çocuklarımız, genç kızlarımız sokakta rahat gezemeyecek hale gelmedi mi hergün bir yabancı uyruklu çocuk ve genç kızlarımızı , kadınlarımızı taciz etti haberlerini izliyoruz.😡
Her gün televizyonlarda bir yabancı uyruklu tacizi haberi izlemek sizi endişelendirmiyor mu?
Bunlar daha iyi günlerimiz 20 sene sonra göreceğiz asıl curcunayı, 6.8 üreme hızıyla 20-30 sene sonra özellikle Hatay gibi illerimizde bizim öz nüfusumuz azınlıkta kalacak, işte o zaman çatışmaları göreceğiz. Yazık çok yazık...
endişelendirmiyor çünkü koca ülkede her gün tonla suç işleniyor her şey oluyor. medya ilgi çekici olduğundan bazı konuları cımbızla seçiyor. insanları etkiliyor
Onlara da o şekilde anlatıyorum. Kızımın arkadaş çevresi mesela gündemdeki olayları, bu taciz olaylarını da yorumlamayı sevenler. Kızıma, ben 39 yaşıma geldim kimse beni sokakta taciz etmedi. Korkma seni de edemezler. Doğada çakallar sürüdeki en zayıf kurbanı av seçerler. Korku enerji olarak yayılır ve bu hissedilir. Dik dur ki senden korksunlar diyorum.
tacizi sadece yabancı uyruklular yapmıyor kendi insanımızda yapıyor sadece yabancı uyruklu yapınca haber oluyor. yoksa ben burada 30 senedir romanların tacizini gaspını pisliğini herşeyini gördüm
Tamam al yabancı uyrukluyu evinde misafir et zaten rahatsız olduğumuz bir kesimin benim ülkemde taciz yapmasını ne kadar normal görüyorsun hayret bişey
normal gördüğümü kim söyledi? bi suçu şikayet edeceksen herkesin yaptıgını şikayet edeceksin ırk ayrımı yapmadan. sen hiç birinin çıkıpta çinegeneler şöyle yaptı dediğini duydunmu? ama ben içlerindeyim önüne gelen kadına kıza her türlü sarkıntılık taciz var. dışardan gelenleri sevmemek ayrı şey bende sevmiyorum istemiyorum.
işte bende diyorum ki bunun ırkı yok her ırktan bozuk çıkması anormal olan bir şey değil. nerden gelirse gelsin illaki çıkar. araplar çok fazla oldugu için 3 milyon araptan illaki çıkar. bizim türklerde avrupada aynı. adam video çekmiş sokakta gördüğü alman kızlara direk seks yapalım vs gibi şeyler söylüyor türkçe bilmeyene küfür ediyor. ama almanlar adama sapık demiyor çünkü onlara normal geliyor. hani desenki yan geli, p yatıyorlar onlara herlşey bedava falan haklısın derim :)
olabilir herkes aynı düşüncede olacak diye bir şey yok ama senin farklı düşündüğün ne onu anlamadım. türkler taciz yapabilir ondan bizden diğerleri yapamaz mı?