Bence 80 yaşındaki cadı Pelosi ve ABD geri adım atacak. Şu anda Çin Halk Kurtuluş Donanması uçak gemisiyle Taiwan'a hareket ediyor. Bölgede uçuşları durdurdular.
ABD eğer geri adım atarsa, ciddi prestij kaybına uğrayacak. Çin Halk Cumhuriyeti Irak'a, Afganistan'a benzemez.
Sizce bir askeri çatışma çıkar mı?
ABD haydutunun, Taivan üzerinden Çin'i kışkırtması savaşla sonuçlanır mı?
İdeolojine karşı olanı konuşturmadığınızı Stalin'in yaptırdığı katliamlardan biliyoruz çok örneğe gerek yok.
Ama artık ideolojin hüküm sürmüyor defterini kapatıp kaldırdık tozlu raflara. Şimdi ister burjuva demokratı ol ister kızıl komünist liberal düzende yaşıyorsun, adam gibi çalış para kazan yoksa aç kalırsın biliyorsun bizim ideoloji aç kalanlara haşlanmış patates dağıtmıyor :)
Serbest piyasa onlyfans hesabı açmama izin verdi. İnsanlar paylaşımlarımı videolarımı beğendi ve talep gittikçe arttı. Ben de artan talebe güvenerek fiyatları arttırdım ve piyasa dengelendi.
Sonuç olarak gayet iyi para kazanıyorum şu an ve evet seks videolarımı paylaştığım bi hesaptan para kazanmamı bile serbest piyasa sağlıyor dünyanın en iyi düzeni çünkü
İnsan evriminin başarısı sosyal ve kolektif olmasındadır. Babunlar gibi rekabetçi türlerden olsaydı, bibok yapamazdı. Yani sen, evrimsel dizge içerisinde geri bir pozisyondasın.
Tahsilin olmadığından bu tip şeyleri bilmeyenilirsin. Önemi de yok, metâ değeri yok çünkü. Sen bedenini parça parça onlyfansın sahibi olan şirketin kârı için pazarlayan birisin. Damızlık hayvanlar gibi. Konumun o.
Dediğin gibi önemi yok Sporcuyum spordan para kazanıyorum Onlyfanstan para kazanıyorum İstediğim şeyleri satın alıp istediğim yerleri gezip istediğim kişilerle birlikte oluyorum Ve en önemlisi zevk alıyorum hedonist duygularımı tatmin ediyorum.
maalesef, bi süre sonra uyuşturucuya başlayacaksın. Hatta ex, coco gidiyosundur hali hazırda. Çünkü yaşadığın hayattan ödül alamayacaksın. Diyalektik materyalizm: her şey kendi karşıtını içinde barındırır. Her zevke istenildiğinde ulaşmak, zevksizliği yaratır. O u tatmin etmek için de yükle dopamini.
Zevkimi aldım zevkten çok zararını görmeye başlayınca bıraktım
Geçtik o aşamaları :) Artık daha sağlıklı hazların peşinde koşuyorum Teknoloji geliştikçe dünya değiştikçe bana haz veren yeni şeyler de çıkacak o nedenle ya bir gün hiçbir şeyden zevk almazsam gibi bir endişem korkum yok Denemediğim daha çok şey var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
tayvan diye bir devlet yok orasi çine aittir... çin rusya gibi degil saldirmaz ama saldirirsa tayvan adasi dumduz olur abd de asyapasifikte izler..
Amerikamız dün Çin'in bütün kudurmalarına karşın ziyareti gerçekleştirerek bütün tarihi geçmiş solcuları kudurttu.
Dünyanın patronu şanlı Abd ne isterse öyle olmaya devam edecek <3
Bi de böyle omurgasız daly.. raklar var. Tarihi Hollywood filmi zanneden ortalama Amerikalı IQsunda
hayırdır içi geçmiş bayık ideolojini desteklemiyorum diye hakaret etmeye başladın moskof?
İzlemeye sisteme itaat etmeye ve kudurmaya devam et
Evet, benim ideolojime karşı olanın konuşmaya hakkı olamaz. Burjuva demokratı mı sandın beni?
Deal with it
İdeolojine karşı olanı konuşturmadığınızı Stalin'in yaptırdığı katliamlardan biliyoruz çok örneğe gerek yok.
Ama artık ideolojin hüküm sürmüyor defterini kapatıp kaldırdık tozlu raflara. Şimdi ister burjuva demokratı ol ister kızıl komünist liberal düzende yaşıyorsun, adam gibi çalış para kazan yoksa aç kalırsın biliyorsun bizim ideoloji aç kalanlara haşlanmış patates dağıtmıyor :)
Stalin az bile yapmış. Öleli 70 yıl olmuş hala titretiyor. 70 yıldır aynı terane.
Liberalizmde çalışan kazanıyorsa neden Türkşye'nin %60ı asgari ücret alıyor? Üstelik en çok çalışan da Türkler. Demek ki yanlış.
Liberal yalancıdır.
Stalin sizinkilere zulüm etti, bana mı etti a q, bana ne titretiyor diyor felç oldu hak ettiğini buldu öldü :)
Ben Türkiye'de hak edenin parayı bulduğuna inanıyorum belki de sen yanlış çalışıyorsundur
Hak edenin parayı bulduğuna inanıyorsun nfkfkfkg.
Awk nerde yaşıyon sen?
Türkiyede kardeşim, param da var şükür :)
Nasıl hak ettin parayı da kazandın?
Onlyfans
Serbest piyasa onlyfans hesabı açmama izin verdi. İnsanlar paylaşımlarımı videolarımı beğendi ve talep gittikçe arttı. Ben de artan talebe güvenerek fiyatları arttırdım ve piyasa dengelendi.
Sonuç olarak gayet iyi para kazanıyorum şu an ve evet seks videolarımı paylaştığım bi hesaptan para kazanmamı bile serbest piyasa sağlıyor dünyanın en iyi düzeni çünkü
Topluma hiç bi faydan yok işte. Kapitalizmin çürümüşlüğünün sembolüsün. Sigortanı falan yaptır da ihtiyarlayınca ortada kalma.
Topluma neden faydam olsun ben kendisi için yaşayan pragmatik bi bireyim
Topluma yararlı olmak gibi bi vizyonum, görevim, misyonum yok.
Kimse için de kılımı kıpırdatmam önce ben sonra başkaları.
Ve benim kafamdaki insanlar yüzünden kalitesiz ideolojiniz asla başarılı olamadı, olamayacak
Yazdıklarımı beğenirsin beğenmezsin ayrı mesele
Ama başarılı olamamanızın sebebi ben ve benim gibi kişiler
Çünkü doğal olan bu kimse toplumu kendinden fazla düşünmek zorunda değil, düşünmez
İnsan evriminin başarısı sosyal ve kolektif olmasındadır. Babunlar gibi rekabetçi türlerden olsaydı, bibok yapamazdı. Yani sen, evrimsel dizge içerisinde geri bir pozisyondasın.
Tahsilin olmadığından bu tip şeyleri bilmeyenilirsin. Önemi de yok, metâ değeri yok çünkü. Sen bedenini parça parça onlyfansın sahibi olan şirketin kârı için pazarlayan birisin.
Damızlık hayvanlar gibi. Konumun o.
Dediğin gibi önemi yok
Sporcuyum spordan para kazanıyorum
Onlyfanstan para kazanıyorum
İstediğim şeyleri satın alıp istediğim yerleri gezip istediğim kişilerle birlikte oluyorum
Ve en önemlisi zevk alıyorum hedonist duygularımı tatmin ediyorum.
Dünyanın bütün işçileri
Çalışın!
Asdfkjakdsjfksdjfsd
maalesef, bi süre sonra uyuşturucuya başlayacaksın. Hatta ex, coco gidiyosundur hali hazırda. Çünkü yaşadığın hayattan ödül alamayacaksın. Diyalektik materyalizm: her şey kendi karşıtını içinde barındırır. Her zevke istenildiğinde ulaşmak, zevksizliği yaratır. O u tatmin etmek için de yükle dopamini.
Kullanıyodum 1.5 yıl önceye kadar T, G falan
Zevkimi aldım zevkten çok zararını görmeye başlayınca bıraktım
Geçtik o aşamaları :)
Artık daha sağlıklı hazların peşinde koşuyorum
Teknoloji geliştikçe dünya değiştikçe bana haz veren yeni şeyler de çıkacak o nedenle ya bir gün hiçbir şeyden zevk almazsam gibi bir endişem korkum yok
Denemediğim daha çok şey var
Geçmiş olsun diyelim. Bokunu çıkarmadan takıl bari
Aslında Amerikamıza saygı duysan ona itaat etsen hayattan sen de zevk alırsın
Hıı, okullarda birbirini tarıyor embesiller djfk
Amerikan halkını savun demiyorum Amerikamızın ideolojisini ve savunduğu değerleri savunmalısın
Şeytanın İmparatorluğu olan abd dünyanın başına bela oldu. Allah belasını versin bu at hırsızı kansız köpeklerin
ABD haydutu Komunist Çin ve ona bağlı Tayvan'a dokunamaz!!!
Dur, doğru mu anladım? Kim kime dokunamaz?
Kapitalizmin de , Komunizmin de canı cehenneme ! Yaşasın İslam Ve Bağımsızlık !
@TürkİslamNeferi1453 engelliyorum seni
Gerici zaten o. Şeriatçıların yaşam hakkı bile olmamalı
10 saat sonra girdim şu yorumu gördüm. Laik bir ülkede yaşıyoruz bu adam ne diyor dedim :D
Ortaçağ hülyası içinde debeleniyor.
sabah sabah moralimi bozdu adam :D
La yok, bibok olmaz bunlardan. Suriye'de cihada gidip gübre olurlar çöle.
Yaşatan da öldüren de Allah , siz kimsiniz hadsiz acizler
Yoo, alnına bir mermi yersen, seni öldüren mermiyi sıkan kişi olur, allah değil. Hadi yaylan, vahabi
Edindiğiniz ideolojilerin bana dünyaya olan katkılarını sayın? En çok savaş ve gözyaşının temeli sekülerizm ve izm olan herşeyden kaynaklanıyor.
Türkiyede Orta Doğu ve Asya ülkesi , o zaman beğenmiyorsanız defolun Yunanistana.
Aydınlanma, bilim ve teknoloji. Bu sayede tıp var, elindeki akıllı teşefon var, hukuki hakların var.
Savaş ve fetihler İslam ortaçağında da vardı. Her zaman vardı. Ama insan hakları yoktu, kadın hakları yoktu, özgürlük yok, kulluk vardı.
Türkşye Asya ülkesi. Asya ğlkesi olması gerici bir ortaçağ ülkesi olmasını gerektirmez. Çün de Asya'da.
Beğenmşyorsan yallah çöle ya da Afgan dağlarına
Puhahaha mermi yeme meselesini çok iyi açıklamışsın
ABD komünist tokatlamayı sever yine tokatlar
Umarım paramparça olur abd kan revan içinde
Saldırsa bari.
Bişiy olacağını sanmıyorum. ABD geri adım atar.
Hep öyle oluyor zaten en çekinceli olduğu uzak doğu 2. dünya savaşında Vietnam yenilgisi fena koymuş.
ne olacaksa olsun artık bıktım zaten her şeyden
iş oraya gidiyor hayırlısı