve dış güçlere hizmet etmekle, suçlanıyor. Meclisde de çok zayıf temsil ediliyoruz. Kaldı ki devlet kurumları, kürtlere açık olduğu kadar ; bize açık değil. Ama en ağır vergiyi de biz kemalistler ödüyoruz. Yani bu ülke, bizim sayemizde ayakta. En önemlisi de Pkka ile masaya oturup terörü şehirlere indirdiler ve Kemalist Türk ordusu hendekleri başına yıktı yav! Ama dışlanan, hep biziz. Suriyeliler yüzünden Güney illerde, yerinden edilen de biziz. Yani bu ülkede, Türk sorunu var ve bu sorunu, Zafer Partisi çözecektir. Zafer partisi, devleti yeniden Türklere teslim edecektir. Takdir, Türk milletinin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer