Hekimsen’in başlattığı eylemin amacı gidişattan memnun olunmadığını göstermekmiş. Hekimsen olarak 100 bin hekim eyleme katılacakken tüm sektörlere çağrı yapıldı ve 1 gün süreli iş bırakma eylemi gerçekleştirildi.
Türkiye’de ilk kez tüm iş sektörleri aynı anda iş bırakma eylemi yaptı. İş bırakma eylemine katıldınız mı?
Doktorun çiftliği doktorun yeri doktorun bahçesi nereyi sorsan doktor bir el atıyor
Çobanın Çiftçinin Esnafın yerine göz koyuyor artı doktorluk yapıyor demekki çok kazanıyor
Çifçi de gübremi nasıl alırım sulama kooperatifini nasıl öderim elektirik gelmiş ne yapsam derken Bir sonraki seneye komisyona veya tüccara borçlu başlıyor
Hiç bir Çifçinin sesi çıkmazken pek anlam veremiyorum bu işlere
Bazen Çifçi de eylem yapıyor gerçi de sesini duyan olmayınca tarlasına dönüyor dönemeyen başka iş arıyor
Şaka gibi ülke. Doktorlar değnekçilerden daha az kazanıyor. Dünyada 195 ülke var. Doktorların değnekçilerden daha az kazandığı tek ülke Türkiye. Onun için doktorlar ülkeyi terk ediyor. Laa belediyeden arazi kiralayıp otoparkçılık yapan, oto yıkamacılık yapan insan 20.000 TL kazanıyor, doktorun başlangıç maaşı 10.000 TL. Kira en az 4.250 TL. Asgari ücretten aşağı kira var mı büyükşehirlerde? Yok.
zaten iş yok neyi bırakacan ham madde fiyatları uçmuş paran pul olmuş yok yunan savaşı yok aslan kilit operasyonu saçma canım gündem değiştirme çabaları ipini koparan mülteciler abdulhamit pnesinin dönemine dönmüşüz resmen
Ya işte al bı apta l sapta l yorum daha. sen İsviçre vatandaşlığı aldıktan sonra ülke batsın diyorsan. ben de umarım sen ülkeden gidemeden ülke batar diyorum hadi bakalım 😀 sen kaçıp hava Atacan haa yok öyle