Bunları ciddiye alan var mı cidden ekonomi batmış gençler önünü göremiyor iş yok güç yok gelecek yok ülkenin her yaş grubunda intihar çoğalmış bunların konuştuğu konuya bak delireceğim ya Müslümanlık neden böyle niye ben şimdi ekonomi bozuk diye tek çare intihar ediyorum diye şeyden dolayı mı şaka gibi ülke
Bu kafayla 2015 - 2017 Venezuela Açlığını yaşayacağız. 11 kilo verdi Venezuela Halkı. Biz de böyle bir açlığa sürükleniyoruz. Maduro Diyeti diye İngilizce (The Maduro Diet), İspanyolca (La Dieta Maduro), Türkçe araştırın. Bu arada bunlar için sakın intihar etme. Keşke sana olacağına bunlara olsa.
Kıtlık yaşıyor resmen para çok değersiz faturalar hayat çok pahalı bunlar hala sapkınlık din dersi ahlak mahlak diyor ekonomiden bahsetsinler yiyorsa faturalara hiç bir şeye yetişemiyorum evlenemiyorum bunlara bir şey demiyorum halk bunlara destek çıkıyor halk çok cahil herkes hak ettiği gibi yaşar etmem neden edeyim yüzleri gülsün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ciddiye bile almamak lazım
Bu kafayla 2015 - 2017 Venezuela Açlığını yaşayacağız. 11 kilo verdi Venezuela Halkı. Biz de böyle bir açlığa sürükleniyoruz. Maduro Diyeti diye İngilizce (The Maduro Diet), İspanyolca (La Dieta Maduro), Türkçe araştırın. Bu arada bunlar için sakın intihar etme. Keşke sana olacağına bunlara olsa.
Kıtlık yaşıyor resmen para çok değersiz faturalar hayat çok pahalı bunlar hala sapkınlık din dersi ahlak mahlak diyor ekonomiden bahsetsinler yiyorsa faturalara hiç bir şeye yetişemiyorum evlenemiyorum bunlara bir şey demiyorum halk bunlara destek çıkıyor halk çok cahil herkes hak ettiği gibi yaşar etmem neden edeyim yüzleri gülsün
yurt dışı düşün.
Sende düşün
Düşünüyorum.
Dalga geçmek ve gündemi değiştirmek tek amaçları bu
Bunlara kanan var bütün sıkıntı orada ya
Hacı yandaş veya muhalefet, asla haber izleme psikolojin bozulur az kaldı zaten seneye ellerine verip yollicaz
Videoyu aç arka sıralara bak o kadar beyni yıkanmış halk var ki zor zor
Hayatında oy vermemiş tanidiklarim bile muhalefete verceklerini söylüyolar şaka değil herkes bıktı ben umutluyum kazanacaz
Üzücü
Ben gülüyorum sadece aklımızla alay ediyorlar bunlarda kanıyor halk çok cahil çok
80 milyonluk ülke yahu burayı ugandamı sanıyorlar