CNN Türk’te muhabir NATO ne diye soruyor
Kimi uzaya araç gönderiyor diyor
kimi halkı sömüren birlik diyor
Şaka mısınız lannnn
Kimi uzaya araç gönderiyor diyor
kimi halkı sömüren birlik diyor
Şaka mısınız lannnn
Daha demin bunun Lozan'ı sordukları versiyonu izledik sadece bir tane kızımız İsmet İnönü'nün elçi olarak gidip imzaladığı maddelerinin stratejik olarak lehimize olduğu bir barış antlaşmasıdır dedi. Diğer herkes saçmaladı. Halkımız aşırı derecede cahil bir topluluktan meydana geliyor, üzücü. Biz de aile içinde Lozan hakkında konuştuk babamla kardeşimle uzun uzun tartıştık. Cehaletin sebebini bilmiyorum ama aileden başlıyor bence. Zaten bizim toplumda kendini geliştirme diye bir şey yok hele aileden de cehalet geliyorsa ot gibi gelip gidiyorlar işte araştırmak dinlemek okumak gibi alışkanlıklar maalesef yok. 🌸
Ya tamam herşeyi bilemezsin. Ama tv dede görmedin mi ya da hiç sormadın mı biz neden Kore’ye asker gönderdik diye bukadar mı dünyadan kopuk yaşanır ya da sadece at gözlüğüyle !
Bunlar her şey değil zaten her ülke vatandaşının aslında bilmesi gereken genel kültür bilgileri. Tarih sevmemeyi anlarım ben de çok sevmem aklımda tutamıyorum tarihleri de bunu anlamıyorum.
Sanırım bizde sorgulamayan sadece itaat eden bir yetiştirme kültürü var! Din sorgularsan ataist devleti sorgularsan anarşistsin ! Umarım 20 yıl sonra z kuşağı bunu değiştirir
Bence bunun cahillikle alakası yok. İnsanların bu tür terimleri bilemsi gerektiğini düşünmüyorum. Yurt dışındaki insanlar ekonomi, dış işleri bakanlarını bile tanımazken bizim politikayla bu kadar yakın olmamız sürekli bunları konuşuyor olmamız çok üzücü.
NATO: Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü
Bunun ismi önemli olan değil örgütün amacı önemli PKK yı bilmemekle aynı
özgün hiçbirşeyi olmayan herşeyi kopyalayıp Türkçeye çevrilmiş temel bilimleri ezberletilen hiçbir akademik teorisi son 100 yılda olmayan arge çalışmasına dahi katılmayan.. bir ülke de ne bekliniyor ki.. zamanla ezberlerini unutuyorlar bu gayet normal...
Cevap
3Cevap
Arada bazı laflar bilinçli soylendiyse güzel de değilse çok komik
-North america treaty organization
-NATO turkiyeye üye
Gibi küçük gönderme tadında güzel laflar olabilirdi gerçekten farkında olarak soylenseydi tabi
Cahillik cehalet üst düzey okuyanı da cahil öyle de bir sorun var
Adam diyorki Nato Türkiye’ye üye 🤣
Bence Nato dünyanın en büyük terör örgütüdür
Hmmm güzel bakış açısı olabilebiler
Soğuk savaş dönemi Sovyet Bloguna karşı kurulduysa ama 1990 dan beri Sovyet Blogu dağıldıysa Varşova Paktı dağıldıysa o halde Nato neden hala var?
Geriye tek ihtimal kalıyor mantıken o da terörizm.
Zatende öyle.
Rusya hala büyük tehdit. Türkiye ise dışta çok mantıklı bir politika izledi aslında NATO’da sizlerin ortağım diyip Rusya ile ortak hareket ediyor
izledim :d
Sence nato nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?