Alsancak'taki Bornova Sokak'ta akşam saatlerinde yolda sohbet eden üç trans kadın, bekçilerin saldırısına uğradı. Bekçiler trans kadınları darp ederek gözaltına aldı.

Alsancak'taki Bornova Sokak'ta akşam saatlerinde yolda sohbet eden üç trans kadın, bekçilerin saldırısına uğradı. Bekçiler trans kadınları darp ederek gözaltına aldı.
T. C. vatandaşı değil mi? Vergi vermiyor mu?
Terörist mi? Uyuşturucu kaçakçısı mi? Hırsız mi? Durduk yere bir insan niye böyle yapar ki?
Profesör olan bir kadını , tehdit eden mahlukat gözaltına alınıp elini kolunu sallayarak serbest kalıyor ve kaldıktan sonra daha güçlü adımlarla devam edeceğim diyor.
Kimseye zararı olmayan kendisine zararı olan bu 2 trans mi tehlikeli yoksa tıp alaninda prof olmuş bir kadını ölümle tehdit eden kişi mi
Bu Nasıl Hadsizlik Tamam Translari Ben de Sevmiyorum Ama Her Sevmediğin Döversen Dünya da Darp edilmeyen insan kalmaz sevmiyor san çek git yoluna Hayret bir şey Böyle Zalimleri İdam etmek lazım ah idam gelmiyor ki herkes elini kolunu sallayarak istediği haltı ediyor
yönelimlerden tiksiniyorum fakat homofobik değilim sırf yönelimi olduğu icin bi insanı darp edemezsin aw bekcisi zaten torpille giriyolar bde yaylana yaylana yürüyolar
Elbette duyuyorum durduk yere bir insan niye dayak atar ki yani anlamıyorum gerçekten ülke artık yaşanmaz Hale gelmiş bu ekonomi ile alakalı değil.
Cevap
40Cevap
İnsanlar saygı duymalı. bütün trans ve lgbt insanlara kötü davrananlara ceza verilmeli.
Oyle sohbet ederken olduguna inanan var mi acaba? Kanunlarda para karsiligi fuhus yapmak yasak oldugu icin bekciler onlari gozaltina almak yerine hadi dagilin demislerdir. gozlerinin onunde rahatca kanuari cignetirlerse isleri riske girer. O kadinlar da dilenciler gibi alan belirliyor kose belirliyor orada mafya kesiliyorlar. Rant var para var. Onlar bekcilere bisey yapmadan bekcilerin oyle bisey yapmasi ihtimali cok az. Bide şu saygi gosterme ozgurluk olayini abartmayin. Ozgurluk bi baskasinin ozgurlugunun basladigi yerde biter ordan gecen coluk cocuga aileleri nasil aciklama yapar mesela. Ya da bunlarin hastalik bulastirdigi sapik genclerin eve gidip masum kardeslerine annelerine temas yoluyla bu hastaliklari tasimasi o insanlarin saglik ozgurlugunun onune gecmiyor mu saniyorsunuz. 3 kurusluk akliyla özgürlük felsefesi yapan kendini melek sanan duyarli gorunen duyarsiz cahillerle doldu toplum. Bunun en buyuk nedeni 20 yildir egitimi baltalayan hukumettir
Kimin neyi istediği neye dönüştüğü beni ilgilendirmez. Mahsun Kırmızıgül’den haz etmesemde güneşi gördüm filminde bir replik vardı “ Allah beni böyle yarattı , beni vuracaksınız biliyorum , ölünce Allah’ın karşısına çıkacam ve ona tek bir şey soracak neden beni kadın olarak yaratmadın diye soracağım “ diye aslında birçok kişinin önyargısını yıkacak türden. Yine bir replik “ bu ülkede hiçkimse özgürce yaşayamıyor” du.
Neden şiddet neden?
Biseksuelim, translara saygı duymuyorum LGBT içerisinde hep sıkıntı yaratan kaos oluşturanlar bunlar.
Durup dururken olayın olmadığına eminim bu arada.
Alsancak, Bornova Sokağı trans/travestilerle dolu yerler herkes biliyor görüyor geçip gidiyor kimse bir şey yokken saldırıya uğramaz orada
Trans olmuş olmamış ilgilenmem ama şu bekçi olayı neden var anlamış değilim. Şartı oku yazma bilme ve askerlik yapmış olmak. Dünyanın en cahil insanlarına böyle yetki verirsen bu durumlar ortaya çıkar. Sadece translara değil her insana dert olabiliyorlar. Bunun translarla değil bekçi gibi yasal olmayan misil güçlerle alakalı olduğuna eminim.
Böyle bir muameleyi kimse haketmiyor. İnsanları tercihleri sonucu ile yargılayamayız, sevmek zorunda değiliz fakat toplumun her statüsündeki insanlar kim olursa olsunlar birbirlerine saygı duymak zorunda.
Bu bekçilere uyuz oluyorum zaten. Kimse kendisini kanunun üstünde göremez, görmemeli. Savcı da olsa, hakim de olsa, polis de olsa bu makamlardaki görevleri yapanlar kanunların uygulayıcılarıdır. Kanun koyucular değil..
Topluma genel olarak zararları fazla ama insan sonuçta dövmek onları bize daha çok düşman eder topluma kazandırmak doğruyu eğriyi göstermek gerekir mesela ben eşim ve çocuğum ile yolda gidiyorum birden laf attı buna saygı duymam ama vurmam da.
Ya orayı bilmesem habere inanıcam. Gelene geçene laf atarlar küfür ederler taşkınlık yaparlar tabiki de darp edilip göz altına alınacaklar. Boş yapmayın. Translara bu kadar meraklıysanız gidin bakalım o sokağa bi gezin neler oluyor görün
Elbette saygı duyuyorum fakat sırf bu yüzden darp edilip göz altına alınacaklarını sanmıyorum illaki bir durum olmuştur
Kimlik sormuşlardır onlar da reddetmiştir vs
Vurmak nedir ya! Olay açıkça anlatılmamış yazıda (!) fakat vurma hakkına sahip olamazlar. Gerçekten görevini kötüye kullanan insanlar her yerdeler.
Bir olayın bütünlüğüne bakmak gerek öncesi sonrası ve olaylar. Hiç bir güvenlik görevlisi durup dururken işlem yapmaz. Cımbızlayıp yazılırsa kişi direkt suçlu gibi görünür
Bu olay direk bu şekilde mi başlıyor? Haberin linkini de koysaydınız keşke. Ne bilim direk görüp dalmışlar mı?
hemen uydurun yani bekçiler geldi direk kafa göz girişti transları bilmiyoruz sanki nasıl insanlarsınız siz lan.
Trans kadın¿Cidden yönelimleri anlamıyorum ve ürkütücü buluyorum. Şiddeti de tasvip etmiyorum.
Durup dururken darp etmemislerdir illa ki bilinmeyen bir sey vardır isiniz gucunuz oturdugunuz yerden insanlara saydirmak. Bekcilerinde isi gücü yok homofobiklik yapacaklar aynen knk. aaa bu trans hemen dövelim demislerdir aynen.
Hemen feminazkikik yapmayın
Belki uyusuturucu satıyorlar
Translar pis işlere alet oluyor maalesef
Bunları yapması için getirildi bu bekçilik sistemi. Batı toplumları uzaya üs kurdu. Türkiye bekçiler ile uğraşıyor. Ahlaksızlar.
Şu bekçi olayı kadar gereksiz bir şey yok cidden, boşa para vermek için meslek oluşturdular başka bir şeye yaradıkları yok.
Sohbet değil fuhuş amaçlı orada olabilirler bence iyi araştırmak lazım durduk yere darp ettilerse meslek den atılmalılar
LGBT ahlaksızlıktır! saygı duyulması gereken bişey degildir. Toplum buna alıştırılıp, normallestirilmemelidir.
Her şeyi normallestiriyorsunuz sonra sokakta neden ilişkiye giriliyor, neden çıplak geziliyor yok insanlar bozuldu. Bozulur tabi özgürlük adı altında her bok yaşanır oldu.
Dünyaya çocuk getirmek yeni bir bireyin hayatını karartmak oluyor artık. Yazık insanlığa...
pgbt ye karsiyim, lgbt vahşettir, lgbt sapkınlıktır
saygı duymuyorum.. ama neden durduk yeremi darp edilmisler oda önemli
Bekçilerin neden böyle yaptığı sorgulanmalı. Durduk yere mi yaptılar yoksa trans kadınlar mı bekçileri kışkırttı?
Sebep ne? Olayın detayını ver algı operasyonu yapma
Durduk yere edilmezler darp bence ortada bir şeyler dönmüş
Onlarin vaeligi Turk roplumuna ve gelecegine zararli. Coxuklara kotu ornek oluyorlar.
böyle bir muameleyi hak etmiyorlar. bu hakkı kendilerinde nasıl buluyorlar anlamıyorum kuduz köpekten beterler
Herkesin kendi kararı herkes özgürdür ne hakları var onlara şiddet uygulamaya. Herkes sokakta istediği kilikta istediği gibi dolaşma hakkına sahiptir.
Dışarı çıkarken acaba geri dönebilir miyim diye düşünerek çıkıyorum artık. Herkes nefret ediyo herkess... Can güvenliği falan kalmadı.
Tabiki de saygı duyuyorum. bir çöpe bile saygı duyarım zaten bu bekçiler kendilerini bir 💩 sanıyorlar artist artist
Ohhhh iyi olmuş elketine sağlık
Ellerine
Hepsini hapse atmalari lazim
Allah islah eylesin bizleri ve neslimizi oyle olmaktan korusun lanetlik işler bunlar Allah muhafaza
Bu bekcilerde kendini ne zannediyor ya artist gibiler
Lgbt üyelerini sevmeyebilirsiniz sevmek zorunda değilsiniz ama saygi duyulmak zorunda insan saygisi kimse kimseye zarar veremez hakki yok onlar size zarar vermiyor sizde veremezsiniz
Sırf yönelimi farklı diye kimseyi yargilayamazsiniz herkes saygı duymayi öğrencek o bekçilerde derhal görevden alınmalı lgbti+ üyelerine saygı duymayi öğrenin artık kimsenin hayatı sizi ilgilendirmez!
Sonuçta özgürler istedikleri gibi yaşayabilirler kimselere zararları yok niye darp ediyorlar anlamıyorum
Fuhuş amaçlı oradalarsa tutuklanmalari normal
Beni ilgilendirmez kim nasıl mutluysa öyle yaşasın
ben olsam s.. kerdim dovmek yerine...
Saygi duyarım kime ne insanlarin cinsel hayatindan bizene
Evet LGBT saygı duyarım tabiki. Duymayanlar utansın
Ben saygi duymuyorum. Senin israil ismimede saygi duymam
Acik ve Net
Trans hakları insan haklarıdır🏳️⚧️💅
Kimseye bir zararlari yok neden darp ediliyorlar.
Duymuyorum. İyi olmuş
Saygım var da , durduk yere olmamıştır o
Bornova sokağı sohpet? 😅
Asla saygı duyman o sapkınlara
Olayin bir başı ve sonu yok mu
Bizden uzak Allaha yakın olsunlar
Durduk yere mi dovmusler
Translar da hanzo gibi konuşmasın o zaman 😃
Elbette saygı duyuyorum
Bazıları çirkef oluyor.
İşte memleketimin polisi bee
Bekçiler kadar gereksiz bir birim yok.