Şahsen ben onun gelmesini daha çok isterim zamanında Türkiye için yaptığı o kadar güzel yatırımlar var ki Devletten 1 kurus bile almadan o dönemin en büyük barajını yaptırdı ilk yerli tv kanalları açtırdı vs
2023 Seçimlerde "kesin adayım Türkiye için 1trilyon € bulacağım" diyen Cem uzana oy verir miydiniz?
Arkadaşlar çaldı çırptı deniyor 😃 hayretle gülüyorum 2002de 7 yaşındaydım o yaşta bile bu adama sempati duyuyordum söyledikleri çok mantıklı imar bankasını hortumları diyorlar TÜRK SİYASET TARİHİNİN EN KISA SÜREDE EN ÇOK SEVİLEN EN ÇOK OY TOPLAYAN SİYASETCİDİR KENDİSİ yaptıgı barajlara zaten devletten para almasına gerek yok yıllık 40 milyar dolar para kazanıyor barajlar RTE bunun bida ki seçimlerde kesin kazancagın bildigin için operasyon düzenleyip adamı. Kendi emegi olan barajlara el koyup üstüne çekiyor en son ölüm tehdidi alıyor elinde kalan tek şey imar bankası oldugu için adam onu alıp kaçmak zorunda kalıyor başka şansı yok inşallah gelir
Erdoğan bu adam yüzünden bu kadar güçlü. Zamanında 2002 seçimine girip %7,3 oy almasaydı, ne DYP %9,9 ile baraj altında kalacaktı ne de ak parti tek başına iktidar olacaktı. Bu herif yüzünden ak parti seçimde fazla 76 milletvekili aldı tek başına iktidar oldu. Genç Parti girmemiş olsaydı seçime ak parti en fazla koalisyon hükümeti kurabilirdi.
Zaten siyasal islamin kazanmasi icin krallar 2-3 trilyon dolar akitacak turkiyeye izleyin ve görün. Son suprizler ile yine siyasal islam kazanip ülke parsel parsel satılacak.
Sanmıyorum sırf siyaset sevgisi yüzünden seçimlere 2 ay kala parti kurmuştu çok büyük yatırımlar yaptı koşulsuz 2009 dünyanın en zengin 100 ailesi arasına girdiler
nerede görülmüş şirket sahibinin cumhurbaşkanı olduğu bir de en zengin 100 aile içerisindeymiş yok artık! ayrıca tamam yatırımları yaptı ülkemiz için harika ama hayrına yapmadı sonuçta o da yatırımlardan kazanç sağladı.
Ablam kafadan kontak biri yakışıklı diye cem uzan a vereceğim der der durur yıllardr. Yani normal beyinle cem uzan a oy verilmez bence😂 Ben akp den gecmem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cem Uzan adamdır onu bitirenin sonu geldi şimdi çark nasıl tersine döndü 😀😀
Kendisi adamdı ama babası kardeşi kim tanımam ben onu tanırım adam işsiz kalmayacak heryer üretim sahası olacak gariban kalmayacak anlayışı ile yola çıktı dediklerini de yapmaya tam başlamıştı ayağına cerme takıldı yok yılan sampanyalarını havuz altına gömdü yok şunu bunu çaldı kaçırdı yok şöyle böyle sağlam kumpaz kurdular adama elinde 3 çü 5 si hak olan neyi varsa onada el koydular