Çin (Çin Halk Cumhuriyeti ve Tayvan (Çin Cumhuriyeti) arasında bugün Çin'in Tayvan'ı kuşatmasıyla savaş başladı sayılır. İkiside en önemli çip üretim merkeziler. Neredeyse bütün elektronik cihazlarda çip, mikro çip, nano çip vardır. Savaş sebebiyle çip üretiminin durması arzın talebi karşılayamamasına sebep olup serbest piyasa ekonomisi doğası gereği elektronik araç ve cihaz fiyatlarının ciddi derecede pahallılaşmasına sebep olacaktır. Elektronik içeren herhangi bir araç ya da cihaz alacakların ellerini çabuk tutmasını tavsiye ederim. Daha önce henüz ortada bir şey yokken savaştan neredeyse bir yıl önce Rusya ve Ukraynanın da nato müzakereleri olacağını ve bundan dolayı savaşacaklarını Karadenizin kaynayacağını yazmıştım. 😎👍🏻
İstihbari gücüm sağlamdır. Şahsen Rusya-Ukrayna meselesi kadar önemsemediğim için bu sefer çok daha erkenden birşeyleri yazmak gereği duymadım.
İstihbari gücüm sağlamdır. Şahsen Rusya-Ukrayna meselesi kadar önemsemediğim için bu sefer çok daha erkenden birşeyleri yazmak gereği duymadım.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer