Diyanet İşleri Başkanlığı:
"Fiyatları tayin eden Allah’tır."
"Fiyatları tayin eden Allah’tır."
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer böylemi değerlendiriyorsun. tabi işin özü söylenen su. kardes kar marjı ile dini bir şey yok. ister yüzde 1 ister yüzde 1001 yap. sana kalmış. bence cok sinirli olmamak lazım dini örgüt işte ne dicek. ben gerci devamını okumadım almam gerekeni aldım cıktım
sanırım okudugunuzu anlamıyorsunuz. islam dininde yaratıcıya allah denir ve allah herşeyi bilir görür. ondan mütevellit öyle demiş diyanet. dini değerleri olan allah belirliyor der iman eder teslim olur. olmayanda saçmalık der sallamaz. ki zaten dinen kar marjı limiti olmadıgı soylenmiş. yani yine sallamıcaksın birşeyi. herkesin yolu belli.
Cevap
12Cevap
bu cahillerde beyin yok ki
Peki Allah'ın kendi kelamı olan Kur'an ne diyor bunlar için?
"Yalan düzerek Allah'a iftira edenden daha zalim kim var? Onlar Rablerine arz edilecekler. Tanıklar diyecekler ki: "İşte bunlardır Rableri hakkında yalan uyduranlar." Herkes duysun ki, Allah'ın laneti zalimler üstünedir." (HUD SURESİ 18. AYET)
Bu halk hak ediyor bunları. Ne bu islamcı rejime, ne de onun aklayicisi diyanete hiç ses çıkarmadı bu halk. Ve gelinen nokta bu. Beter olsunlar.
Dinini yarım yamalak öğrenirsen bu siyasetçiler daha çok şeyi yapar. Rızkı veren Allah bolluğu da darlığıda ama bunlar neden sonucu fiyat onuda satıcı belirler. Azcık beyinler kullanılsa neler olur neler..
Bunu izleyin neyin ne olduğunu göreceksiniz
https://www.youtube.com/embed/zicdvYYrF1IBurada açıkcası farklı bir şey söylenmek istemiş ama yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.
Zekası düşük olanlar cümleden cımbızla çekilen kelimeye takılır. Bu verim ve bereket ile ilgili söylenmiş. Ürün çok olursa ucuzlar anlamında
Hadi ordan cahil çok akıllısın
Sonra da ateistler neden çok arttı diyorlar
Diyecek söz yok
Güne güzel bi şakayka başladık evet 😝
Sadece susuyorum artık 🤐
Bunlar şuursuz yemin ediyorum bak
Din üzerinden prim kasıyorlar çok yazık.
Beter olsunlar
Genius
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?