EnsonHaberMerkezi
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Türkiye'deki inançsız zihiniyetler, herhangi biri İslam'a aykırı bir eylemde bulunursa verdikleri tepki; ne gelirse dindarlardan gelir, , İslam çocuklara tecavüzcü emrediyor, insanlar islam yüzünden intihar ediyor, cemaatler kapatılsın
Türkiye de ki inançsız zihniyet her hangi bir müslüman, İslam'ın emirlerine uygun hareket edince verdikleri tepki, helal olsun dürüst adammış.
Dipnot: Kişi, İslam'a aykırı hareket edince , kişiye değil İslam'a saldıran zihniyet; kişi, İslam'a uygun hareket edince, İslam'a değil, kişiye teşekkür ediyor.
Almanya'da büyük hapis cezası var diye biliyorum. Bulduğun para ile yakalanırsan ayvayı yiyorsun. Parayı geri iade ettiğinde yüzde 5 felan ödeme alıyorsun. Ben öyle bir haber okudum ya da izledim tam hatırlamıyorum doğruysa yine eline para geçmiş olacak ayrıca dürüstlüğü onuru ve gururu da zedelenmemiş vicdanı hür olacak
İslam progogandasi loaded...
Bizdeki örnek müslümanlar hep götürüyor, hayret..
Gururumuz türk tebrik ediyoruz
Teşekkür ederim 🤗
Cevap
14Cevap
Ben olsaydım vermezdim.
Dislike atan kişi duyar kasma
Almanyada yolda bulduğun parayı cebe atmak 3 yıl hapis cezası var kanunları biliyor adam ayrıca paranın sahibi bulana ödül vermek zorunda yasal olarak %5 mi ne 250 bin euro ya tekamül ediyor gayet iyi para
557 bin euro'nun %5 i 250 bin Euro😂
500.000' in %5' i 250.000 ediyor demek TÜİK sen misin? 😂
Bulunan şey bulunmuştur ne hırsızlık vardır ne haksızlık ne kötü bi durum.
Ben olsam gerçekler vermezdim
Veren vatandaş iyi bişey yapmış oda ayrı bi konu
"paranın sahibinin çok duygulandığını müslüman olmak istediğini söyledi."
biraz da islam propagandasi yapalim oooh tam olsun
Bu da alman ve turk haber farkı oluyor sanırım komedi 😂😂
Ben de veririm ama dini inanç vs için değil, kimsenin kazancına çökmek istemediğim için. Demek ki doğruyu yapmak için bi şeylere tapmaya gerek yok.
Kazandığı para ona yetiyodur zaten yetmiyosa da birkaç yıla kurtarır kendini. Ülkenin ekonomisi iyi çalmak için sebebi yok. Türkiye mi ora sanki 🤧
Bunun inançla alakası yok olması gereken en doğru davranış... vicdan sahibi her insanın yapacağı davranış budur
Yapılması gerekeni yapmak tebrik konusu oldu artık, yozlaşmaya bak
Tebrik karin doyurmuyor. gerci orada o parayi bulmasa da ac degildir
Bunun din ile alakası yok ahlak her yerin ve her kesin uyması gereken bir ulvi duygudur..
Allah korkusu taşıyan insanların var olduğunu görmek çok güzel, okurken ben de hafif duygulandım.
Ben de bulsaydım, verirdim.
557.000 euro
Ben 1 dal sigara bile koymam bi yere
Evet iyi yaptı helal olsun o adama
Ne kadar güzel insanlar var.. Elbette o para senin değilse sahibine vereceksin.
Hakkımız olmayana dokunmayız
Propaganda bence tamamen
İyi yaptı tabii ki, haramın iyisi olmaz
Helal olsun valla tebrik ederim,👏👏👏
Hocam başka ne yapması gerekirdi? 🤔
vay enayi Türkiye yi satın alırsın
Evet 👏
Allah razı olsun hayra vesile olduğu için.
belki de kurgudur hani turklere bakin falan gibi
Enayi
Biri dislike atmış ha ha ha yolda 5₺ görse alır işte enayide enayi enayi enayi enayi enayi yalan mı enayi enayi enayi
güzel davranmış..
Bencede oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?