Annem eskiden Akpyi severdi, dayım ve teyzem falan ise solcuydu. Ben akpyi son zamanlar da iyice sevememeye başladım ama hiçbir parti de mükemmel değil. Oy verir miyim emin değilim.
Pascal sen trolsun kardeşim 😀 Unuttuğun bir şey daha var çok iyi bir icat hem karada hem denizde giden hem de havada giden helikopter yaptı comarkopter 😀
Öyle şarkıyla olmuyor bu işler bilgiyle oluyor. Senin benim atam fatih sultan Mehmet mehter marşı açıp boşa nara atmamış hiç.6 tane dil bilen entelektüel bir kisiymis. İstanbulun fethinde kullanılacak topların yapımında yer alacak kadar balistik uzmaniymis ve konuya hakimmis. ben rte için demiyorum. bütün siyasiler arasında bırak 6 dil bilmeyi 2 dil bilen var mı 😀 . ama yok bizi kıskanıyorlar dimi kardeşim 😀 Yazık bu kafaya
Knka Atatürk zamanında halifeliği kaldırarak çok iyi şey yapmış. çünkü artık halifelik İngilizlerin elinde oyuncak olmuş sürekli kendi adamlarini sizdirip kitle elde ediyorlarmış. şu anda halifelik olsaydı vay halimize. ki peygamberimiz de benden sonra sahih bir şekilde halifelik 30 yıl kadar devam edecek diye bir hadisi var yanlış hatırlamıyorsam. o da hazreti Ali'nin ölümüne kadar. ondan sonra halifelik konusunda hedeften sapilmis
Halifelikten başka olarak mesela harf inkılabı. bir günde alım cahil oldu deniyor. bu icraat son Osmanlı padişahlarının da gundemindeymis ama hiçbiri cesaret edememiş Atatürk dümene geçmiş. bak şimdi Özbekistan bile Latin harflerine geçmek istiyor. Avrupayi yakalamak ve geçmek istiyorsan hiçbir şekilde kompleks yapmayacaksın. onların alfabesini kullan gerekirse nolacak
Sonra Atatürk başka ne yaptı. savaştan çıkmış her tarafında ısırık izi olan darbe almış bir ülkeyi ayağa kaldırdı daha ne yapsın Yokluğa rağmen devlet demiryollarini aldı devletin tekeline Sanayiler açtı sümerbank açtı hem halk kazansın hem ülke kalkinsin dedi 1. 5 yıllık sanayi planını uyguladı 2. sini de uygulayackti ama 2. dunya savaşı söylentilerinden dolayı ertelendi. yani bazı tarihsel talihsizliklerden dolayı tam ileri doğru hamle atacakken atamamisiz
şu an hiçbir partiyi mükemmel görmediğim için oy kullanmama taraftarıyım. 2023 yılındaki seçim için endişeliyim de aynı zamanda. Umarım hakkımızda olabilecek en hayırlısı olur. şu an en çok istediğim şeylerden biri, ışık hızında artan fiyatlar. Buna el atmak ile başlayabilen ve haklarımızı daha rahat koruyabilecek kusursuz bir parti gelmediği sürece de mecbur kalmadıkça oy kullanamam sanırım.
İşık hızında artan fiyatların düşmesi* yazacaktım. Zamlar beni çok etkiledi gerçekten. 3 yıl önce çerez fiyatı diye küçük gördüğüm şeylere şu an dokunulmuyor.
Ben takım tutar gibi parti tutmuyorum ve bu vakte kadar da bir tek referandumda oy kullandım. şu an zafer partisini daha yakın buluyorum kendime. çünkü fiyatların bu kadar artmasına sebep olan 5li müteahhit çetesinin karsisinda bir tek ümit Özdağ var
Ben zaten bu zamana kadar oy kullanmadım hiç. 19 yaşındayım ve yeni reşit olmuş sayılırım. Ben küçükken annem Akp'ye oy veriyordu çünkü solcuların bol olduğu bir yer de oturuyorduk. Onlar da genelde çok serseri tiplerdi ve sanki tüm solcular içip bira şişesini parklara fırlatan serseri tipler gibi düşünüyordu. Ama zamanla olgunlaştıkça o da Akpyi desteklememeye başladı.
En başta bunu istiyorum yaa 😐 Geçen telefonla ilgili soru paylaşmıştım çünkü fiyat arastırması yapıyordum. Biri mesaj atıp "200€ yollayayım mı? 3400 tl yapar" yazmış. Acı vericiydi 😅 Fiyat farkı göğsüme oturdu
Halk olarak mahvolduk resmen. Hiç iç açıcı değil durum. Araba fiyatları desen uçmuş. Benzin mazot litresi ne kadar arttı. Gıda ihtiyacımızı nasıl karşılayacağız? Kağıt havlu tuvalet kağıdı desen öyle☹️
Ee çok savunduğun akp 5li çeteyi kayiriyor hep dostum. bunların da etkisi var. bal tutan parmağını yalıyor memlekette adam akıllı siyasi yok. ben ümit Özdağ diyorum ama umarım o da akp ve chp gibi adam kayirmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Akp yi isaretleyrnler var halaValla benim umudum yok bu ülkeden artik
Şu an %40 çıktı cumhur ittifakı. Bu millet akıllanmaz
Beter olsunlar diyecem de
Ben de arada kayniyorum😅
Vermeyeceğim muhtemelen ama emin değilim.
Oyumuz sayın cumhurbaşkanımıza🇹🇷
Kafandaki isim kim @sudesiyahseven 🤔
Annem eskiden Akpyi severdi, dayım ve teyzem falan ise solcuydu. Ben akpyi son zamanlar da iyice sevememeye başladım ama hiçbir parti de mükemmel değil. Oy verir miyim emin değilim.
Ümit Özdağ i araştır derim. en azından kötünün iyisi o. Diğerleri aynı şeyin laciverti 😀
Ben akp ye oy vereceğim. Çünkü Kılıçdaroğlunu yeterli görmüyorum. Senin düşüncen nedir bu konu hakkında @sudesiyahseven 🤔💡
Sayın cumhurbaşkanımız Marmarayı yaptı, kanal İstanbulu yapıyor. Kaç tane tünel yaptı. Sığınmacıları ülkemize aldı. Birlik beraberlik sağladı💡🥇
İmamoğlu ne yaptı bu zamana kadar? @sudesiyahseven senin yorumların güzel ve nokta atışı oluyor. Düşüncelerinizi paylaşabilirmisin?
Pascal sen trolsun kardeşim 😀
Unuttuğun bir şey daha var çok iyi bir icat hem karada hem denizde giden hem de havada giden helikopter yaptı comarkopter 😀
Herkes istediği partiye oy verebilir, niye trolmüşüm🤷
Sen akpli misin şimdi Pascal. peki ne kadar osmanlicisin?
Evet ben sayın cumhurbaşkanımıza basıyorum oyumu. Sen de ümit özdağa ver. Beni ne ilgilendirir ki?🤦
Ya hayır tabiki herkes özgür. sana bişey soracağım şimdi. genelde akpliler osmanlici oluyor ki. ben de osmanliciyim sen de öyle misin
Evet. Zaten hepimiz kardeşiz. Hepimiz türküz💡
Tamam şimdi sen kanal İstanbul demişsin çok iyi bir şey diye. ne kadar Osmanlıyı biliyorsun
Osmanlı'nın kanal projesi olduğunu biliyor muydun
Evet, sadece o değil, kaç tane cami yapıldı, Marmaray yapıldı, tüneller, askeri alanda geliştik. Yalan mı?🤔
Şimdi konuyu carpitma 😀 Osmanlı'nın kanal projesini biliyorsun madem. o proje İstanbul'a mi yapıldı?
Osmanlı'nın yükselme devrinin süper zeki sadrazami SOKOLLU MEHMET PASAyi ve onun kanal projesini biliyor musun peki
İyi olan kazansın diyelim. Tüm partilere başarılar. Oylar sayın cumhurbaşkanımıza😀💡
😀👋
Ohooho dostum dur cumhurbaşkanini savunacaksin öyle kaçmak yok hemen 😀
Osmanliciysan Osmanlı'da hüküm sürmüş atalarını bilmen lazım öyle değil mi 😃
Dombra sarkisiyla selam olsun gardaş😀👋
Öyle şarkıyla olmuyor bu işler bilgiyle oluyor. Senin benim atam fatih sultan Mehmet mehter marşı açıp boşa nara atmamış hiç.6 tane dil bilen entelektüel bir kisiymis. İstanbulun fethinde kullanılacak topların yapımında yer alacak kadar balistik uzmaniymis ve konuya hakimmis. ben rte için demiyorum. bütün siyasiler arasında bırak 6 dil bilmeyi 2 dil bilen var mı 😀 . ama yok bizi kıskanıyorlar dimi kardeşim 😀
Yazık bu kafaya
Atatürk hakkındaki düşüncelerin neler kanka?
Knka Atatürk zamanında halifeliği kaldırarak çok iyi şey yapmış. çünkü artık halifelik İngilizlerin elinde oyuncak olmuş sürekli kendi adamlarini sizdirip kitle elde ediyorlarmış. şu anda halifelik olsaydı vay halimize. ki peygamberimiz de benden sonra sahih bir şekilde halifelik 30 yıl kadar devam edecek diye bir hadisi var yanlış hatırlamıyorsam. o da hazreti Ali'nin ölümüne kadar. ondan sonra halifelik konusunda hedeften sapilmis
Halifelikten başka olarak mesela harf inkılabı. bir günde alım cahil oldu deniyor. bu icraat son Osmanlı padişahlarının da gundemindeymis ama hiçbiri cesaret edememiş Atatürk dümene geçmiş. bak şimdi Özbekistan bile Latin harflerine geçmek istiyor. Avrupayi yakalamak ve geçmek istiyorsan hiçbir şekilde kompleks yapmayacaksın. onların alfabesini kullan gerekirse nolacak
Bence de kanka. Ülkemiz için ve özellikle halkımız için kim iyi yönetecekse o geçsin başa kanka👋
Sonra Atatürk başka ne yaptı. savaştan çıkmış her tarafında ısırık izi olan darbe almış bir ülkeyi ayağa kaldırdı daha ne yapsın
Yokluğa rağmen devlet demiryollarini aldı devletin tekeline
Sanayiler açtı sümerbank açtı hem halk kazansın hem ülke kalkinsin dedi 1. 5 yıllık sanayi planını uyguladı 2. sini de uygulayackti ama 2. dunya savaşı söylentilerinden dolayı ertelendi. yani bazı tarihsel talihsizliklerden dolayı tam ileri doğru hamle atacakken atamamisiz
şu an hiçbir partiyi mükemmel görmediğim için oy kullanmama taraftarıyım. 2023 yılındaki seçim için endişeliyim de aynı zamanda. Umarım hakkımızda olabilecek en hayırlısı olur. şu an en çok istediğim şeylerden biri, ışık hızında artan fiyatlar. Buna el atmak ile başlayabilen ve haklarımızı daha rahat koruyabilecek kusursuz bir parti gelmediği sürece de mecbur kalmadıkça oy kullanamam sanırım.
İşık hızında artan fiyatların düşmesi* yazacaktım. Zamlar beni çok etkiledi gerçekten. 3 yıl önce çerez fiyatı diye küçük gördüğüm şeylere şu an dokunulmuyor.
Ben takım tutar gibi parti tutmuyorum ve bu vakte kadar da bir tek referandumda oy kullandım. şu an zafer partisini daha yakın buluyorum kendime. çünkü fiyatların bu kadar artmasına sebep olan 5li müteahhit çetesinin karsisinda bir tek ümit Özdağ var
Ben zaten bu zamana kadar oy kullanmadım hiç. 19 yaşındayım ve yeni reşit olmuş sayılırım. Ben küçükken annem Akp'ye oy veriyordu çünkü solcuların bol olduğu bir yer de oturuyorduk. Onlar da genelde çok serseri tiplerdi ve sanki tüm solcular içip bira şişesini parklara fırlatan serseri tipler gibi düşünüyordu. Ama zamanla olgunlaştıkça o da Akpyi desteklememeye başladı.
Tek isteğimiz fiyatlar düşsün bu bile yeter bence. Halkımız çok fakirledi. Ekmek alamayan insanlar var ne yazık ki
En başta bunu istiyorum yaa 😐 Geçen telefonla ilgili soru paylaşmıştım çünkü fiyat arastırması yapıyordum. Biri mesaj atıp "200€ yollayayım mı? 3400 tl yapar" yazmış. Acı vericiydi 😅 Fiyat farkı göğsüme oturdu
Halk olarak mahvolduk resmen. Hiç iç açıcı değil durum. Araba fiyatları desen uçmuş. Benzin mazot litresi ne kadar arttı. Gıda ihtiyacımızı nasıl karşılayacağız? Kağıt havlu tuvalet kağıdı desen öyle☹️
Ee çok savunduğun akp 5li çeteyi kayiriyor hep dostum. bunların da etkisi var. bal tutan parmağını yalıyor memlekette adam akıllı siyasi yok. ben ümit Özdağ diyorum ama umarım o da akp ve chp gibi adam kayirmaz
Umarım kanka umarım🤷
Mükremin'e
+10 milyon sığınmacıdan kurtulmak için, taciz edilmemek için zafer partisine oy veriniz
Evet, anneme söyleyeceğim, Zafer partisine oy versin, benim oy kullanma hakkım yok türkiye'de
Nerede yaşıyorsunuz hanımefendi? Bu arada çok iyi olur. Aman akp'ye oy vermesin. Yetti valla 20 senedir.
🇦🇹, bizimkiler zaten solcu
Viyanaya selamlar hanımefendi.
Solu sağı yok bu işin artık, ülkenin kurtulması için Zafer partisi'ni denemek gerekiyor
Evet doğrudur
Recebe
oyumuz belli gardaş🇹🇷
Cumhur İttifakı🇹🇷