Son aylarda ümit özdağın sığınmacılar üzerine yaptığı siyaset gündemi oluşturdu. Irkçılığa varan milliyetçi söylemde bulunan özdağ her seferinde sığınmacıları ülkelerine zorla geri göndereceğini ve insanlık dışı olan mancınıkla gönderme, sınırlarımıza mayın döşeme gibi uygulamalarda bulunacağını söylüyor. Bu da akli melekeleri tam yetişmemiş insanlarımızda sığınmacı düşmanlığı oluşturuyor ve onlara karşı fiziksel, sözlü saldırılarda bulunmalarına neden oluyor. Akıllara hdpkknın siyaseti geliyor. Onlar da Marxizm üzerinden Müslüman olan Kürt vatandaşlarımıza, sözde kürtçülük üzerinden de emniyet güçlerimize saldırıyor. Face'de gördüğüm kadarıyla tengrizm konulu sayfalarda da ümit özdağ çok övülüyor, hem tengrizm hem de kemalizm üzerinden Müslümanlara sözlü saldırı yapılıyor. Bilindiği gibi hdpkk da Kürt vatandaşlarımıza ''eski dinimiz diyerek'' zerdüştlüğü empoze etmeye çalışıyor. Bu durum da hem aşırı ırkçılığa varan türkçülük ve kürtçülük destekçileri (her ne kadar birbirinize zıt ve düşmanmış gibi görünse de) ortak düşmanlıkları İSLAM olduğu için aynı merkezden yöneliyor olabilir mi?
+1 yılmülteci düşmanlığı yok, olsaydı sokakta özgür gezemezlerdi. Bu memlekete daha önce de mülteci geldi, yıllarca afrika ülkelerinden, afganistandan pakistandan, özbekistandan, türkmenistandan insanlar çalışmak için de geldi. Kimsenin bu kişilerle bir derdi olmadı.
Mesela ölçüsüz ve kontrolsüz şekilde ülkene aldığın mültecilerin ülkenin demografik yapısını bozması. Sıfır kontrol. Adamlar silahlarla poz veriyor, kılıçlarla geziyor ve yarın herhangi bir karışıklıkta bu kişilerin ne tepki vereceğini bilmiyorsun. Sorun İslam değil, sorunu "İslam" olarak göstermek sizin ucuz oyununuz. Sence yüzde 90 küsürü müslüman olan bir ülkede ülkene gelenlerin müslüman olması sorun olabilir mi? Neyin kafası bu? Birinci sorun mültecilerin sayısı, ikincisi kontrolsüz olmaları. Dinleri bizi ilgilendirmez.
026 Yorumla
Soran+1 yılöyle diyorsun ama meral ve ümit'in partileri milliyetçiliğin temeline laiklik ve kemalizmi yerleştiriyor. neredeyse putçuluk ta chpyi geçecek. Merhum Başbuğ AlpaslanTÜRKEŞ ve Merhum Başkan Muhsin YAZICIOĞLU İslamiyet temelli milliyetçilik anlayışına sahipti.
- +1 yıl
ben ne Meral Akşener'i ne de Ümit Özdağ'ı destekliyorum. Müslüman da değilim. Ben salt milliyetçilik gözüyle bakmıyorum olaya. Siyasetçileri işin içine katarsak tek bir tane temiz adam zaten bulamayız. Buradaki şikayetim demografik yapının kasti şekilde bozulması. "Yanlışlıkla oldu" denecek bir şey değil bu. Siz sorunların özüne inmekten ziyade kişilere takılmışsınız. Yok meral akşener şöyle, ümit özdağ böyle, chp hdpye destek veriyor. Kişileri bir kenara bırakın (kişilerden yürüyeceksek bir taraf diğer taraftan masum değil). Ortadaki probleme dair kendi görüşünüz ne? Bana ondan haber verin.
Soran+1 yılBizler yüzyıllarca başta Müslümanlar olmak üzere tüm zülme uğramış insanların umudu olduk. İslamiyetin de kılıcı ve kalesi olduk. İspanyollar 1492'de birliklerini sağlayıp Müslüman ve Yahudiler'i katlettikleri dönemde din ayrımı gözetmeksizin binlercesine kucak açıp bize sığınmalarını sağlamış bir milletiz. Zulümden, katliamdan kaçan insanlara yurdumuzu açmamız bize ALLAH'ın yazdığı bir kaderdir. RABBİM bizlere tekrar mazlumların koruyuculuğunu ve İSLAM DÜNYASI'nın liderliğini bahşediyor.
- +1 yıl
hala lafı çeviriyor, demagoji yapıyorsun, sana mülteci sorunuyla ilgili soru soruyorum yok İslamiyetin kılıcı yok bilmem nesi. Ne krallıklar, padişahlıklar zamanındayız, ne de hilafet döneminde. İslamın kılıcı değilsin. Şu osmanlıcılık hayallerini kenara bırakın. İslamın kılıcı olabilmen için tüm müslüman devletlerin sana saygı göstermesi lazım, biat etmesi lazım, ülkende şeriat olması lazım, halifenin senin ülkende olması lazım. Ama sen 15 milyon mülteciye bakarak biz islamın kılcıyız diyorsun. Kılıca bak Amerika'ya parasını verdiğimiz uçak için yalvarıyoruz.
Soran+1 yılsen inanmasan da inanmasan da bu gerçekleşecek. Merhum Üstad Kadir MISIROĞLU'nun her dediği bir bir gerçekleşiyor. Az sabredelim, mevsimin Müslümanlar için yaza döndüğünü hep birlikte göreceğiz.
- +1 yıl
Kadir Mısıroğlu'na üstad diyen biri olduğunu bilseydim baştan cevap vermezdim sdfkljhsdkljfhsdaf
Soran+1 yılMüslüman olmadığın için Merhum hakkında düşüncelerinin hiç bir önemi yok.
- +1 yıl
fikrimi belirtmedim zaten. sana sorulan sorulara laf salatası yapmaktan öteye gidemediğin "fikir sahibi" olabilecek yetenekte olmadığın belli. Kendine ait tek bir fikrin yok. Sorduğum sorulara cevap vermek yerine popcorn masalları anlatıyorsun. Sana hayatta başarılar yiğidim. fdgdsfgfdgd
Soran+1 yılsana masal gelsin, ölünce neyin masal neyin gerçek olduğunu öğrenirsin.
- +1 yıl
kasdjksadhf tamam ölünce anlarım
- +1 yıl
yerin cehennemin dibi olsun, imansız
- +1 yıl
@demetcankatar seni orada bekleyeceğim bebeğim.
- +1 yıl
senin bebeğin dediğim gavur oğlu gavur, biz de Müslüman kadının müslüman olmayan erkeğe nikahı düşmez.
- +1 yıl
@demetcankatar ay sen çok mu sinirlendin, sakin ol bebeğim.
Soran+1 yılterbiyeli ol, ben seni hizaya getiririm edepsiz
- +1 yıl
çok korktum özür dilerim abi lütfen beni dövme daskljlkadsflkjsdfsdf
Soran+1 yıldefol git lan, kafir
- +1 yıl
yorumumu sil ya, muhattap olmaktan utanıyorum
Soran+1 yılsilmiyorum lan yorumunu, cümle alem senin İSLAM düşmanı kafir olduğunu bilsin.
- +1 yıl
Kudurup klavyeyi kemireceksin sakin ol evladım, ben islam düşmanı değilim, ben em_besil düşmanıyım :)
Soran+1 yılyooo, kudurduğum falan yok. sen kudurmuşsun ki yazdıklarımızın silinmesini istiyorsun
- +1 yıl
ağlama ne olur beni de ağlatacaksın
Soran+1 yılHaziran 2023te göreceğiz kimlerin ağladığını?
- +1 yıl
tamam cicim görüşürüz. burada olursan yazarsın bana, senin gibi saklanmıyorum mesaj kutum da açık :)
Soran+1 yıltamam görüşürüz
- +1 yıl
selametle.
En İyi Cevaplar
Hiçte öyle değil algı yapıyorsunuz. Irkçılık felan da yok ortada. Ümit Özdağ Türkmen olan Suriyeliye siz kalabilirsiniz demiş neymiş bu da ırkçılıkmışşş. Cahil kardeşim anayasada yer aliyor bu Türk soyundan bir kimse eğer isterse burada kalabiliyor bu hakkı var onun ve adam da onu kastetti. Müslümanlara bi laf dediğini de hatırlamıyorum. Siz ırkçılık görmemişsiniz
316 Yorumla
Soran+1 yıltamam sen de putperestmişsin
Soran+1 yılben senin gibi ingilizlerin dayattığı tarih okumuyorum. Sağlam kaynaklardan okuyorum
+1 yılYazdıklarını iyice okuyup anladığımda sana hak veriyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ediyorum
- +1 yıl
fake hesap açık destek mesajı atmış kendine ezik. sldfksdşlkfsadf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılİslam'ın tamamını büyük yazdın ya cihat gerçekleşti şu an tüm dünya islam toprağı oldu aksdjfkjskdfsd
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürk milliyetçileri ile kürt milliyetçileri birlik kuruyor mu diyorsun? tamam islamdan ve dincilerden tüm dünya nefret ediyor lakin o iki grubu yan yana getirecek kadar değil
019 Yorumla
Soran+1 yılarkadaki büyük resim bunu gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılbüyük resme bakınca abd nin bizden korktuğunu ve almanyanın bizi kıskandığını görüyorum
Soran+1 yılabd kendine kul, köle, kukla, köpek olacak bir Türkiye yönetimi istiyor ve 6+1li masayı destekliyor.
Cevap sahibi+1 yılrte den korkuyorlar. rte tekrar seçilirse 1 dolar 100 lirayı görecek ve abd bundan çok korkuyor. 6lı masayı istiyor çünkü onlar dolardaki artışı durdurabilir
Soran+1 yıldoların durdurulması abdnin işine gelir mi? istedikleri seçilince durdurmuş gibi görünecekler ve ''Akdeniz'de petrol, Karadeniz gaz aramayı bırakın, İHA; SİHA , yerli oto üretmini durdurun, Suriye'den, Irak'tan çekilin'' diyecekler. 6+1 li masa da köpek gibi yapacak.
Cevap sahibi+1 yıldoğalgaz aramayı bırakıp rusyadan satın almaya devam etmemizi mi isteyecekler?
bu kadar apt*l olmayı nasıl becerebiliyorsunuz anlamıyorum
Soran+1 yılyürü git. biden demiyor mu ''ERDOĞAN'a karşı muhalefeti destekleyeceğiz.'' sen sadece rus gazına takılmışsın, putperest
- +1 yıl
Aptal diye senin senin gibi cahillere denir. En büyük cehalet İSLAM'ı anlayamamaktır.
Cevap sahibi+1 yıl@demetcankatar ikiz dingiller. gidin ülkeyi satıp sülalesini zengin eden bir dediği bir dediğini tutmayan ekonominin ve ülkenin ağzına sıçan adamın köpekliğini yapın. islam ayağına popon dona kadar soydular halen sal*k sal*k yalakalık peşindesiniz
- +1 yıl
ulan dingil oğlu dingil. kim kimi soydu? ecevit döneminden de mi kötüyüz? cahil putperest
Soran+1 yılchpnin heykelden başka hizmeti var, ümit özdağ da heykelci zihniyete sahip. bırakın bu kafaları
Cevap sahibi+1 yılkarşımızda köpek olsa her geçen daha az yemek yiyebildiğini her geçen gün fakirleştirdiğini anlar. bizim mankafalar halen hayal aleminde yüzüp almanyanın bizi kıskandığını sanıyor.
dang*lakların icraat sandığı şey geçişi 300 tl olan yol ve 500 tl olan köprü.
şu cahillere sorsak o yapılıp yandaşlara peşkeş çekilen hizmetleri kullanacak paranız var mı diye eminim leş gibi kokan ağızlarıyla yine cahillik saçmaya devam ederler.- +1 yıl
ulam mal oğlu mal, 20 sene önce bu kadar lüks arabalar, lüks evler mi vardı? okul binaları mı yetiyordu, öğrencilere bedava kitap mı dağıtılıoyordu, havayolları bu kadar yaygın mıydı? görüyoruz tatil beldeleri gene dolu. sen yapılanları görmek istemiyorsun. son bir senedir halkın alım gücünde azalma olduğu doğru. bunda chpli büyükşehir bel. lerin hiç mi payı yok? hiz<met yapmıyorlar saçma sapan şeylere borçlanıyorlar, b. ktan b. ktan heykeller yapıyorlar, hdpkklı iştiraklere bütçelerini peşkeş çekiyorlar. hallere gelen malları döküyorlar (halller hdplilerin elinde) tüsiadın yaptıkları da ortada, sen sadece REİS'e mi bağlıyorsun. chpli türker ertürk değil miydi ''demokratik yollarla bu iktidar düşmezse, Türk halkını cezalandıracak uluslararası girişimlerde bulunacağız'' diyen. içinde bulundumuz ekonomik darlıkta bu şerefsizin bu sözünün hiç mi payı yok. ulan şerefsiz hdpkkyı kendi silahlarımızla onları sınır dışındaki inlerinde vuruyoruz, nefes aldırmıyoruz. senin chp hdpkknın savunuculuğun yapıyor ya. bundan mı anlamıyorsun it oğlu it. tabi abd, israil, ab REDOĞAN'ı istemez. Türkiye'nin kendi silahını üretmesinden, Akdeniz'de ve Karadeniz' gaz, petrol aramasından rahatsız olur. Doğu Akdeniz'de güç oluşturmamızdan rahatsız olur. senin keMALını da kendilerine kukla olarak görüyorlar. artık bunları kabul et.
Cevap sahibi+1 yıl@demetcankatar ne anlatıyorsun ya doğu akdeniz falan. yunanistan bize ait adalara bile son 15 yılda asker çıkarttı. yok abd rahatsızmış israil korkuyormuş.
aklıma brunson geldi yine it gibi bağırıyordur salmayız salmayız falan filan. amerika nın bir sözüyle özel uçakla yolladınız korkudan. burada gelmiş masal anlatıyorsun :D abd için akpartiden daha iyi bir parti olamaz türkiyede. bunlardan başka kim ülkeyi suriyelilere katarlılara çinlilere ve avrupalılara satar ki?- +1 yıl
Le küm diniküm veliye din. Sana laf anlatılmaz. Sen körtütük ERDOĞAN düşmanı olmuşsun. Umudu siyasetçi kılığındaki palyoçalarda ara.
Cevap sahibi+1 yıl@demetcankatar ben sadece ülkemi satıp ekonomisinden adalete milli eğitimden idaresi her konuda ülkeyi mahveden, halkı fakirleştirip sülalesini zengin eden kişilere düşmanım.
brunson örneğini sen abd bizden korkuyormuş gibi düşündüğün için verdim. yoksa abd nin ilk tehdidinde hemen korkup etekleri tutuşup adamı özel uçakla yollayıp özür dilemeleri bizi dünyaya çok korkak zayıf ve iradesiz gösterdi.- +1 yıl
peki umut bağladığın 6+1 çözüm mü?
Cevap sahibi+1 yıl@demetcankatar benim umut bağladığım kimse yok, chpli falan da değilim. kılıçtaroğlunun olduğu ittifaklara da oy vermem.
olay şu, Türk tarihindeki en korkak ve en hain insanlardan bazılarının kahramanmış dünya lideriymiş falan filan diye reklamının yapılmasına karşıyım. ulan adam tek bir yüzüğüm var diyor iktidara gelince işe yaramaz oğlu bile milyarder oluyor.
hepsini geçtim amerikaya atıp tutupta tüm çocuklarını ve torunlarını abd vatandaşı yaptıran, burdan çaldıkları paraları abd de ve avrupada saklayan adamlardan Türkiyeye lider olmaz- +1 yıl
ispatla abd vatandaşı yaptığını
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltengrizm ha. bir tek o konu hakkında konuşabilirim neo-şamanizm mi dinin
02 Yorumla
Soran+1 yılben elhamdülillah müslümanım. Hak geldi batıl zayil oldu, İslam'ı kabul ettikten sonra eski inanışlar batıldır.
Cevap sahibi+1 yılben de seni şaman sandım soruyu okumamıştım. sevinmiştim bir an :D
+1 yılYa ne ırkçılığı olum boş yapmayın ya 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşsun. Saçma bir yazı. Yaşasın zafer partisi
015 Yorumla
Soran+1 yılsenin beynin yanmış, üretim hatasısın
Cevap sahibi+1 yılYürüüüü arap
Soran+1 yıltamam işte , yazdıklarımı doğruladın. sen de tengriciymişsin.
Cevap sahibi+1 yılEvet tengristim tabii ki. Arapçı mı olma mı bekliyordun? Özüm bu benim atamaların inancını taşıyorum. Türküm Tengristim
Soran+1 yılben deElhamdülillah müslümanım. Hak geldi batıl zayil oldu, İslam'ı kabul ettikten sonra eski inanışlar batıldır. hdpkknın kürlere zerdüştlük dayatması ve sizn tengrici olmanız aynı merkezden yönetiliyor. beni doğruladığın için teşekkür edrim.
Cevap sahibi+1 yılNe merkezinden bahsediyorsun sen kafasız. Türk devletini senden çok seviyorum merak etme. Bu ülkeyi araplara teslim etmeyeceğiz. Ayrıca benim inancım tek doğru inançtır. Yaşasın yüce Gök Tengri.
Soran+1 yılulan mankafa. Bu ülke 1000 yıldır İSLAM'la yoğruldu. Kürt vatandaşlarımız nasıl zerdüştlükle beyinleri yıkanıyor gibi sizin de beyinleriniz artık batıl olmuş dinle yıkanıyorlar. ümit özdağın selahattin demirtaştan hiç bir farkı yok. Biraz Merhum Başaknlar Alparslan TÜRKEŞ ve Muhsin YAZICIOĞLU'nu örnek alın. Onlar milliyetçiliğin temeline İSLAM'ı yerleştirmişti. ''İSLAM hassasiyeti olmayan milliyetçiğin içi boştur.'' derlerdi. ALLAH ikisine de rahmet eylesin.
Cevap sahibi+1 yılYürrü işine arap. Ben sadece atalarımın inancına inanırım. Özüme inanırım. Araplaşmam. Ümit özdağdaki vatanseverlik siz de ne gezer. Arapçı kafasınız
Soran+1 yıls. çarım ben onun putperest vatanseverliğine
- +1 yıl
Ulan dangalak, Karahanlılar, Gazneliler, Büyük Selçuklular, Anadolu Selçuklulari Osmanlılar Arap devleti mi kurmuş oluyor. Sen ECDAD'ını mı reddetiyorsun? İSLAM sadece Arapalar'a değil tüm insanlığa gönderilmiştir. Hakk'ı bırakıp batıla mı dönüyorsun. hdpkknın baskısıyla zerdüştlüğe geçen Kürtler'den hiç bir farkın kalmıyor.
Cevap sahibi+1 yılHahahaha aciz troll kadın hesabı da açmış hahahaha. İslamiyet öncesi Türk devletlerini mi sayayım ben de? Türklerin gerçek inancı Göktanrı inancıdır. Müslümanlığa zorla geçmişlerdir. Ben asimile olup araplaşmam
- +1 yıl
ölünce öğrenirsin gerçekleri, kefere olup çıkmışsın işte
Soran+1 yılMüslümanlık Araplaşmak mı? kafayı yemişsin.
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san çift hesaplı troll seni. Hak dim Göktanrı inancıdır
Soran+1 yılsana söyleyecek bir şey kalmadı artık, batıla geçmişsin. Allah (c. c) hidayet nasip etsin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar