Gündem Artık ülkece psikologumuz düzelicek😀😀😀? Busrrrrrr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bime psikolog gelmiş ne diyorsunuz bu işe fiyattıda sudan ucuz 😀😀 Artık ülkece psikologumuz düzelicek😀😀😀? Cevapla İş Soruları En Ucuz Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Bunu alanda çıkar :D 0 0 Yorumla
Pmbetrlk Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ben bunu görmüştüm baya bı önce ama saçma bu ya gerçekten doğrumu bine psikolog ne alaka önlüğü falan gelms olmasın 😂 1 4 Yorumla Busrrrrrr +1 yıl Hayır kuzum a 101 tekne satmaya başladı oyuzden esprisine yapmışlar😀 Yorumla Pmbetrlk +1 yıl Espirisine dimi gerçek değil yani Yorumla Busrrrrrr +1 yıl Yok aşkım degil hatta bime mimar geldi diye bile yapmışlardı a101 gönderme yapıyorlar 🤣 Yorumla Pmbetrlk +1 yıl Heee ayy çok komik ya 😂😂😂🤣🤣 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Ben onu araştırdım oyle bisi yokmus erkek bakim urununun fiyati 199 liradan 140 liraya mi ne dusmus 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Bana bu parayı versinler diplomam yok ama bende düzeltirim 200 lira önemli 0 4 Yorumla Busrrrrrr +1 yıl TR DE 200 tl para degil ama artık sen bilirsin yinede 🤣🤣 Yorumla ichwillsieg +1 yıl 5 6 kişiden 200 alsam 1 saatimi versem temiz ama Yorumla Busrrrrrr +1 yıl Geniş düşünen ticaret kafası sevdim. Ajajajjs Yorumla ichwillsieg +1 yıl Buda mantık tabii 🫠 Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İmkansız bir şey bir markette insan mı satıyorlar ne alaka 0 0 Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 322 cevap paylaştı. Bunu gören diğer marketler de getirir ortak fiyatta anlaşıp halkı soyarlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yarın sabah saat 9 olur olmaz ben alıcam kimseye bırakmam yoksa alırlar kaparlar 😀 0 2 Yorumla Busrrrrrr +1 yıl Saat 5 de dikil kapıya aşko kapmasınlar😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya kalkamam o saatte bi yarım saat önce kalkmam onun içinde saate alarm kurup en yakın BİM’e gidip giriş kapısının önünde dikilirim kapı nasıl açılır açılmaz direk koşarak kaparım 😂 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl kendisi o fiyat saatliği mi aramak lazım tekne mekne ev falan da satmaya başladılar 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Vereceği tek tavsiye: Takma kafana olur🤣 1 2 Yorumla Busrrrrrr +1 yıl 199 tlye o kadar oluyor aşkım😀😀 Yorumla SenacCc +1 yıl Teyzeler erkenden alır bırakmaz zaten 🤣 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 491 cevap paylaştı. Badem bıyıklıysa alınmaz 😂 0 6 Yorumla Busrrrrrr +1 yıl Teyzelerden sana kalmaz zaten🤣 Yorumla Saddov +1 yıl Bence da kalmasın 😂 Yumurta alırken falan rast gelmek istemem 😂 Yorumla Busrrrrrr +1 yıl Ahaha düşünsene yumurta alırken biri kafana dikilip çok düşünme diyecek 200 tl isteyecek 😀😀 Yorumla Saddov +1 yıl O zaman dul teyzeleri salarım üstüne sonra 400 liradan yaşadıklarını dinlerim 😂 Yorumla Busrrrrrr +1 yıl Bizim ülkede psikologun da psikolojisi bozulur net 😁 Yorumla Saddov +1 yıl Salla gitsin 😂 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl psikologumuz düzelicek 0 2 Yorumla Busrrrrrr +1 yıl Yes psikoloji bırakmadılar çünkü bizde türkçe özürlüsü falan değilim bilerek yazdım Yorumla Desuyonee +1 yıl bilerek yazdın biliyorum Yorumla
Zeynep_89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Geri iade var mı 😅😅😅 (!) 0 2 Yorumla Busrrrrrr +1 yıl Var kız var beğenmezsen diğeriyle değiştiriyorsun😀😀 Yorumla Zeynep_89 +1 yıl Kız bunun bayağı esprisi yapılır aklıma farklı farklı espriler geldi gülmekten gözümden yaş geldi 😂😂😂😂😂 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yalan haber bu.. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 504 cevap paylaştı. sanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bunu alanda çıkar :D
Ben bunu görmüştüm baya bı önce ama saçma bu ya gerçekten doğrumu bine psikolog ne alaka önlüğü falan gelms olmasın 😂
Hayır kuzum a 101 tekne satmaya başladı oyuzden esprisine yapmışlar😀
Espirisine dimi gerçek değil yani
Yok aşkım degil hatta bime mimar geldi diye bile yapmışlardı a101 gönderme yapıyorlar 🤣
Heee ayy çok komik ya 😂😂😂🤣🤣
Ben onu araştırdım oyle bisi yokmus erkek bakim urununun fiyati 199 liradan 140 liraya mi ne dusmus
Bana bu parayı versinler diplomam yok ama bende düzeltirim 200 lira önemli
TR DE 200 tl para degil ama artık sen bilirsin yinede 🤣🤣
5 6 kişiden 200 alsam 1 saatimi versem temiz ama
Geniş düşünen ticaret kafası sevdim. Ajajajjs
Buda mantık tabii 🫠
İmkansız bir şey bir markette insan mı satıyorlar ne alaka
Bunu gören diğer marketler de getirir ortak fiyatta anlaşıp halkı soyarlar
Yarın sabah saat 9 olur olmaz ben alıcam kimseye bırakmam yoksa alırlar kaparlar 😀
Saat 5 de dikil kapıya aşko kapmasınlar😀😀
Yok ya kalkamam o saatte bi yarım saat önce kalkmam onun içinde saate alarm kurup en yakın BİM’e gidip giriş kapısının önünde dikilirim kapı nasıl açılır açılmaz direk koşarak kaparım 😂
kendisi o fiyat saatliği mi aramak lazım
tekne mekne ev falan da satmaya başladılar
Vereceği tek tavsiye: Takma kafana olur🤣
199 tlye o kadar oluyor aşkım😀😀
Teyzeler erkenden alır bırakmaz zaten 🤣
Badem bıyıklıysa alınmaz 😂
Teyzelerden sana kalmaz zaten🤣
Bence da kalmasın 😂 Yumurta alırken falan rast gelmek istemem 😂
Ahaha düşünsene yumurta alırken biri kafana dikilip çok düşünme diyecek 200 tl isteyecek 😀😀
O zaman dul teyzeleri salarım üstüne sonra 400 liradan yaşadıklarını dinlerim 😂
Bizim ülkede psikologun da psikolojisi bozulur net 😁
Salla gitsin 😂
Bende görünce şaşırdım 🤣
psikologumuz düzelicek
Yes psikoloji bırakmadılar çünkü bizde türkçe özürlüsü falan değilim bilerek yazdım
bilerek yazdın biliyorum
Geri iade var mı 😅😅😅 (!)
Var kız var beğenmezsen diğeriyle değiştiriyorsun😀😀
Kız bunun bayağı esprisi yapılır aklıma farklı farklı espriler geldi gülmekten gözümden yaş geldi 😂😂😂😂😂
Yalan haber bu..
sanmıyorum
Oooo alırım bi tane