Bunca hayvan işkenceyle öldürülürken bu devlet ne işe yarıyor ne bizi ne diğer canlıları koruyor soruyorum şimdi bu devlet niye vardı?

Bunca hayvan işkenceyle öldürülürken bu devlet ne işe yarıyor ne bizi ne diğer canlıları koruyor soruyorum şimdi bu devlet niye vardı?

Bende çok üzülüyorum, toplum hayvanları seven bir toplum değil. Kediler köpekler veya diğer hayvanlar et, süt, yumurta vermediği için sanki yaşamaya hakları yok. Dünya'da en üstün varlık insanlardır ama bazı insanlar bu kategoriye girmiyor. Hayvanlar daha vefalı, saldırmadıkça saldırmazlar. Sokak köpekleri saldırıyor diyoruz ama onlar da aç olduğu için, yoksa insan ırkı gibi kimseye kin besleyip boş yere saldırmazlar. Elimde imkan olsa da bir şey yapsam keşke. İnşAllah en yakın zamanda düzelir bu durum, gerekeni yapmalılar.
o hayvanlara bile iyi davranmıyorlar ki neler yapıyorlar görsen aklın çıkar ufacık yavrulara ya
Doğru valla merhametsiz insan topluluğu hepsi
Allah cezalarini sevsin ben haytapa destek olurum elimden geldikçe bu gibi örgütler guclenirse bu işkenceler enaza indirebilir birde kucuklukte insan sevgisi hayvan sevgisi çocuklara aşılanmali insanlık dersi olmali
Bunlari yapanlar kadarda devletin suçu var, allah hesabini sorucak
Cevap
8Cevap
Umarım cezaları ağır olur
Vereceksin en ağır cezayı, sevmeyebilirsin ama bu sana işkence yapma hakkını doğurmuyor Allahın dağlıları.
@xpsychopath İktidar olduğumuzda bu şahıslara müebbet hapis verilecektir. #Geliyorgelmekteolan
intikam mi alınması gerekiyor kalıcı bir çözüm bulunsun bence herkesin yararına olur
intikam şart oldu ceza meza işe yaramıyor
ah keşkeee
seri katil olmak istiyorum sırf bu yüzden
valla bunun için değer
1,2 ay kaldı ama düğün yapmıcaz
Tabiki Allah alacak Allah onlar benim sessiz kullarım diye bize bildirmiştir onlara eziyet eden ahirette Allahını gazabına uğrayacak
Haklı bir isyan.. Doğru kişiyi başa geçir, halk..
Ugfff ben hayvanlara eziyet edenlerden dayanılmaz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett!😡
Ne yazık ki insan hala insan olamamıştır (BROWNİNG)
Allah alıyor merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?