Bilmeyenler için Amerika’da bulunan bir kalderadır (süpervolkan) kendileri bi patlarsa Amerika’nın büyük bir kısmı külle kaplanacak ve Dünya bir buzul çağına girecek diyorlar. Sizce patlar mı?
Allah bilir ne zeman patlayacağını. Bazı kutsal kitaplarda var bunun patlayacağı ve sadece ortadoğu etkilenmeyecek geri kalan heryer etkilenecek. Oyuzden amerika israile destek veriyor orta doğuyu ele geçirmesi için.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Patlamazsa ben onun...
Bu abd dünyanın başına bela oldu, yok olsunlar. Gerekirse dünya yok olsun
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de aynı ieyi düşünüyorum ve bu abd artık çok nefret topladı çok ah aldı ve halen devam ediyor ben şunu hissediyorum bu abd artık yavaş yavaş ekonomik çöküşe girecek önce ki o aşama 2020den itibaren başladı ama halen iyi günleri bunlar çünkü çok başındalar daha sonra ekonomik kriz çok can sıkıcı olacak ve Amerika’da toolumsal huzursuzluklar baş gösterecek suç oranları artacak bu küresel iklim değişikliği yüzünden zaten Amerika’da var olan ekstrem hava olaylarının sayısı çok ciddi artacak ve bu da Amerika’ya ekstra zarar verecek ve bu n sonunda artık o Yellowstone patlayacak ve artık Amerika asla ama asla tekrardan güçlü bir ülke olamayacak ya da parçalanacak çok büyük bir ihtimal
Tabi ki bu Dünya’yı etkileyecek bir olay olacağı için her yer bunun sıkıntısını çekecek tropikal kuşak ülkeleri bundan daha az zarar görecek (Amerika güneyi hariç)
En İyi Cevaplar