Bugün Resmi Gazete’de Biyogüvenlik Kararı başlığında yayınlanan kararlar doğrultusunda Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği BESD-BİR’in başvurusu üzerine ikisi soya bazlı ikisi mısır bazlı olmak üzere dört çeşit tavuk yeminde GDO’ya izin çıktı. Buna göre bugünden itibaren tavuk yemi olarak bahsi geçen genetiği değiştirilmiş soya ve mısır çeşitleri kullanılabilecek. Gıda Dedektifi olarak yaptığımız arşatırmada söz konusu yemlerin geçen yıl itibariyle Avrupa Birliği tarafından da onaylandığını ve 2014 yılından itibaren çeşitli ülkelerde kullanıldığını tespit ettik. Karar genetiği değiştirilmiş yemlerin 5977 sayılı Biyogüvenlik Kanunu ve ilgili yönetmeliklerdeki şartlara bağlı olarak kullanımına izin veriyor.
Yazının tamamı için
gidadedektifi.com/.../
Yazının tamamı için
gidadedektifi.com/.../
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
düşüncelerimi buraya yazsam mı yazmasam mı sürekli yazıp yazıp sildim ama yani insanlar böyle katil oluyo işte
Bence düşüncelerini hep yazmalısın doğru ve kimseye zarar vermediği sürece hem doğruysa diğer okuycularda bilgilenmiş olur
Bidaha başka sorulardada ne düşünüyosan yaz bence
Maalesef bu gdo lu yem olsun yicekler olsun hastalıklara neden oluyo
Ve günümüzde gdo lu olmayan 2 şey kalmış daha yeni mehmet ali buluttan izledim arpa ve hindi bu ikisini değiştirmeye çalışmışlar hep kendiliğinden özüne dönmüş kendi haline dönmüş yani arpa güvenilir yenebilir
Ekmek ve un olarak siyez buğdayı çavdar buğdayı karakılçık buğdayı kullanılmalı
Bu arada yorum için teşekkürler
başka soru değil de sonra düşüncelerimi yazıcam diye aras kargo evime gelsin istemem
Aras kargo şirket ne gelecek eve şirketin kendisi baskınmı yapıcak o zaman bi kadın atıyom eski koltukları istikbaldendi memnun değildi yeni aldığı koltuklarda istikbaldense ve bikaç ay sonra memnun olmayıpta sosyal medyada bunun hakkında yazsa istikbal evimi basacak
aras kargo muhabbetini bilmiyo musun?
Hayır
Polis baskına gidiyo evdekiler de Aras kargo mu diye bişi söylüyor onlar da "aynen kardeşim Aras kargo" diyor. Kısaca bu
Aç kapıyı da diyo tabi fazla kısalttım. d
Anladım evet
Junichi nin anlamı var mı ne
Junichi can be written using different kanji characters. "Ichi" is nearly always written with the character 一 ("one") or its daiji (large numerals) form 壱, while "jun" might be written with a variety of characters, including:
純, "pure"
淳, "honest"
潤, "moisture"
準, "standard"
順, "obey"
准, "approve"
Çeviriden baktım japoncaymış ve anlamlarınıda okudum
Demek öyle