Bursa'da bir düğünde damada jartiyer giydirdiler pic.twitter.com/OOYnHZj24S
— İstanbul Duysun (@IstanbulDuysun) August 9, 2022

Bursa'da bir düğünde damada jartiyer giydirdiler pic.twitter.com/OOYnHZj24S
— İstanbul Duysun (@IstanbulDuysun) August 9, 2022

Bu rezillikten başka bir şey değil. Böyle saçma bir sey yapan eş adayını yatağına alan kadınında aklı yok.
Gelenek olma olasılığı da yok jartiyer kaç yıldır var ve biliniyor?
Bunu yapanlar ve kabul eden damat akıl yoksunu, geline söyleyecek kelime bile bulamıyorum. Aslında çok şey var doylenecekte burada olmuyor.
Buna eğlence denmez, rezillik kepazelik denir. Bu nasıl bir eğlence anlayışı ya nasıl bir iğrençlik bu. Bırak damadı, gelinin yerinde bile olsam utanır ve o düğünü iptal ederdim. Gerçi o da baştan kabul etmiştir. Aptallık resmen.
Ya adet adı altında yapmadıkları rezillik ve saçmalık kalmıyor resmen. Bu resmen hakaret, bunu kendine yaptıran kişinin de, bunu yapanların da ne içtikleri muamma.. Keyifli günler..
Bu Coğrafyaya Helak yükleniyor. Nasıl bir sapkın tarikat bunlar. Her gün başka topluca yapılıp norm'alleştirilmeye çalışılan sapkınlık ortaya çıkıyor. Bursanın ismi zaten dönmelikle sıkça anılıyordu şimdi tescillerler.
Cevap
94Cevap
böyle bişey olacağını bilsem damatlıktan istifade eder bekar yaşarım
gelenek desen sanki yüzyıllardır jartiyer takılıyor
İstifade yararlanmak demek istifa diye düzelttir bence
Okurken midem bulandı
Muhtemelen Türkiye'de ki ilk köle sahibe evliliği. Biraz Cybelian Marriage (Evlilik) izleri taşıyor. Cuckold bir damat var ortada. Bunu nereden anlıyoruz. Jartiyer giymesi ve tasmayı başka bir erkeğin tutmasından. burada verilen mesaj gelinin kocasını istediği kişiyle aldatmakta serbest olduğu, erkeğin ise hem eşine hem de eşinin birlikte olduğu kişilere kölelik yapmak zorunda de olduğudur. Bazı yönlerden kıskandım diyebilirim. Jartiyer olayı olmasa ve tasmayı eşim tutsa beni 4 ayak üzerinde yürütürken köpek gibi, böyle bir evlilik yapmak isterdim.
Gelenekler ve görenekler daima güzeldir, kültürü yansıtır.
Ama gelenek adı altında, eğlence adı altında insanlıktan çıkmanın alemi var mı?
Şu toplulukta bir tane yiğit yok muydu yani '' ne yapıyorsunuz, adam olun '' diyecek?
Yazık, çok yazık...
Benim kocişkoma jartiyer giydirseler once kocamı Allahına kavustururum sonra düğünün ortasına zehirli gaz salıp ya da benzin döküp herkesi ateşe verip ertesi gün bebek sahilde kahvemi gozyaslari esliginde icip kafama sıkardım rjwkdjaldjso
Cildiririmdim be herkesi Ahiret yolcusu yapardim bu ne sacmalik ayooooool
Böyle bir şey yaptıracağıma gelinlik giyerim daha iyi. Bu görüntüden sonra onu erkek diye yanına alacak avradında mk. Savcılık devreye girmeli derhal soruşturma açılmalı.
Onu da yapıyorlar tavuk almada 😂
Bursa'da kız alınmadan önceki gece yapılır damadın arkadaşlarından biri gelinlik giyer kızın arkadaşlarından biri damatlık karşılıklı oynarlar 😂
Damadın buna müsade etmesi daha rezil bir durum hadi onu da geçtim bu çocuğun ailesi yok mu ya nasıl müsade etmişler bu duruma.. birde medya da paylaşılmış enteresan.
Böyle gelenek olmaz bu soytarılık
Milletin nasıl eğlendiğinden kime ne, ona bakarsan her düğünde Ankara ya da roman havası ile ortada oynayan bir kaç abidik gubidiği oturup alkış tutarak zaman geçirmek de b0k gibi. Hiç gitmem düğünlere.
türkiyede baskıdan ötürü kendini gizleyen milyonlarca gay ve trans var bunun yansımaları bunlar şimdi bu elemanla evlenen kadına da pek ilgi duymaz bu çocuk halbuki rahat büyüse farklı biri olabilecekti
Zorla giydirmemişlerdir onu, ama o kadında bu adamla evlenecek olması en azından aileler buna göz yumması da garip.
Belkide gerçekten tencere yuvarlanmıştır ve tasadüfen kapağını bulmuştur.
Damatta böyle bir iğrençliğe müsade ettiğine göre muhakkak ya köle ya eşcinsel eğilimi var demektir.. Ne diyelim, bakalım daha neler göreceğiz..
"Damadı s*kmeseler bari" diyerek Tansu güzel paylaşım yapmış. Saçmalık. Merdane, emzik veya mutfak önlüğü hediye edilmesini anlarım da bu tam bir saçmalık olmuş.
Seviyesizlikten başka bişey değil. Çiygiyi aşmışlar bence. Evlilikte saygı sevgi ve mahremiyet olmalı. Onlar düğünde olacak şeyler mi? Yatak odalarında isterse zincire vursunlar😂
Damada jartiyer giydirmek mi LGBT li bireylere sapık diyenler bu mallar.
Şaşırmış bunlar ya, medeniyetsizlerin eğlenme şekli. Gerçekten sıcaklardan beyinleri fokurdamış 🤦♀️ Rezillik
Bu kadar rezil olmaya değer mi ya? Ne kalitesiz insan bunlar yuh be!
böyle insanlardan korkarım açıkçası. bunlarla bırak arkadaşlığı merhaba bile denmez allahın psikopatları
Teklif ettikleri an düğün iptal
Zkerim sizide yapacağınız işide düğünüde der @zimbateli34 basar giderim
Mkodumun topları
Buna eğlence diyebilecek zihniyette ne bilim bursadan başka bir yerdende beklemezdim böyle şeyi aşşağılık insanlar yapabileceği şeyler bunlar
İşte çok eğlendik güzel bir gün diye anlatıp gülerler yinede
Görsem böyle bir görüntüyü nereye düştüm ben utanırda bakamam
Adet adamı skmleri gerekse yapacklar mı yani ne saçma şeyler bu adam hiç mi utanmadı o halde yazık ya
Böyle akılsız fantazilere maruz kalıp karısına da aynı saçmalıkları yapmaz umarım. Bazen erkeklerin zekayi cok sorguluyorum!
Oraya direk koysaydiniz arada gider iserdi yazık üzüldüm simdi
Erkeklerin yüz karası Gayler bile bundan daha adam en azından ortalık yerde böyle şeyler yapmıyorlar
Ne böyle bişry yaparım ne de yapılan yerde dururum saçma sapan şeyler, gerek yok
Bu ne ya iğrenç. Sanki taciz suçlusuna işkence yapıyorlar.
Bu nasıl damat , bu nasıl aile, insanlar neden bu kadar yozlaştı anlamış değilim.
Aşırı aşağalayıcı diyecem de damat arkadaşında kendıne saygısı yokmuş.
O tasmayı tutanı var ya evire çevire dövmek lazım
Bursa da bunlardan dolu var sadece gizli yaşıyorlardı
Ne eğlencesi rezalet resmen eğlenmeyi unuttuk
Ayak takımı sokak itinin eğlence anlayışı budur
buradan Bursalı koca almamayı ders çıkarıyoruz
Amaç nedir nereye varilmaktadir bir ton soru işareti
hani bursanın şeftalisi meşhurdu yine kandırıldık
Evlenmek kolay değil bu testlerden geçmeleri gayet doğal 😁😁😁👍🏼👍🏼
Böyle bir şey görsem yaşasam valla gelin olarak düğünü terk eder boşanırım.
bu insanlık dışı bişi ya.. zorla yaptırmadılarsa... offfffff
Bir insan çok seviyor diye kendisine saygısını kaybettirecek kılıklara girmemeli..
Sözde modern insanlarda ne olucak normal bu der bıktım bu İnstagramda herşeyi normalleştirdiler
Tamam kölesin ama gizli tut bari şu huyu ömür boyu alay konusu olacaksın şimdi
Ayyy ne avam şeyler. Koca koca insanların yaptigina bak
Bununla evlenecek kadında beyin varsa ayrılır
İğrenc rezlalet yani düğun yapmak saçmalık zaten
Giymeseymis, erkek degil o da. Böyle biriyle evlenecegime ölürüm daha iyi
şunu yapmayı bırak teklif etseler şakasına aile ile nişan atar yakın arkadaş olsa temelli ilişkimi keserim
ailesinin esi olacak kadinin yuzune nasil bakacak acaba
Zorla yapmadılar herhalde herkesin eğlencesi kendine ben yargılamam
Şimdi bu evin erkeği mi olacak kadını mı? Buna değilde eşine yazık
halimiz içler acısı. temelli d0malaydıda düğün ahalisi üzerinden geçseydi.
Söz konusu Bursa olunca pek şaşırmıyorum nedense.
Karısı da adam aldim diye egleniyordur öbür tarafta yazik😂
Karısına giydireceğini kendisimi giymiş, vah yazık ülkeme
İnsanların git gide beyinlerini kaybettiklerini düşünüyorum
Siz bu halkı hafife alıyorsunuz Müslümanlığını cehaletini
Rencide etmisler resmen. Neden kabul etmis. Bazi gelenek adetler var cahillerin uydurdugu igrençler ya
Ne zaman olmuş ki bu olay Bursa’da benim haberim yok ama tam rezillik
insan akıldan yoksun olunca böyle manzaralar çıkıyor
Lan bursayı yazmıştım tercih listeme niye gidesimi kaçırdınız şimdi.
Ne kadar yersiz bir durum. Damat neden izin vermiş bunun yapılmasına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?