Sakarya Valisi, kentte düzenlediği vatandaş ziyareti esnasında güldüren bir diyalog yaşandı. Valinin selamlaştığı bir vatandaşın, "60 senedir ilk defa bir vali gördüm o da sana nasip oldu" diyerek valiyi tebrik etmesi ziyarete damga vurdu.

Sakarya Valisi, kentte düzenlediği vatandaş ziyareti esnasında güldüren bir diyalog yaşandı. Valinin selamlaştığı bir vatandaşın, "60 senedir ilk defa bir vali gördüm o da sana nasip oldu" diyerek valiyi tebrik etmesi ziyarete damga vurdu.
Diyanet İşleri başkanı. Yaklaşık 30 senedir TV'lerde gördüğümü ilk defa 3 hafta önceki cami inşaatı temel atma töreninde bu kadar yakından gördüm. 3,5 metre önümden minibüsten indi, korumalarıyla rektör hanımın yanına kadar ilerledi. (Eskişehir Teknik Üniversitesi)
Bizde ileri demokrasi oldugu için , "ÜSTÜN ZAT'lar" halkın arasında seyrek olarak görünürler. Ekseriyya olarak lüks makam veya makam araçlarında bulunurlar.
Bu güne kadar gördüğüm en önemli kişi annem benim icin çok önemli🤗ünlülerden Cumhurbaşkanı
Sana nasip oldu 😂😂😂
Cevap
7Cevap
Önemli bir kişi görmedim
Tüm akpli vekilleri chp mhplileri başbakanı erdoğanı gördüm konuştum birde milli takımda bir kaç futbolcuyu görmüştüm.
Cumhurbaşkanı yüksek istişare kurulu uyesi baskan vekili eski kültür bakanı ve eski tbmm başkanı sayın hacı ismail kahraman
ne guzel diyecegim
ama
bu ziyaret reisin herkese degmeliyiz ziyaretleri eeee vali kaymakam il ilce baskani gibi malum :)
Sinan akçıl di 😅 Kıbrıs konserinde gördüm o da 😅😅
Tunç soyer ile ayak üstü sohbet etmiştim. Seferihisar belediye başkanı olduğu zaman.
90larin hazine bakanı ile tokalasmisligim var tabi çocuk olarak :D
Cumhurbaşkanını yakın mesafeden görmüştüm.
Belediye başkanı:d
Kaymakam gördümde Vali görmedim bende
Parti başkanı gördüm sayılır mı?
abdullah gül ile seyahat etmiştim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?