Esenler’de yapılan bir sokak röportajında ekonominin iyi olduğunu savunan AKP’li kadına 12 yaşındaki çocuk “O zaman bana dondurma ısmarla” diye yanıt verdi.

Esenler’de yapılan bir sokak röportajında ekonominin iyi olduğunu savunan AKP’li kadına 12 yaşındaki çocuk “O zaman bana dondurma ısmarla” diye yanıt verdi.
Ekonominin kötü olduğunu anlamak için yaşa gerek yok beyin olması yeterli
Artık 5-6 yaşlarındaki çocuklar bile bunu bilincinde.
Ekonomi kötü olduğu halde iyi diyenler var bu ülkede.
Onların hepsini timsahlara yedirmek gerekiyor. Hatta onların soyundan olup aynı fikirde olanları da.
Katılıyorum hayır yani tartışmaya açık olsa neyse ama ortada ülkenin gidişatı hala var olan sistemi destekliyorlar böyleleri bir şey de katmıyor ülkeye ot gibi yaşıyorlar
Cevap
4Cevap
Git kendin al çocuk piyasa iyi olsa da ikram etmek zorunda mı
O zaman ekonomi iyi demesin, benim durumum iyi ve bu kriz beni etkilemiyor desin.
Onun görüşü ekonominin iyi olduğu yönünde olabilir. Başka zaman DOŞONCO OZGORLOGO OLMOLO diyenler neden bu konuda aynı tavrı göstermiyor?
Milletin artık bu tür şeylere tahammülü kalmadı, ekonomik krizin sebebi kişiyi ve partiyi destekleyici konuşmalara artık tepki veriliyor, bunun düşünce özgürlüğü ile ilgili bir durumu yok.
Ekonomi gerçekten iyi hiçbir partiyi tutmam herkes araba kıralıyo araba alıyo oteller tıka basa dolu skis pesinde herkes
85 milyonluk bir ülkede belli bir kesim öyle yaşıyor diye ekonomi iyi mi oluyor.
geliyor gelmekte olan :D
bu ekonominin ne olduğunu göstermez ki o kadının kendi parası neden versin ki?
O zaman ekonomi iyi demesin, benim durumum iyi ve bu kriz beni etkilemiyor desin.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar