AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zaten kazanacak çünkü büyük çoğunluk onu tutuyor bunca sene nasıl kazaniyorsa bence öyle kazanır tahminimce (ben parti tutmuyorum)
2028i bekleyecegiz tabi o zamana kadar geri donulmez seyler olmazsa
yurt dışına vize başvuruları tavan yapar ülke iyice arabistana döner
Bu ülke iki şey yüzünden çok çekti net.
1 Siyasal islam
2 İslam düşmanlığı
Şimdiden planlarınızı yapın bence 😉
Hiç bir akp li ile konuşmuyorum artikk
K*malistler defolup gidecekler o çok sevdikleri AB Yunanistan'a
Başka ülke mi yokta yunanistan a gidecekler
AB ülkelerine Yunanistan'a gitsinler. Nede olsa çoğunun kökeni ora hepsi mübadele ile gelenlerdir
Yani Atatürkçu olanlar o taraftan mı gelme
Evet büyük çoğunluğu oradan ve Balkanlar'dan gelen çoğunluk Slav devsirmelerdir
Denize döktükleri yere neden gitsinler Atatürk size ne yaptıda bu kadar acınız var anlamiyorum herhalde kurucusundan nefret eden tek ülke biziz çoğu ülke bizden daha çok seviyor
dedi jelibon uşağı gizli üye
Hahahahaha Atatürk'ün jurduğu ülkede Atatürk sevenleri dışlıyorlar büyük bir ihtimalle bu kişide müslümanlığı düşünen tarafta
Ananı yunan askerinin silkmesinden gayet mutluydun ki Mustafa Kemal kurtarmış diye soruna gidiyor
@üyesizol bunları sabah akşam sksen. bir gün sikmiyorum desen. gidip şikayetçi olmaz. beni * diye
Haklısınız bunlar hakediyor ama biraz sakin 🤣
Ahaha gerçekten komiksiniz hepiniz işte sizi bu zihniyetiniz yüzünden sevmiyorum yok Atatürk olmasaydı Ananı Yunan ne yapacaktı bilmem ne, ya Atatürk çadırın altında sigaranı içkisini içerken fakir Anadolu çocukları cephede Rum Ermeni çeteleri Yunan ordusuyla savaşta kırılıyordu. Balkanlardan gelen muhacirlar çoğu Rum devsirmeleri yahudi dönmeleri el üstünde tutulup ülkenin kaymağını yerken bu vatan için savaşıp can veren müslüman Anadolu halkı cahil yobaz diye dislandi yıllarca halada dıslanılıyorlar...
Ayrıca Yunanistan denize dokulmeside tamamen uydurmadır Türk ordusu daha şehre girmeden çok öncesinde yerli Rumlar ve Yunan ordusu şehri terk etmişti.. size tek bir şey söyleyeceğim İngilizler 1918'de İstanbullu işgal ettiklerinde neden onlara karşı bir direniş gösterilmedi?
Be ag malı ingilizlesenin osmanlı ataların ingiliz destekçisi olduğu için karşı gelmedi işte. Kendin söylüyorsun işte embesil.
bu kadar cahil bir insana daha fazla yoruma gerek yok, sana iyi skilmeler badelenmeler,
@TheAngarianX deniz kenarlarında güneşlenen gavur özentisi Kemalistler hakkında ne düşünüyorsun?
Beyinsiz embesil kendi kendini ele verdin bir önceki yorumunda.
Bak kızım. birincisi dinde zorlama yoktur herkes dinini istediği gibi yaşar. ikincisi Kuran kursunda erkek cocuğa tecüvz edildiğinde. bir kereden bir şey olmaz diyen bir siyasal islam zihniyetini kattiyyen kabul etmiyorum. ben o bir erkek cocuk için açıksacı, araştırılmasına karşı gelenlerin hepsinin yargılanması gerekirse idam edilmesi taraftarıyım
@TheAngarianX 20 yıldır her seferinde sizi sandığa gömüyoruz bu ülkeyi 2002 de fethettik kolay kolayda vermeyiz bu topraklarda ezan hiç susmayacak ya kabul edeceksiniz ya da Avrupa'ya nereye gitmek istiyorsaniz gideceksiniz..
işte at gözlüğü ile baktığın ne kadar bariz. ben hayatım boyunca sol bir partiye oy vermedim. ama sizin gibi önüme atılana razı olup padişahım çok yaşa demedim.
sana tek bir şey diycem madem müslümansın. Hz Hüseyinin şehit edilmesi olayını bir araştır.
Ya siz heykele tapan zihniyet mi söylüyorsunuz bunları bize?
Yazık cidden muharrem incenin de dediği gibi ilmi bilimi bir keke tercih ettiler siz bu ülkeyi refah seviyesini değil gerilemesine sebep oluyorsunuz en basit örnek doktorlar a insanlar kötü davranıyor diye resimizin giderlerse gitsinler demesi gibi insanlar acız diye şeyler yaparken otobüsten çay veriryor keyif çayı içti diye 2002 yıllarında ki videoları görsen kahkaha atıp gülersin çok yazık size kurunun yanında yaşta yanıyor ama bunlar size hak en iyisini yapıyorlar
sen gerçekten kıt beyinlisin okuduğu anlamaktan aciz sin. bi daha oku ne demişim? Hayatımda sol partiye oy vermedim.
neyse hadi bak şurdan sktr git senle uğraşamıcam :)
@üyesizol parayı bulayım ilk işim ülkeyi terketmek mk :) ben bunlarla aynı havayı solumak bile istemiyoruym
@TheAngarianX sen s*ktir git kardeşim sen geldin yorumunun altına cevap yazdın
Kardeşim değil kardeşim yazdım sansurlendi
barbunya beyinli seni
kardeşim yazdım
@üyesizol emin ol bu ülkeye en çok zarar veren Kemalist zihniyettir.
sen bana bi pm atsana
gerçekte nasıl bir kişilikmişsin bi ortaya cıksın
Kendi vatanımızda turist gibi olduk sırf oy kazanmak için mültecilere vatandaşlık veren reisimiz yer yurtumuzun sattıran insanlar bir şey demek istemiyorum belki bundan 10 20 sene sonra belki de Ne Mutlu Türküm bile diyemiceğiz yazık gerçekten...
@üyesizol Ne türkü ya türklük kürtlükmü kaldı.
Halis olan iki taraf kaldı. popo yalayanlar ve bizim gibi yalamayanlar
@üyesizol Suriyelilere bu kadar düşmanlığın sebebi İslam dusmanligidir bunu çok iyi biliyorum. Hristiyan olsaydı göbek atıp oynardiniz.
Bende Türküm ama üstünlük ancak takvadadir benim için Türk neyse Kürt Arap farsi pakistanlida odur. Dinimizde ırkçılık yok
@TheAngarianX benim nasıl olduğum kimseyi ilgilendirmez yolumuz belli.
Allahın rahmetini tez elden sen ve senin gibilere tecelli etmesini tez elden diliyorum:)
Arkanızdan allah rahmet eylesin bile demeyiz :)
Müslüman düşmanlığı mı şaka yaotıysan komik değilsin ciddi söylediysen çok komiksin yani senin bir mülteci akrabana kendi milletene tacizde bulunması öldürmesi hoşuna mı gidyor ya da mültecilerin 14 15 yaşındaki kız çoçukları ile bile çoğalmaları mı
@TheAngarianX Allah seni hidayet etsin kimseye beddua etme tamam mı iyi bir şey değil
O değilde senin din kardişliğin nerede bu ülke için konusmak kolay o kadar büyuttüğünüz insanlar neden bir şey yapmiyorlar kudüste kazakistanda diğer müslüman ülkeler cinayet saldırıyorlar sizde uzaktan kınayın din kardeşliğine bak
Halay çekicez reisim
Allah korusun
ben kaçıyorum