Saygı duyuyorum, o adamın kendi düşüncesi kendi fikri.
İslam düşmanlığına gelirsek, asıl islam düşmanı olanlar, Kur'an ayetlerini saklayanlar, İşlerine ve çıkarlarına gelmediği için Kur'anın anlaşılmasından rahatsızlık duyup "aman ha kendi dilinizde okumayın sadece Arapça okuyun" diyenler, Kur'an daki ayetlere değilde %80 ı sahte hadislere dayalı bir uyduruk Emevi dinine uyarlar.
Görende sanacak ki Kur'an ayetlerine çok önem veriyorlar. Kur'an ı okuyup anlamazlar, haşa sanki bir büyü kitabı gibi duvara asarlar kendilerini korumasını beklerler.
Ben burada defalarca kez Kur'an ayeti paylaştım, ey yobazlar siz neden böyle yapıyorsunuz bakın Kur'an tam tersini söylüyor dediğimde hepsi bana saldırırdı "sen ona bakma şu hadis böyle diyor, bu hadis şöyle diyor" derlerdi.
Bırakın artık bu riyakarlığı.
O saldırdığınız Cemil Kılıç, sizin yanınızda ermiş kalır be. Adam hiç olmazsa Kur'an ı tam olarak okumuş anlamış ve biliyor
Böyle bir adam nasıl din kültürü dersine giriyor anlamıyorum görevden alınmalı aynı şekilde cuma namazın da siyasi vaaz veren AKP öven imamlar da görevden alınmalı ve Filistini savunan onları yardım etmemiz gerekiyor diyen vatan haini imamlar da görev den alınmalı
Evet özellikle Osmanlı askerlerini çok severlerdi İngilizlerle bir olup Osmanlı askerini kesen hainler sürüsü o Filistinliler ve bazı vatan hainleri Filistin bayrağı paylaşıyor o bayrak da Osmanlı askerlerinin kanı var be bizim atalarımızı kesmek için Şerif Hüseyin denen kansız Filistinlileri o bayrak altında toplayıp Osmanlı askerlerini kesiyor şu an ki Filistin bayrağı Osmanlı'ya karşı ayaklanma ve Osmanlı askerlerinin yanı atalarımızın kesmelerinin sembolü olarak biliniyor
Adamlar Osmanlı askerlerini kesmek için bayrak tasarlıyor daha sonra o bayrak altında toplanıp Osmanlı askerlerini kesiyor şimdi Türk olan biri bu bayrağı nasıl paylaşır be
din kulturu islamiyetle sinirli degildir. memleketteki gencleri ateizm ve deizme surukleyen farkli yonetimlere sesiniz cikmiyor buna neden agliyorsunuz?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Böyle gündemlerle iki sözde muhalif tarafın (sözde dindar veya dinsiz) reklamını yapmak istiyorlar. Siz de burada paylaşıyorsunuz. Halbuki bundan önce ne o kafiri ne de bu sözde müslümanı tanımıyorduk.