2 gün önce tip genel başkanı Erkan Baş’ ın Kocaeli’de yaptığı konuşmada 15-20 güne 3. bir ittifak olacağını iddia edip söyledi acaba 3. İttifak dediği partiler kimler ve ne yol izlerler?
E) hiçbiri. Bırak tependekini, gelenin hiçbir farkı olmayacak. Tek istekleri ceplerini doldurmak ve gelen hepsi bunu yaptı ve yine yapacak. Türk siyasetinden bir halt olmaz. Büyük ümitler beklemeyin. İyi dinleyin hepsi sözlerinin bir bölümünde aynısını diyor mutlaka. Önce kendi menfaati, sonra sıra gelirse halk
Kürtçülüğü hdp degil kuzey Irak’ta olan barzaniciler yapıyor zaten hdp nin amacı zaten işte Türkiye’nin Doğu bölgesini Kürdistan yapayım degil Irak topraklarında bi Kürdistan var ama bunlar barzanici dediğin Kürtçülük bunlardan doğuyor hdp nin hedefi sosyalizm ve denizlerin mahirlerin dediği gibi tam bağımsız Türkiye diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türkiye'deki tüm partiler tam bir saçmalık ve fiyaskodan ibaret. Değil 3. 11. İttifak bile bir halta yaramaz
:) buna katılıyorum ama mecburda olsak tepemizdeki gidene kadar birisiyle bi yol gitmemiz lazım?
E) hiçbiri. Bırak tependekini, gelenin hiçbir farkı olmayacak. Tek istekleri ceplerini doldurmak ve gelen hepsi bunu yaptı ve yine yapacak. Türk siyasetinden bir halt olmaz. Büyük ümitler beklemeyin. İyi dinleyin hepsi sözlerinin bir bölümünde aynısını diyor mutlaka. Önce kendi menfaati, sonra sıra gelirse halk
Bence halk iktidar olmalı ve sosyalist bi ülke kurulmalı :)
Ne olacak ki Tkp Hdp Tip ve diğer ıvır zıvır partiler.
Hımm tüm sosyalistler toplandık toplandık gibi mi :d
evet de Hdp sosyalist değil sosyal demokrat sanırım
sosyal demokrat bi parti ama hedefi sosyalizm diye biliyorum
hayır sosyalizm değil. Sosyalist olsa kürtçülük yapamaz
Chpnin Kürt versiyonu işte reisim
Kürtçülüğü hdp degil kuzey Irak’ta olan barzaniciler yapıyor zaten hdp nin amacı zaten işte Türkiye’nin Doğu bölgesini Kürdistan yapayım degil Irak topraklarında bi Kürdistan var ama bunlar barzanici dediğin Kürtçülük bunlardan doğuyor hdp nin hedefi sosyalizm ve denizlerin mahirlerin dediği gibi tam bağımsız Türkiye diye düşünüyorum
Hdp komünist bir parti değil. Kürtçü bir parti
Dostum Kürtçü bi parti degil olsaydı bütün milletvekilleri Kürt olurdu :)
Kürtçü bir parti sürekli apo apo diye inlemeleri bu yüzden Tsk pkkyı ypgyi vurunca ilk ses bunlardan çıkıyor.
Kanka mesela TSK nin kuzey Irak’ta ne işi var Şu an ? Ya da rojavaya bu akşamdan itibaren neden girmeye çalışıyor?
Pkk Ypginin kökünü kazıyacağız :D Vatan hainleri de ağlayacak
:) sonu gelmemiş bir roman, bir şiir
Hdp komünist değil sol parti Chp gibi içinde kürt milliyetçiliği var ama bunu maskeliyorlar.
Sol parti ne alaka :)
sol ile aşırı sol farklı şeyler. Merkez sol var aşırı sol var merkez sağ var aşırı sağ var komünizm mesela aşırı sol ülkücülük de aşırı sağ
Kanka boş ver :d konuyu açma
istedikleri ittifakı yapsınlar bir şey çıkmaz
:)
aha bak adam da değil diyor :D t24.com.tr/.../komunist-baskan-chp-ve-hdp-sosyalist-degil,371301
bayılırım komunizme yh ama komunist değilim ne garip gidip oy vericem komunistlere
Neden bayılıyorsun?
cocukluktan beri komunistlerin içinde büyüdüm
İstanbul'da mı yaşıyorsun?
hayır
Hımm genelde Gazi sarıgazi Okmeydanı devrimci mahalleler olduğu icin belki oralarda büyümüşsündür diye düşündüm :)
Bayılıyorsan öyleyse yalnızca onların anlatımından bakmışsındır politikaya.
Bunlarda kendini nimetten saniyor
:d