Evet sürekli yoksullasan bir Türk halkı sürekli değer kaybeden Türk lirası sürekli gelen zamlar sürekli fakirlesen halk ama. karsiaimda. surekli zenginleşen siyasiler hirslar koltuk. sevdalari sadece kendilerini düşünen yöneticiler. EYYY TURK HALKİ EYYY ASGARİ UCRETLİ EYYY EMEKLİ NE ZAMAN ARTİK YETER DİYECEK NE ZAN SUSMAKTAN VAZ GECECEK. Mazot cuma akşamı itibari ile 30 lirayı geçecek ulaşıma gıdaya sebzeye ete. meyveye yine görecek zamlar ama. yonetenler koltuk derdinde..
Mazot benzin 30 u geçecek sorun yok gelsin bize giriyorsa sizede onlarada girecek ekmekten girecek ulaşımdan görecek sebzeden girecek asgari ücret alıp emekli maaşı alıp ahlasanlari görmek artık bana Hızır veriyor neden dersende siz sectiniz siz verdiniz yetkiyi diyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zamanında oyum erduuuana diyen herkes şimdi koyum erduuuana diyor.
Halen erduvannm diye tapanlar oldukça bu yine gelecek ve bu gidişat ile savasilmadan kaybedilen ülke olarak tarihe geçeceğiz...
Din denen şey var oldukça allah diyenler zirveden inmez
Dinsizim ben
İyi ki öylesin
Hiç oy vermedim artık verenler ile de arkadaşlık etmeyeceğim
Dislayacaksin bir bir fisleyip sen bu ülkeyi bu hale getirdim deyip dislayacaksin
Kırılmış testinin davası olmas lo
yetki vermedim ama etkisi çok fena oldu
Oyum refaha
Al bir sözde dinci daha. Yahu din ile kandirilmaya ne merqklisiniz. Dincilerin yarardan çok zararı olmuştur her daim
Erbakan'ın zararı olmadı -)
Şu anki ülkeye bak ne durumda olduğunu gör hep bu olay halkı din üzerinden kasidiklari için oluyor
Hep zaferin yüzünden hdhdh. Gece 2.5 TL benzine zam geliyor 30 tl
Mazot benzin 30 u geçecek sorun yok gelsin bize giriyorsa sizede onlarada girecek ekmekten girecek ulaşımdan görecek sebzeden girecek asgari ücret alıp emekli maaşı alıp ahlasanlari görmek artık bana Hızır veriyor neden dersende siz sectiniz siz verdiniz yetkiyi diyorum.
Yeniden vereceğim
Çok zam yapsın -))
Gariban olan düşünsün çokta fifiiiii
Zafer düşünmez. kaçak mazot kullanıyor. once ona zigtirecegim kendimi dhdhhfh
Ben iş savaşta kenara koyduğum 2000 fişeği onlarda deneyeceğim
Değiliz
Şu ülkeden bi kaçaydım artık