Gençler neden, Deist / Ateist oluyor?

Önce kavramları açıklayalım

Deist demek: tüm semavi dinleri Red edip Tek Tanrı inancını savunmak demektir. Türklerin, var oluşdan ; İslamiyete geçene kadar savunduğu inançtır. Cennete - Uçmağ, Cehennem-Tamudur. Oruç ibadeti vardır ama oruç, et yememekten ibarettir. Namaz ise, yoktur. Ama yine de tam oruç, Deizme aykırı değiştir. Ama Namaz, aykırıdır. Çünkü, Arapça yapılır.

Ateizm: hiç bir dine ve inanca inanmayanlara denir.

Semavi dinler: Hristiyanlık, Musevilik ve İslamdır. .

Savunduğum inanç: Gök Tanrı dini (deizmdir) Peki ben dahil, neden dinci ailenin gençleri bile ; neden deist/ Ateist oluyor? Bir siyaset uzmanı , dinler tarihçi, İslam hukukçusu, Türk Tarihçisi ve gerçek Türk milliyetçisi bir Hukukçu olarak açıklayayım.

Şimdi deist ve Ateist olan gençler, genelde solcu veya Türk milliyetçisi olur. Solcu gençler, çoğunluktadır. Solcu gençlerin çoğunlu da Rus/ ÇİN mandası olmayı isteyince ; deist ve Ateist gençlerin tümünün vatan haini olduğu sanılır. Aslında, böyle değildir.

Bir kere Solcular, Deist olmaz ; ateist olur. Çünkü komunizm, tüm inançları Red eder. Ancak Türk milliyetçisi gençlerin, Deist /Ateist olma nedenleri ; başkadır. Bunlar ;

1 Arapların, Türk düşmanı olması. Özellikle islamcı Suriyelilerin; topraklarımızda hak iddia etmesi, daha yeni bayraklarımızı yakması, sırtımızdan geçinmesi, çoğunluk olunca bizi kovacakları söylemesi ve Hatay, Kilis ve Mersin 'de Türkleri kovuyorlar bile..

2. İslam dininin, AKP ye çalışan bir din olması. Zira İslam dini; fakirlere şükretmeyi, islamcı devlete karşı baş kaldırmamayı, İslamcılara oy vermeyi, din kardeşine sahip çıkmayı (Suriyeliler, Afganlar, Afrika Müslümanları ve Pakistanlıları ülkede tutmayı ) emreder ve islamcı olmayanlara oy vermeyi kafirlik olarak tanımlar. Kaynak : Maide 44 ve Bakara 155. Ci ayet.

Böylece İslamcılar ülkemizi;babasının çiftliği gibi yönetir, batırır, varlıklarımızı satar, bizi mülteci hale getirir ve gittiklerinde de büyük kaos bırakır. Akp nin yaptığı da bu.. Halk sıkıntı çekince de Bakara, 155. Ci ayete sığınırlar.

Akp nin Amacı; Türkleri uzun süre ayağa kalkamayacak hale getirebilmek. ABD de bunu istiyor. Bu yüzden İslamcılık, emperyalizme hizmettir. Bu yüzden de Milliyetçi gençler, atalarının eski dini olan; Deizme yöneliyor.

Nitekim Tengrici Atatürk zamanında, Türkiye; tam bağımsızlığını kazanmış, Alman ekonomisini geride bırakmış, zengin tarım ve Sanayi üretimine sahip ve savaş uçağı bile yapabilen bir ülke idi. İslamcı Adnan Menderes geldi, savunma sanayiye darbe vurdu. Akp geldi, hepsine darbe vurdu.. Yani Laik ülke olmadan, gelişmek imkansız.

Bu arada, sadece ibadetini yapan Müslümana karışmıyorum ve kimse karışamaz. Ama siyasal İslamcılık yapıp, ülkenin bütünlüğüne kast eden müslümanlara karşıyım ki ; Akp aynen bunu yapıyor. Ama Türk milleti 15 milyon kaçağı sınır dışı edebilirse; Akp nin iktidarda kalma ihtimali de yok. Çünkü, gençliği kaybetmiş. Bu yüzden de koltuğunu korumak içi, Kaçakları ülkede tutuyor.

Yazıya Katılıyorum.
Yazıya katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Gençler neden, Deist / Ateist oluyor?