Kızlar, Suriyeliler/Pakistanlılar ve Afganlardan rahatsız oluyor musunuz?

Suriyeliler, Pakistanlılar ve Afganların sayısı, 10-15 milyon olmalarına rağmen; taciz/ tecavüz oranında Türkleri hayli bir geçmiş durumda. Artık tesettürlü/çaşaflı/ kısa etekli fark etmeksizin; tüm Türk kızlarını videoya çekip tik toka koyuyorlar. Ülkenin iç işleri bakanı Süleyman Soylu, suçu Türk kızlarında aradı. Diyor ki ;" ne yani, selfie çekinemeyecekler mi? Türk kızı da kardaja girmesin" diyerek, adeta Türk kızlarına, sapık demiş oldu

.. Avrupa 'da bu ifadeyi kullanan iç işleri bakanı, ertesi gün istifasını verip; ülkeden kaçmak zorunda kalırdı.. Ama bizim millet, uyumayı seven bir millet..

Bu durumda Ümit Özdağ iktidara gelemez ise, bunları kimse zorla yollamaz ve hayat Türk Kızları için; daha da zor hale gelir.. Allahtan, benim kız kardeşim ; Türkiye' de değil, Azerbaycan'da. Azerbaycan' da hiç kimse tarafından, rahatsız edilmiyor.. Ama yine de her Türk kızının namusu; Türkün namusudur ve Türk kızını koruruz.. . Bir Avukat olarak, Türk kızlarına taciz eden Suriyelileri bıçaklayan; ülkücülerin Avukatlığını yapıyorum. . Durum, cidden çok vahim. Geçen hafta da Denizli 'de Türk kızını, Afganlar karşı koruyan; Türk çocuğu bıçaklanmış. Durumu, iyi..

Özetle; Kendinize dikkat ediniz, istilacıların olduğu bölgelerden geçmeyin, çantanızda biber gazı ve bıçak bulundurun. Ayrıca savunma sporlarını da yazılın. Bir Zafer partili olarak, bunları zorla gönderecek tek irade olan Ümit Özdağ 'ın cumhurbaşkanı olacağına ihtimal vermiyorum. Ama üçüncü parti olur. Diğerleri de bunları zorla göndermeyecem diyor. Gönüllü de gitmezler.. Yani güvenliğiniz, tamamen sizin elinizde.. Ayrıca tacize uğradığınız zaman, hangi ildeyseniz; direk Zafer Partisine giderek, Avukat isteyin. Biz de baskı kurup sınır dışı ettirelim. Bursa' da daha önce, bir tacizciyi sınır dışı ettirdik. Zafer partisi, bu tür olayları ; gündeme taşımak konusunda çok iyi.. Şimdi o kızımız, "oyum Zafer partisine" diyor. Ayrıca diğer Türk ülkelerine sesleniyorum, kızlarınızı göndermeyin!
Suriyeliler, Afganlar ve Pakiler; beni taciz ediyor ve Oyumu Zafer partisine vereceğim ki; zorla gönderilsinler
Beni taciz ediyorlar ama Zafer partisine vermeyeceğim. Altılı masaya oyumu vereceğim ve göndereceklerini düşünüyorum
Ben hepsinden memnunum, bunlar hep dedikodu..
Beni Taciz etmediler ama yine de rahatsız oluyorum ve korkuyorum. Kesinlikle, gitmelerini istiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Anket sonuçlarına bakarsak, Suriyeli ve Afganlardan rahatsız olmanız güzel. Ancak çözümü, altılı masa değil; Zafer partisidir. Şöyle Kİ Ümit Özdağ, Kaçakları zorla göndereceğim diyene kadar ;hiç biri geri göndermekten bahsetmiyordu. Hat da chp, "Suriyelileri istemiyoruz" diyen Bolu belediye başkanına sahip çıkmayıp kesin ihraçla disiplin kurulana sevk etti. .
Güncellemeler
+1 yıl
Hatay belediye başkanını da partiden atacaklar. İyi parti desen, Akşenerin oğlu ; Suriyeliler / Afganlar iş bulsun diye eğitim semineri veriyor. Ayrıca onca kız Tacize uğradı ve altılı masa, kızların yanında olmadı. Ama Zafer partisi oldu. Yani Muhalifet de iktidar gibi, Bop projesine hizmet ediyor. Bunları sadece, Ümit Özdağ gönderir.
Kızlar, Suriyeliler/Pakistanlılar ve Afganlardan rahatsız oluyor musunuz?