İYİ Parti İBB Meclis Üyesi, gençler arasında “İnternetçi abi” lakaplı Taylan Yıldız, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda öğrencilere satılan bir dilim karpuzun fiyatını paylaşarak sitem etti.

Maalesef. Daha düşünün ki KYK fiyatları piyasa fiyatlarına göre uygun bile. KYK da insan gibi yemek yemeyi unuttum
Yazık günah abi ya biz bizi soydukça ülkemiz yükselemiyor
Bizden başka kendi ülkesindeki insanlarına düşman bir halk yoktur
Yani dış güçlere gerek yok.
Cevap
7Cevap
şok markete gitsinler 3.45 tl kilosu dun aldim 7.20 krş ya geldi..3 gun yerim yani..
https://www.sokmarket.com.tr/karpuz-kg-p-5964/
Öğrenci onunla nasıl uğraşsın
ben öğrenciyken trakya üniversitesinde okudum haftasonu kırtasiyede çalışıyordum yemeğimide evde yapıyordum elbisemide kendim yıkıyordum.. babamdan bir krş almadan mezun oldum... yapmak isteyen yapar.. karpuz dahi alıp kesemiyorsa bırak onlar okumasın..
ayriyetten param olmadığı için istanbuldan edirneye otostopla bile gitmiştim..
sağolsunlar öğrenciyim diye beni aabalarına aldılar ne konuşuyorsun sen.. hayat öyle kolay bir yer değil savaşacaksın armut düş ağzımda pişle herkes yapar.. bu yeni nesili o kadar rahat yetiştiriyor ki karpuz bile kesemez aslında haklısın
Kyk yurdunda durum bu?
Bari güzel karpuz fotosu koyaydin burada da fakiriz 🤣
Paramız buna yetti 😜😂
Kilosu 4-5 liraya düşmüş. 3 kişi ortak karpuz alsa daha kazançlı olur.
Ben daha bu sene karpuzun tadina bakmadim biraz daha yemiyversinler. Ibb ogrencilerin ulasim ucretlerine zam yaparken nerdeydi bu iyi partili?
İşi hemen siyeset oyunlarına getirmişsin. Zamlar kimin yüzünden acaba... akepe ve mehepe yüzünden ülke bu halde artık uyanın...
Sen siyaset yapmiyo musun? Zamlarin bicok sebebi var arastirsan bilirsin herseyi akpden biliyosunuz. Boyle deyince de onlar yonetiyo dersiniz. Atip tutmayi bilirsiniz ancak. Akp oncesine bak enflasyon kacmis.
Bir tek sen araştırıyorsun değil mi? Siz her şeyi dış güçlerden olduğuna inanıyorsunuz uyanın ülke elden gidiyor haberiniz yok o çok sevdiğiniz taptığınız zihniyet ülkeyi bu hale getirdi.
Buna da pes abi bu nedir.
Bunlar daha iyi günlerimiz
düşündüğümden ucuzmuş
O yurtta kalıyorum ve aynen öyle maalesef.
Maalesef ki gerçek
6.5 ne ya dolmuş parası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar