Gündem Recep mi zurna dürüm mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Haydi bakalım oylar gelsin... 😅 Recep Zurna dürüm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Recep mi zurna dürüm mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
prenses__artemis Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Bu soruyu sorman çok gereksizHâlâ Tayyip diyen varsa IQ seviyesine baksın 2 0 Yorumla
iggy_derenoğlu Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 83% +1 yıl Bir kere kadıköyde 70 cm dürüm söylemiştik hepsini yiyemedim 😂 1 0 Yorumla
swainlong Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hahahaha o şopu sen mi yaptin? zurna dürüm evet 😄😅 1 0 Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 124 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 479 cevap paylaştı. Zurna dürüm. Market poşeti bile olabilir 1 0 Yorumla
turgay2 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Gündem konusunda 759 cevap paylaştı. chpkk yı koysana kardeşim 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Yoo niye en büyük terörist hain, hırsız şeref yoksunu köpek var ya burada. Yorumla turgay2 +1 yıl ayna ya bak nammussuz arıyorsan arsız pislikkk Yorumla Soran +1 yıl Şu an seninle konuşuyorum ya işte. Görüyorum görmem gerekeni Yorumla turgay2 +1 yıl çapulcularınla iyi goygoy yap sen sonra sandıkta göreceksin chpkklı. Yorumla Soran +1 yıl Görücez görücez. O hırsızın karısını da senin gibilerin annesini de o sandığın üstüne yatırdığımızda görücez. Yorumla turgay2 +1 yıl arsız namussuz onun bununçocuğu * evladı soysuzpiç işte ne olacak çapulcupiçi Yorumla Soran +1 yıl Sen görücen seçimden sonra sülalesini s'kt! ğimin soysuz evladı. Yorumla turgay2 +1 yıl korkak köpek senin soyunmuvar namussuz ooçocuğu soysuzit Yorumla turgay2 +1 yıl pkklı yavaş neolacak Yorumla Soran +1 yıl Seninkiler var. Ben hepsinin üstünden geçicem işte. Anandan çocuklarım olacak. Sana kardeş yapacam. Ananı karım yapacam. Yorumla turgay2 +1 yıl anca burdan konuşursun massuzsuzit soyu * pkk * Yorumla Soran +1 yıl Şimdi buradan, zamanı gelince sizin hepinizi diri diri yakacaz. Yorumla turgay2 +1 yıl hadi ordan bacım evladı * Yorumla turgay2 +1 yıl daha burdan bile gizlisin soysuzpiçin evladı Yorumla Soran +1 yıl Ortaya çıktığımızda kaçacak delik arayacaksınız. Soyunuzu kurutmaya geliyoruz Yorumla turgay2 +1 yıl anca konuşursun * Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu soruyu sorman çok gereksiz
Hâlâ Tayyip diyen varsa IQ seviyesine baksın
Bir kere kadıköyde 70 cm dürüm söylemiştik hepsini yiyemedim 😂
Bu kıyaslama bile nimete hakaret olur.
Zurna dürüm tabi
Hahahaha o şopu sen mi yaptin? zurna dürüm evet 😄😅
Zurna dürüm:d kaliteeee kalite
Zurna dürüm. Market poşeti bile olabilir
chpkk yı koysana kardeşim
Yoo niye en büyük terörist hain, hırsız şeref yoksunu köpek var ya burada.
ayna ya bak nammussuz arıyorsan arsız pislikkk
Şu an seninle konuşuyorum ya işte. Görüyorum görmem gerekeni
çapulcularınla iyi goygoy yap sen sonra sandıkta göreceksin chpkklı.
Görücez görücez. O hırsızın karısını da senin gibilerin annesini de o sandığın üstüne yatırdığımızda görücez.
arsız namussuz onun bununçocuğu * evladı soysuzpiç işte ne olacak çapulcupiçi
Sen görücen seçimden sonra sülalesini s'kt! ğimin soysuz evladı.
korkak köpek senin soyunmuvar namussuz ooçocuğu soysuzit
pkklı yavaş neolacak
Seninkiler var. Ben hepsinin üstünden geçicem işte. Anandan çocuklarım olacak. Sana kardeş yapacam. Ananı karım yapacam.
anca burdan konuşursun massuzsuzit soyu * pkk *
Şimdi buradan, zamanı gelince sizin hepinizi diri diri yakacaz.
hadi ordan bacım evladı *
daha burdan bile gizlisin soysuzpiçin evladı
Ortaya çıktığımızda kaçacak delik arayacaksınız. Soyunuzu kurutmaya geliyoruz
anca konuşursun *
Tabi ki zurna dürüm
Hepinizi yerim