🇸🇦🇬🇷 Suudi Arabistan ve Yunanistan arasında askeri işbirliği anlaşması imzalandı.
İleride bizi sıkıntı bekler mi sizce?
🇸🇦🇬🇷 Suudi Arabistan ve Yunanistan arasında askeri işbirliği anlaşması imzalandı.
İleride bizi sıkıntı bekler mi sizce?
Sıkıntı bizi beklemez İsrail’in en iyi dostlarından biriyiz. İnsanlar olarak en büyük düşmanlarımızdan biri olabilir hükümet için öyle değil. Malum sayın cumhurbaşkanının oğlu ticaretini İsrail’le yapıyor. Arapları hiç bir zaman sevmedim (peygamberimiz) zamanı hariç. Amerika koruması altında olan bir Arabistan var karşımızda bize ne sorun çıkacak birazda petrolden İsrail nasiplenir olur biter.
İsrail’in dostu muyuz bilmiyorum bazen Twitter’da İsraillilerin Türkiye hakkında yazdıklarına bakıyorum pek hoş şeyler yazmıyorlar. Ayrıca İsrail Kürdistan’ı destekliyor. Mavi Marmara olayını da unutamayız.
Ayrıca İsrail ve Yunanistan kardeş gibi
Yazmama sebepleri çok eski zamana dayanıyor çoğu peygamber onların soyundan geldiği için kendilerini her zaman üstün ırk olarak görüyorlar zaten… Mavi Marmara’yı tabikide biz unutmadık ama onların paraları verildi halloldu yani o mesele birilerine göre. Bir zamanlar bir Davos zirvesi vardı rest çekilen bir de perde arkası vardı bu işin büyük adam ilan edildi birileri… İsrail bizim için çok büyük bir tehdit ve güçlü bir ülke ama içimizde ki gizli siyonistler gitmediği sürece onlarla her zaman aynı yolda ilerleyeceğiz. Kınamaların hepsi boş gaz verme çabası millete.
Cevap
4Cevap
Afrikada kabileler savaşsa o mızrak türkiyeye girer kardeş
Zaten sıkıntılı bir dönemdeyiz onlarla yakın bir tarihte patlak verecek bişeyler hadi bakalım
Yok suudilerde Arapların şımarık çocuğu.. ikiside birbirini bulmus
Valla ilerisini şu dönemde görmek güç yani yarın ne olacak kestiremiyorum bile
Bizi her zaman bi sıkıntı bekliyor
Yok bizi bağlamaz
Bir bkta yapamazlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?