https://www.cnnturk.com/turkiye/bakan-soylu-hdp-milletvekili-polisimize-yumruk-atti
Vekıl olması ya da dokunulmaz olması onlara bu hakkı verıyor mu sence?
Vekıl olması ya da dokunulmaz olması onlara bu hakkı verıyor mu sence?
Milletin vekili dediğimiz insanların milletle aynı milli görüşe, değerlere sahip olması gerekir. HDP ve vekilleri bu ülkedeki hiçbir vatan evladıyla aynı değerlere, milli görüşe sahip değildir. Bu 0çların bu kadar haddini aşabilmesinin sebebi seçimler. AKP ve İçişleri Bakanlığı istese daha önce yaptığı gibi polislere talimat veririr. Bu 0çları anasından doğduğuna pişman eder. Hepsini savurur atardı ama seçim arifesinde olduğumuzdan böyle bir karar verirse HDP'li Kürtlerin oyunu alamayacağı için buna göz yumuyorlar. CHP ve üyeleri de bu konuda hiçbir şey söylemez, söyleyemez. Çünkü onun da seçilmek için HDP'lilerin oyuna ihtiyacı var. AKP/İçişleri Bakanlığı bu şekilde tepki gösterseydi CHP, AKP'yi anti demokratik olmakla itham edecekti. Yani herkes halinden memnun olan oradaki polislere oluyor. Bir yaban domuzundan/dağ f4hişesinden yumruk yiyor.
Milletvekili diye dokunulmazligimi var kimse kimseye vurmamasi gerekir milletvekilinin aldığı maaşi hakketmiyor onlara çok fazla çok da ucuza yemek yiyorlar dün bunun tartışmasını yapıyordum milletvekili kizi arkadaşım bana kırıldı ben doktorlar polisler vs az mas alıyor diyorum babamda az oaliyor yetmiyor diyor güldüm bende baban oturarak para kazanıyor dedim tüm sulalenizde mecliste çok az ücretle yemek yiyor dedim beni çağırıyordun ya gelmiyorum neden olduğunu söyledim hala cagiriyorsun dedim artık cagirmiyacagim dedi 🤗
Cevap
5Cevap
Yanlış olmuş
katranı kaynatsan olur mu şeker...
Izleyınce uzuldum
Hangi partiden olursa olsun kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok
Biz çıkıp zamları sıgınmacila için eylem yapsak polis kendine yaklaştırma dan gaz bombası atar onlara niye yapmaması
Allah onları bildiği gibi yapsın serefsizler. Ellerini alıp kıracaksın hepsinin. Kim ki onlar tokat atıyor polise. Hemen içeri atsınlar!!!
O da ona yumruk atsın sonra öpüşüp barışırlar😆😆
Vermiyor
ilk değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?