Hollanda'da kiralık konut sorunu giderek büyürken, Lahey kentindeki bir konut kooperatifi, yalnız yaşayan bekar kiracıları birbirleriyle tanıştırıp, aynı evi paylaşmalarını sağlamak amacıyla "çöpçatanlık" girişiminde bulundu.
Siz yalnız mı yaşıyorsunuz
Hollanda'da konut sorununa çöpçatanlı çözüm! Nasıl buldunuz?
Yani kendi adıma konuşursam bana biraz ters geliyor ama iyi yönlerinden bakarsak bunu tercih edenler hem maddi olarak sıkıntılılarsa rahatlarlar hem de belli mi olur bir arkadaş ya da yeni bir aşk! (Kötü taraflarını düşünmeye başlamayacağım düşünürsem işin içinden çıkamam artık sıkılana kadar pozitifçilik oynuyorum 😅)
Mesela ilk olarak ben birisine öyle kolay kolay güvenip de onunla aynı evde yaşamaya tamam diyemem hee diyelim ki bi mucize gerçekleşti ben karşımdaki kişiye güvendim ve artık onunla aynı evde yaşıyorum o zaman diğer sorunlar ortaya çıkıyor..
[geriye kalan 100%]… ..
[80%]
[50%]
[20%]
Tatataaa * • “Evin dekorasyonu” • *
1} yani ben yaşadığım evin her bir tarafını kendim dekore etmek isterim ama sonuçta evde tek yaşamıyorum! Mecburen ortak alanları istemediğim gibi de dekore etmek zorunda kalacağım
2} diyelim ki evde büyülü ve ateş saçan bi gecelikle gezmek istiyorum ya da bunun gibi evde başka biri varken olmayacak bir şey istiyorum o ne olacak 😕
3}
4} . . . Ööf daha da yazmaya üşendim şimdi yazsam daha çok yazmam gerekecek kafamız şişecek 😅