PAEM sorularıda çalındı ne düşünüyorsunuz
KPSS’den sonra polislik sınavında da skandal https://t.co/shA7YiJ7gJ pic.twitter.com/9AD1Oun5i2
— Sözcü (@gazetesozcu) August 13, 2022
PAEM sorularıda çalındı ne düşünüyorsunuz
KPSS’den sonra polislik sınavında da skandal https://t.co/shA7YiJ7gJ pic.twitter.com/9AD1Oun5i2
— Sözcü (@gazetesozcu) August 13, 2022
Ülkede hiç bir kuruma güvenimiz kalmadı. Ülkenin başında diploması tartışma konusu olan biri varsa gerisinin hiç bir önemi kalmıyor. Seçmen ya diplomanı göster ya da istifa et diyemiyor, anayasa, yasalar hikaye... Hukukun üstünlüğü olması gereken yerde üstünlerin hukuku uygulanıyor. Bakanın biri biz icraatleri yapalım hukuk arkadan bizim yaptıklarımiza göre gelir diyor. Doğu Perinçek bile çıkıp "hukuk siyasetin köpeğidir" diyebiliyorsa artık bu ülke için sadece yazıklar olsun denir.
2005 ten beri kpss de olsun diğer sınavlar aynı sorular hep soruluyordu hatta yayın kuruluşları biz şu kadar soru tutturduk bunu tutturduk diye reklam yapardı 2011 de patlak verdi kpss de soruların verilmesi birde 2022 de yani 10 sene de bir yakalanıyorlar ama çalma olayı hep vardı az uyanık olun
Hadi bakalım, daha neler göreceğiz...
daha çok şeyler çıkar canım
aynen canımın içi
Her şey akp için. :) :D
aynen canımın içi
Cevap
34Cevap
Şaşırmadım
AKP = FETO
Ruh ikizi iki örgüt. Biri yasadışı ilan edildi, diğeri ülkeyi yönetiyor.
En bariz yöntemleri devleti ele geçirmek için sınav konularında illegal yöntemlere başvurmaları.
İstanbul seçimlerinde hırsızlık yapıldı diyen AKP'ydi, oy pusulalarının bulunduğu çuvalların başında ise CHP milletvekilleri nöbet tuttu.
Bunu görmeyen m@llar hâlâ AKP diyor.
ne istedilerde vermediler beraber yürüdüler o yollarda
Altılı masa dedikleri konuyu bile bu AKP'li m@llar anlayamaz. Demokrasi senin gibi düşünmeyene de hak tanıma aracıdır. Birbirine benzemeyen 6 parti aynı masada bulaşabiliyorsa biz buna özgürlük, biz buna demokrasi, biz buna helal olsun insanlar ortak yönleri olmasa da konuşabiliyor dememiz gerekirken Recep Tayyip Erdoğan'ın naralarına, mankurt zihniyetine alkış tutan kesim bile İslam ile uzaktan yakından alakası olmayan Yezidi kafalar.
Peygamber Efendimiz dünya hali her konuda istişare yapın demiş. Altılı masa istişare masası Recep Tayyip Erdoğan ise krallığı sokuyor bu mendebur kitleye.
Hic bir sinavin guvenli olduguna inanmiyorum😂benim univeristeye girdigim sene osym baskani sorulari fetoculara vermisti hicbir halt da olmamisti iptal bile edilmedi simdi kpss girdim sorular yine calinmis mi yoksa osym mi araklamis belli degil😂
Ben diyorum hep bu işin arkasında akp ve erdoğan var
Ben sorunun tek kaynaginin akp ve erdogan oldugunu dusunmuyorum... sorun halk da bunca sey oluyor hic bir sey yapmıyoruz hersey normal geliyor
Bu ülkeye en büyük kötülük zarar bu hükümetten geldi sözde Müslümanlar feto felan hikaye bunların yaninda
Aynı fikirdeyiz
hangi sorular çalınmıyor ki anasını satım o kadar okuyoruz devlet dairelerine bakıyorum diyorum bu zeka ile nasıl bu girmiş buraya acaba ben mi malım diye düşünüyordum
halbu ki ben ben torpilsizmişim onu anladım
o yüzden artık saldım
tek kelime diğer tarafta her iki elim onların yakasında olacak onların çocuklarından çıksın
Ülkede soruyu bile koruyamıyolar ve biz kadınları çocukları emanet ediyoruz. İşte öyle bi yer oldu burası..
Yani
yardım et yardım et gemi yavaşça yaklaşıyor beni deli sanıyorlar ama nasıl hissettiğimi bilmiyorlar onlar benim çevremde akbabalar gibi dönüyorlar. beni yıkmak ve renklerimi yıkamak istiyorlar. gel ve beraber dikilelim sen her şeyi düzeltirsin. biz biriz bütün acılarımı yok edersin. beni kurtarma onlara dönüşürsem.
Eskiden mülakattan torpille geçenler için "en azından sınavı kazanmışlar" diyordum. Şimdi anladım ki sınavı da kazanmıyorlarmış aslında. Emek hırsızlığı yapan herkesin Allah belasını versin.
Ülkede her şey çalınıyor yakında içimize giydiğimiz donu bile ruhumuz duymadan yürütecekler.
Bunlar çalar donları
Bu ülkede olan biten hiçbir şeye şaşırmıyorum artık, hiçbir devlet kurumuna da güvenim kalmadı.
kimden dolayı olduğu belli
Türkiye tarikat illetiyle metastaz oldu.
Önemli kuruluşlara tarikat üyelerini yerleştirme çabası hep. Baştakiler de buna göz yumuyor.
Çalmanın, çaldırmanın bile bşr rajonu vardır, bunlar göstere göstere yapıyor. O tarz mesleki ekstra sınavlar hep şaibeli zaten.
Akp dönemin de atanan herkesi incelemeleri gerek şimdi şaibe varsa öncesi de şaibelidir zaten bir araştırma olursa altından neler çıkar neler.
Olur mu öyle şey ne çalınması gönüllü paylaşım diyelim
Ne istediler de vermediler beraber yürüdüler o yollarda
Aynen öyle valla
Şaşırmadim çalınmayan sinav varsa ona şasırırim bunlar zaten yıllardır boyle hicbir sınava guvenim yok
Polislerin çoğu torpil önce oradan başlayın bırakın soruları
polislerin çogu bu yolla girdi akp döneminde
Düz yolda yürüyemiyenler asker ve polis bu iki teşkilat ülkenin can damarı bari bunlara yapmasınlar bi savaş çıkarsa suriye gibi silahı atıp kaçarlar olan hep halka olur
kaç tane polis silahını kaptırdı tvlerde gördük
İçimizde bulunan hainler yüzünden. Mesela denetimcilerde öyle, denetim dediğin ani bir şekilde olması gerekir ki gerçekte ne nasıl görebilesin. Ama maalesef 1 hafta öncesinden haberleri oluyor denetim olacağını ne hikmetse.
Ülke uçuruma son sürat gitti
Nerde patlıycak görücez
asla hayır !
Güvenli olan bişey söyleyin bana 🤨
Yokki
Daha önceden de çalınıyormuş
aynen
Yuh Cidden ya kapatın gitsin ÖSYM yi
hep akp yüzünden
Çalmadıkları bir ahiret soruları kaldı.
akplilere ahirette soracaklar rabbin kim tayyip diyecekler
Hangi sene çalınmiyordu ki 😂
2003 den bu yana çalınıyor
😂derin konular çok şey görüldü şahit olundu. Düzen bu düzen artık
o gittiğinde her şey düzelecek
Politikada hic bir sey düzelmez
başımızdakinden bir kurtulalımda hele orası sonra düşünürüz
😃başımızdakinin gitmemesi için dua edin bence. Çunkü şu an ülkenin durumu tam bir muamma ne halde oldugumuzu sade o biliyor ve akbabalar bekliyor yoksa sevdigimden değil
ben o gitsin diye 100 oy hakkım olsun hepsinide onu göndermek için kullanırım artık onu görmek istemiyorum midem bulanıyor çalınan sınavlar atkasındada o var
Torpille istediklerini atadıkları yetmemiş mi
yani
Çevrelerindeki kişiler yalakalık dışında zekaları baya düşük demekki öalma gereği duymuşlar
aktrollerin hepsi öyle
Çoğuda s@k@k zaten :)
güzel tespit
Aklın yolu bir herkesin ortak fikri diyelim 😂
ne istedide vermediler beraber yürüdüler o yollarda
Niye şaşırıyorsunuz ki buna? Amir, komiser ve düz polislerin %80'i torpil ile mesleğe sokuluyor :D
E çalınmasa kimin dayısının yeğeni gircek aaaaa sende alemsin
Her şeyi çalıyorlar çalacak bir şey kalmadı sorumu çalıyorlar.
Hırsız evde olunca kapı kilit tutmaz derler
Sotuların çalındığı falan yok fetö muhabbeti çıkarmak için her şey
Ülkeyi çalacaklar yakında
G. tümüzden sonumuzu çalmaları an meselesi
Sasırmadım a q bu ülke bidmis
Sınavlar kaldırılmasının sinyalleri.
Birileri rant sağlıyor demekki
Hükümet 😂🤣
aynen
paem ne
amirlik sınavı
Yerli ve milli sporlarımızdandır, şaşırtmaz
akp ve erdoğan olduğu sürece devam eder
Ohaa
KPSS ile ilgili skandal ortaya çıktığında, sosyal medya hesabımdan bir paylaşım yapmış ve son 7 yıldır PAEM sınav sorularının neden açıklanmadığını, saklananın ne olduğunu, bu sınavda da KPSS skandalında olduğu gibi birebir benzerlikler çıkabileceğinden mi endişe ettiklerini sorgulamıştım. Bugün görüyoruz ki PAEM-7 sınavında da aynı skandal söz konusu.
akp ve erdoğan hep 14 soru birebir aynı polislik sınavında
♥
Yinemi... Bu işte bir iş var
akp ve erdoğan
olur öyle arada sağlık olsun
Kardeşler arasında olur öyle şeyler
Oha anasını kicimizdaki donu da calacaklar yakinda
Neyin güvenliği sağlandı bu ülkede
Artık seçime kadar çok iddia dolasir
Hiçbir şeye güven kalmadı
Eğitimi bitirdiler
Bi kpss bi bu vay ya