Elazığ'da kadınlara özel kıraathane açıldı. Erkeklerin oturması yasak. Kahveye kadınlar baya ilgi göstermiş. ne diyorsunuz bu işe
Aynen öyle.
Kadınlar sıkılır, gitmezler kahveye.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Elazığ'da kadınlara özel kıraathane açıldı. Erkeklerin oturması yasak. Kahveye kadınlar baya ilgi göstermiş. ne diyorsunuz bu işe
Kadınlara özel kıraathane istemiyorum. Beni kesmez. Ben Avrupa'daki gibi kadınlara özel açılmış barlar, striptiz kulüpleri açılsın istiyorum. İçinde de yakışıklı, seksi vücutlu erkeklerin üstü çıplak servis yaptığı, hepsinin nazik, saygılı terbiyeli olduğu temiz mekanlar olsun kulüpten çıkınca da kadınları evlerine bırakan geceden gün ağarana kadar çalışan kadın taksi şöförleri olsun istiyorum. Bana ne kıraathaneden.
Evet arkadaşlar, Gökkuşağında gezince işte böyle rengarenk sarhoş olunuyor 🤣 "gösteririm ama vermem" mottosunun uygulamasını tarif etmiş
@DreamGhosters Nerede yazıyor lan gösteririm ama vermem mottosu? Ben yorumumda seksi seksi erkeklerin striptiz yaptığı ve sadece kadınlara yaptığı bir eğlence mekanından bahsettim. Yine diyorum ki böyle bir mekan benim yaşadığım şehirde olacak bekar olacağım gidecek param olacak ana baba dırdırı vs olmayacak giderim. Kim yazmış gösteriririm ama vermem diye? Ben şu an göstermiyorum da vermiyorum da.
@DreamGhosters Ayrıca sarhoş falan da değilim. Eğlence mekanları pavyonlar vs hep erkeklerin iğrenç isteklerine göre dizayn edilmiş hiç kadınca bir şeyler yok.
@DreamGhosters O mekana gitmiş olmam orada eğlenip sarhoş olmam bindiğim taksideki taksiciye vereceğim anlamına mı geliyor? Sizin bu iğrenç zihniyetiniz yüzünden kadınlar size karşı her şeylerini esirgiyor. Senin beyine göre pardon beyin yok sende senin kafatasının için bir çift taschak var. O diyor ki sana bir kadın bara gitmişse içki içmişse hele ki erkeklerin striptiz yaptığı bir mekana gittiyse önüne gelen, onunla yatmak isteyen her herifle yatar. Yatmıyorsa namuslu ayağı yapıyordur. Gösteriririm ama vermem mottosundadır diyorsunuz. Hassssnicktir ulan.
Erkek çıplak kadın görmek isteyince iğrenç oluyor ama sen çıplak erkek görmek isteyince iğrenç olmuyorsun öylemi tezatlığa bak 🤣
Hayatınız yalan işinize geldiği kadar hareket ediyorsunuz. Daha kendisiyle bile barışık olmayan beyinsiz çıkarcı simsarlarla konuşmaya gerek yok. Çıplak erkek düşkünü iğrenç kadın seni.
Sen özendiğin düzenin karşı versiyonunda yani bugünkü yaşanan versiyonunda kucaktan kucağa sarf malzemesi olarak gezmeye devam edeceksin. Çıplak erkek düşkünü igrenc bir kadınsın. Bana beyinsiz diyor kafasında çıplak erkekler açık taş*şaklar yar*raklar hayal eden igrenc yaratık seni beyin yerine kafanda grup p*rno organları geziyor
Bu cevaplarda sana kapak olsun grup p*rno femdom hayaliyle yanım tutuşan ezik zevallı karı.
@DreamGhosters ahahahha çıplak kadın hayali mi kurayım 4... m.. k sen çıplak erkek hayali mi kuruyorsun. Kimsenin erkeklere çıplak kadın görmek istedi diye kızdığı yok. Kadınlar toplumda erkeklere sınırsız bir özgürlük tanınım kadınların tam tersi şekilde baskılanmasına kızıyorlar. Erkeklere tanınan özgürlük ortamı kadınlara da tanınsın bak bakalım nasıl gül gibi geçinip gidiyoruz. Zırt pırt kadınlara kapanın, açık giyinmeyin, evlenmeden seks yapmayın yapsanız da çok insanla yapmayın diye siz telkinlerde bulunuyorsunuz. Erkek kadınla seks yaptığında namussuz olmuyor da bir sürü kadına oral seks yaptığı için 4m suratlı olmuyorda kadınların 4m suyu hokkası olmuyor da kadınlar mı bir sürü erkekle seks yaptığı için kucaktan kucağa zıplamış oluyor? Kadınlar seks yaptığı için ahlaksız oluyorsa lütfen sizin gibiler kadınlarla seks yapmasın hemcinsleriyle ahlaklı şekilde seks yapsın. :D :D :D :D
Bir kerede bilimi ilimi isteyin nerde ahlakszilik var nerde varosluk var onu istiyorsunuz iyice cinsellestirin
@Yapraksarmasi00 benim instagramda gördüğüm mekanlar hiç de varoş yerler değildi. Fazlasıyla güzel eğlenceli kulüplerdi içerideki herifler de fazlasıyla seksiydi. Türkiye’de öyle bir yer açılsa (Açılmaz erkekler orayı taşlarlar kadınları yoldan çıkarıyorlar diye) bir sürü kadın o mekanlara gider eğlenir.
Bence süper olmuş her yere açılmalı. Neden sadece erkeklere özgü kalmış yıllarca bu kıraathane olayı hayret. Kocaları evde yemek beklerken kadın iki parti kaldı yemeği hazırla ben yetişirim desin biraz da 😂😂😂
Bu sefer de yemeği yap öyle git derler 😀
@İstanbul_bey erkekler mi öyle diyecek avuçlarını yalarlar. Biraz da siz hazırlayın. Evde tartışma çıkınca Bi hava almaya diye çıkıp saatlerce okey oynayan azcık da kadınlar olsun ajskdkdkflfkflflflt
Çok işlevsel olduğunu düşünmüyorum. Yani bir mekana ihtiyaçları yok ki. 😄 Kadınlar, bizim yörede kapı önlerinde otururlar. Kapı önü dediğim de yoğun, işlek cadde değildir.
Kendi kapısı dururken, açık hava mekan varken; kapalı mekana neden gitsinler? Kendi çaylarını demlerken, çaya ayrıca neden para versinler? Fikir yöresel olarak belki tutabilir ama bizim yörede zor. 😄
Yok ya evde dizi izlemek daha çok cazip gelir çoğu zaman ve sıkılırlar, çok uzun durmazlar. Bizim burada kadınlara özel internet cafe vardı epey tuttu senelerce işledi ama her kafede kızlar vardı zaten.
Cevap
55Cevap
Olabilir bence
guzel olmus aferin kezbanlar en sonunda dogru bir is yapmis... dunya kadinlarindan 1000 yillik geri kalmisligindan 100 yil attilar kaldi 900 yil ha gayret...
Kadınlar sıkılır, gitmezler kahveye: Ülkemiz kadınlarının, yaşama bakış açısını ve yaşam biçimlerini düşünce; ya sıkılır gitmezler - ya gidecek zamanları olmaz.
Emekli kadınlar için ideal olabilir çünkü zahmete girmezler çay may hazır gelir. Genç ve orta yaş kadınlar zaten kendi evlerinde toplanabilir. Kahveye gerek yok ki.
Yani zaten isteyen gidiyor kafelere falan. Kıraathane olması ne alaka 🤣 Komik olmuş bence ama sırf eğlenmek için gidilebilir.. Keyifli akşamlar.
İlk kez duyuyorum. 😂😂Bence o kadar kadın bir araya gelirse bir yerden sonra problem çıkar. Bazı kadınlar, az anasının gözü değll yani. 😂😂Çok güzel ortalığı karıştıranlarımız var bizim.
Bence lüzum da yok gitmesinler Evi varken ne diye gitsinler ki Çok çok cagirsinlar arkadaşlarını evde sohbet gırgır yapsınlar 🤣
İyi olmuş eskiden sırayla birisinin evine giderlerdi temizlik ne hazırlayacam dertleri bitmiş oldu.
Aynen öyle her yerde de yakında olur belki bu 🤣 valla bana göre çok güzel olur ya len o zmn Elazığ li da otursaymisim baksana 😏
Gereksiz hareketler. Oyun salonuna kızlı erkekli gidiyoruz zaten okey oynamaya ya da tabu oynamaya falan nfjf
ooo valla bi gider okey atardım ha. çevremde ne okey bilen var ne oynamak isteyen var ahhh ahhh nimeett
Çünkü kadınlar kapalı yerde saatlerce sabit oturmayı sevmezler oyuzden hemen sıkılır kendini dışarı atarlar 😂😂
Yalnız kıraathanede o cay öyle gelmez. Yanlarda küçük masalar olur. Çaycı oraya çayları öyle bir bırakır ki oynayanların ruhu duymaz
Bence güzel bir girişim. Kadınlarında sosyal aktivite ortamları olmalıdır.
Bu kıraathane Elazığ merkez de değil.
Sol görüşlü insanların yoğun olarak yaşadığı bir köy kahvehanesi.
Yazın nüfus kalabalık olduğu için kadınlarının çoğu da emek li memur veya zengin kişiler olduğu için yazın gidip sosyal bir aktivite gibi takıldıkları mekan. Güzel bir uygulama bence.
Heh yakında bunlar sakal bıyık da bırakır kadınlıktan çıkar ak iyice suyunu çıkardınız
Bu kadınlar eleştirdiklerine özenme çelişkisine ne zaman son verecekler 🤣
Eleştirdiğimize özenmiyoruz. Kadın kıraathanesine kim gider la? Gitse gitse dayılar gider.
Açılmış ve gidiliyor işte boşuna maval okuma
Eve geç geliyorsa muhtemelen o kıraathane den değil baska yerden geliyordur.
Ne denilir, biliyormusunuz
Gökten rahmet yağsa, kıraathanelere bir damla dahi düşmez
Erkek mekanı, kadın mekanı kavramlarından temelli kurtulmak gerektiğini düşünüyorum
Kıraathane açılması saçma bi evde toplanıp oynanabilir garip buldum
Gün gibi düşününce bitmek bilmez görüşme merkezi olur herhalde
Uggfff ben mesleğimin gereği kıraathanelerden de dolu dizgin nefret ediyorum nefffreeeeett!
Yaşadığım yerde açılsa kesin gider bir okey oynarım çok iyi olurdu
Artık okey oynarken sıgarayı dudagının yanına koyorlar. Caycıya bagırıp jale ne oldu bizim caylarrrr
Gitmezler orada kavga eder huzuru bozarlar.
Küçük yerlerde olur büyük yerlerde olmaz
Kalabalık yerlerde kadınlara salca olurlar
Sadece kadınları alıyorlarsa gidebilir sıkıntı yok 😀
Buraya oturacak vakit bulabiliyorlar demek ki. Iyi. Zamanım olmuyor.
Hahah çok iyi ya düşünsene koca arıyor kadının cevabı dur lan bir parti daha yapıp gelicem 😂😂😂😂
O ilk mi ya?
Daha once Bursa da gormustum oyle bir yer :/
ortalık külğann gibi olur duman altı olur. karıların dedikodusu makyaj kokusu apış arası terlik kokusu çorap kokusu ıyyy kapatılsın hemen
Başlarda kalabalık olur bence sonra tenhalasir kadınlar Erkekler gibi boş değil ki evde yemek temizlik çoluk çocuk nasıl vakit bulup kahveye gidecek
O tiplerin kendi makyajından başka derdi yok o kokonaların
Sadece kadınlara özel düşünülmüş olması güzel ama kadınların erkekler gibi eve geç geleceğini sanmıyorum
Ben de Elazığ da üniversite okuyorum artık sürekli orada takılırız kızlarla
@Muratby33 deseneye tüh
Ne okuyosun
geç gelme değil de kendilerine ait bir yerleri olması güzel..
Buyuk kavga cikar kapanir. 10 erjegi bir yerde tutabilirsin ama 10 kadini asla
bu ne ya bosuna kadin erkek farkli yaratilmadi
Bişeyden de eksik kalsınlar a. k. Yakında strafor takıp bizi de düzerler.
Kadınlar eskiden beri bir araya gelecek ortamlar ararlar ve bir araya gelirlerdi. Bu onlar için iyi bir ortam olmuş.
pek takılmazlar bence
Öyle Bir Zorunluluk mu Varmış Aklı Başında Kadın Erken Gelmeli Bence Bütün Yük Onlar da
Çok sürmez, birbirlerinin saçını başını yolar sonra da tövbe eder, gitmezler bir daha.
Elazığda her köşede bir kahve olduğu için gayet normal
Süper :D aslında her yer bizim ya.
Hep özentilik, başka bişey değil
Yaşlı kadınlar için iyi
İzin almam kolay degil
Kahveye giden erkeği sevmem. Kadını da sevmem.
Hahaha ağalarla okey storysi beklenir
Sıkılıyorlar olum napaınlar
Ayy bi okey atmak isterdim:))
Keşke daha güzel bir aktivite yapsalarmış
Benim memleketim öyledir
Sarkıntılık eden çok olur
Çok güzel ve geç kalınmış bir fikir
Bekarlar ve dullar takılsın olabilir
Dedikodu olmuş işte 😂😂
Aslında iyi muhabbet olur he gidilir 😀😂
Evet ama ilçede açılmış merkezde degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?