Futbolcu olamadım şarkıcı oyuncu olucak ses yetenekte yok. Nasıl kolay yoldan çok helal para kazanabilirim?
-Örnek 1 sosyal medya fenomeni olmak
-örnek 2 acun TV programların çıkmak
Vs. Başka tavsiyesi olan var mı?
Futbolcu olamadım şarkıcı oyuncu olucak ses yetenekte yok. Nasıl kolay yoldan çok helal para kazanabilirim?
-Örnek 1 sosyal medya fenomeni olmak
-örnek 2 acun TV programların çıkmak
Vs. Başka tavsiyesi olan var mı?
Herkes o kadar fenomenliğe takılmış ki bunun kolay bir şey olmadığını göremiyorlar. Deneyin bunu da tabi ama bütğn zamanınızı buna vermeyin. Boş zamanınızda bunu deneyin. Asıl zamanınızı gerçek bir şeyler yaparak harcayın... Fikir istiyorsan da ticaret. Ne alır ne satarsın kimse satarsın sana kalmış. Riski yüksek ama getirisi de bir o kadar yüksek. Hayatın temelini oluşturan bir olay ticaret. Ülkelerden bireylere herkese para kazandırmış ve kazandırmaya da devam eden bir şey. Asla bitmez de. 2 ayda milyon da kazanabilirsin, hiçbir şey kazanmayadabilirsin. Tamamen senin yeteneğine, hırsına, şansına kalmış. Riski cidden büyük. Helal midir haram mıdır o da sana bağlı. Yalan söylemedikçe, yasa dışı iş yapmadıkça ticaretin zaten haram olması da baya zor.
Uzun yazı için teşekkür ederim ben zaten hayatım boyunca ticaret yaptım sana Türkiye deki örnek ticareti söyleyip 10 TL'den sabun aldım 30tlden sattım elimdeki sabun bitince tekrar almaya gittigim zaman TOPTAN 33TL dedi bana 10 TL aldığım sabun 33 TL olmuş öyle bir endikasyon var ki sattigim fiyata tekrar alamıyorum bu ülkede ticaret şu zeminde asla olmaz. Fenomenlik hayat gerçeği okulu bile var ajansları var vs.
İşte ticaret olmaz değil, tutacak fikri bulmak önemli. O yüzden dedim riski çok diye. Şahsen küçük bir örnek vereyim. Ben dükkanda lazer baskı yapıyorum, 1 dolar masrafı var 20 euroya satıyorum. Düşün bak sandalyede oturuyorum, akşamdan akşama 2 saat. ortalama 10 ürün yapsam 10 dolar maliyet, 180 tl de ona. 200 euro para getiriyor. 3400 tl yapar o da. ve bu günlük. Fikir, hedef kitle, maliyetler, konum her şey çok önemli. Yoksa patlıyor elinde. Fenomenlik yoktur demiyorum fenomenlikte de para var ama dediğim gibi ek olarak başlanabilir çünkü her fenomen olacam diyen olamıyor. Çok fazla zaman ve para gidiyor. Finalde boş çıkabiliyosun. Tabi aklı mantığı yerinde düzgün bir türk erkeği olduğundan böyle yazıyorum. Yoksa aç bi tiktok yetiyor zaten
Ahlaksız utanmaz olsam kırmızı tayt giyer tıktok açarım asla telefonuma indirmiyecegim uygulama, ben kaliteli şeylerden bahsediyorum Aykut elmas tarzı vs. Ya tutarsa. Lazer baskı işi ürün başı 20 dolar güzel kâr Allah daha çok hayırlısını versin ben maalesef öyle bir iş bulamadım ticarette
Cevap
2Cevap
Aga şans işi be, Allah "yürü ya kulum", belki de "Euro ya kulum" derse oluyor.
Öyle bir dünya yok baskan
😑
Var ağa var Enes baturun ilk videolarina bak vs. Menejerlere bak yetenekli küçük çocuk bul kulüplere denemeye götür vs.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?