Şüphesiz yine alacak sizce kaç oyla?
Yüzde 52
Yüzde 55
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer C şıkkını unutmuşsun niye yazmadın? babayı unutma orada baba var :D adam adaylığını bile açıklayamadı zaten gidişi burdan belli değilmi.2023 diyor ağzından düşürmüyor ya Cumhuriyetin 100. yılı onu tarihin derinliklerine gömecek. İleride tarih kitapları onu nasıl biri olarak anlatacak?
Bugün açıkladı İzmir'de
Yandaş anket şirketleri bile Erdoğan’ı %35 olarak gösteriyor. Muhalif anket şirketleri ise %28’de bırakıyor.
Benim fikrin ise en fazla %30 oy alacaktır. Zaten seçim 2. Tura kalır, 2. Turda da Millet İttifakının adayı %55-57 arası oy alarak kazanır.
Anketlerde Erdoğan hep 30 35 alıyor zaten 2018 de de kaybediyordu ankete göre
Anketleri hep takip ederim, 2018 ve öncesinde hep anketlerde AKP %40-50 arası gidip gelirdi ve anketlere yakın oy alırdı. Son 3 yılda çöküş dönemi başladı. Bugun mazot 30 tl olmuş, döviz uçmuş gitmiş, her şey ateş pahası. Her şey 5 yıl öncesi gibi olsa AKP yine en az %52 oy alırdı. Ama durumlar bunu gösteriyor. Boş tencereler çok iktidarı yıktı!
Kur yüksekliği farkında olarak yapılan bisey 1 2 ay sonra turistler 1 dolar 17 TL gidip Türkiye de tatil yapalım diyecekler herzaman olduğu gibi bu yıl da akın edecekler Hazine dolacak bu sayede dolar avro düşecek yılbaşından sonra baya rahatlarız Erdoğan hedef 2023 diye diye gidiyor hedef 2023 iken neden bile isteye kaybetme tehlikesini göze alsın ki bu işte bir iş var seçimden önce harika bir hamleyle vatandaşı rahatlatacağına feraha erdireceğine inanıyorum inşallah düşündüğüm gibi olur
Tamamen saçma bir düşünce. Turist istediği gibi gezsin, vatandaş ezilsin yani!
Ki dolar kuru son 3 yıldır yükseliyor. Ben 33 yaşındayım, neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Zaten sorduğun sorunun anket şıklarından belli.
2002-2017’ye kadar iyi işler yaptılar, takdir ettim oy da verdim.
Sadece ekonomi de değil, hastanelere randevu alınamıyor, torpil adam kayırma hat safhade.
İnsanlar atık iyice bunalmış durumda.
Doları 17 tl’den sanki 5 tl ye mi düşürecek?
Faiz inmedikçe dolar da inmez bu ülkede.
Neyse 1 yıl gibi bir süre var, göreceğiz.
Rahat ol ablacım düzelecek her şey
Hiç bozulmasaydı, düzelmesine de gerek kalmazdı. Bir kere çark bozuldu mu geri düzelmesi çok zordur. Ki bu millet kimseye de limitsiz tolerans göstermez. Şimdiye kadar seçimlerde hiç yanıldığım da olmamıştır.
Ben düşüncemi yazdım. Hadi iyi akşamlar ✋🏻
Cevap
8Cevap
Oyları çalmadıkları sürece kazanamaz kazandıkları an iç savaş çıkar yazıyorum buraya
İç savaş çıkartanlari gömdük 15 temmuzda
Aynen aynen seçimleri Akpartea kazansın olanları gör
Bisey olmaz
Bu sefer ekonomiyi sağlam batırdı. 2023 e kadar zor dayanır. Bu sefer yenilecek, başa baş oyları var şuanda.
Kaçla alır bilmem ama rakibi CHP olduğu sürece Erdoğan’ın ceketi seçime girse alır. Keramet onda değil rakibinin rahatsız edici yapısında.
Bu oyu alması imkansız ekonomi iyi iken bu kadar oy alamayan biri ekonomi mahvolmuş milyonlarca sıgınmaci nmaci varken bu oyu ku alacak
İyi oy alamadı dediğin 17 milyon fark attı 😆😆😆😆😆😆
Kazandığında yizde 55 ile kazanmadı ayrıca 52 ile kazandı karşı tarifin oyuda yüzde 48 ona bakarsan arada iki milyin sekizyuz bin fark var nerede 17 milyin fark incenile araş ndaki farkı soyluyisan oda 11 milyon
Yüzde 30 aldı ince
Ben karşı rakibi diyorum yüzde elliyi alamayan secilemiyir
bu sefer kaybedeceğini kendide biliyor. benim tahminimce millet vekili olarak seçime girecek. cb olarak başkası çıkabilir karşımıza.
Bugün adaylığını açıkladı
sorma. ters köşe yaptı mk
En fazla %25 - %30 alır.
Zaten +2.500.000 mühürsüz oyla seçilmişti
27 milyon oy aldı chp 15 milyon aldı 2.500.000 oy geçersiz sayılsa bile alıyordu
Ya aklında bir sorun var ya da hiç hesap bilmiyorsun
Ülkenin içine ettikten sonra nasıl alacakmış çok merak ettim. d
Bu sefer başını alır.
Geçen seçim de öyle diyordunuz sapladı geçti
Geçen seçim çala çala bitiremediği şeyler vardı. Halk embesilse alır tabi. Şimdi çalacak bir şey kalmadı milletin cebşne göz dikti. O yüzden kim saplar görürsün bu sefer.
Kardeş kendini kandırma
Yav he iyi bakalım tamam sensin. Adam seçimi 2023 e bıraksa aday olamıyor sen bana gelmişin erdoğan diyosun. Alırsınız tamam siz alırsınız aslansınız siz hadi bakiym sürüne dön koyun arkadaşlarının yanına şimdi
Ben hırsızı, yolsuzu, şeref yoksunlarını, vatan hainlerini kutlamalarla dağdan indiren esas teröristleri savunanlarla muhattap olmam. Sen kendin gibilerle konuş. Toplum dışlıyor artık sizi. Atıksınız kabul edilmiyosunuz.
Vatan hainleri diyorsun başkan aponun heykelini dikeceğiz diyenlerle size Mustafa kemalin itleri diyenlerle pkk sizi tükürdüğünde boğar diyenlerle Suriye de Azerbaycan da ne işimiz var diyenlerle şehit bacısına küfür edenlerle biz pkk ypg yi terör örgütü olarak görmüyoruz diyenlerle mi mavi vatanda ki haklarımızdan vazgeçip Akdeniz ve egeden sondaj gemilerini çekin diyenlerle mi devam edeceksiniz
Alacak alacak ama neyi :D
20 yıldır aynı laflar 😊
20 yıldır aynısının olmasının sebebi karşısında kılıçdaroğlu gibi bir adamın olması bu sefer işler değişecek zaten kılıçdaroğlu olmasaydı sarmaşık gibi saramazdı her tarafı gerekirse hdpye bile oy atarım ama onlara oy yok artık
Muharrem inceyi de gömdük hatırlatayım
Kazanması mümkün değil
20 yıldır aynı sözler bıktık ufff
Hayır ben her sene asla gitmez yine napar eder kazanır derdim ama ilk defa bu sefer asla kazanamaz diyorum
Yine napar eder alır
% 30
% 30
52 alır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?