Rusya, uluslararası kamuoyunun ve Ankara 'nın tepkisini çeken “Türkiye’den Suriye’ye yardımları veto etme” kararını savundu. Geçici olarak aşılan kriz ocak ayında yeniden gündeme gelecek. Kriz aşılamazsa Türkiye sınırına yakın bölgelerde yaşayan 4 milyonu aşkın Suriyeli açlık tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Ama Esad baksın. Banane? Zira Benim milletim, zaten aç. Ben, milletimi doyurmaylıyım.
Türklerin aç kalmasını, zerre umursamayan akp ; din kardeşlerinin (yeni seçmenlerin) aç kalmasına tahammül edemez ve hepsini ülkeye alacak. Daha sonra da sizin verginizle besleyecek. Sonuç: Kilis, Mersin, Gaziantep ve Hatay'da Suriyeliler çoğunluk olacak. Suriyelilere karşı büyük direnişleriyle bilinen; Adana ve Osmaniye ' de de Suriyeliler ve Türkler arasındaki kavgalar hızla aratacak. Sarı muhalifet, zorla gönderecem demiyor. Ya ni Akp gibi, aç kalmalarını istemiyor. Ama Türkler, işinden olup aç kalsa sorun değil. Tek çözüm, zafer partisi.. Ama halkın, %85 i uyuduğunda ;Zafer partisi %15 den fazla alamaz ve hepimize geçmiş olsun.. Ne ekersek, onu biçeriz.. Yahu Avrupa, neden mülteci almıyor? Oysa ki savaşın sebebi bunlar. Çünkü Avrupa hukumetleri halklarının kölesi olmakta. Halk, ne derse o oluyor. Halk da Suriyeli/ Afgan istemiyor. İşbirlikçi Akp de bunların Avrupa 'ya gitmesine engel oluyor.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer