2023 yılında ülkemiz sizce ciddi anlamda değişir mi 2023 yılında ülkemizin ciddi anlamda değişeceğine inanıyor musunuz? Özellikle ekonomik anlamda Örneğin refah seviyemiz yükselecek mi? Zamlar duracak mı? Bizi düşünecek daha doğrusu milletin çıkarını gerçek manada düşünecek yöneticiler iktidara gelecek mi? Türk lirasının değeri ciddi manada değer kazanacak mı? Konut fiyatları düşecek mi? vs vs. Kısacası bir İskandinav ülkesi gibi olamasakta en azından Almanya gibi olabilecek miyiz ülkemiz gerçek manada kalkınacak mı?
Bana sorarsanız bunların hiçbiri olmayacak ve olacağını zannetmiyorum Çünkü gerek iktidar olsun gerek muhalefet olsun ülkemizi gerçek manada düşünmüyorlar sadece kendi ceplerini doldurma ve iktidar partisi iktidarını sürdürme muhalefet ise iktidar olma oy alma derdinde keza geçmiş hükümetler de aynıydı şimdiki hükümetten pek farklı değildi Atatürk hariç hiçbir parti lideri iktidara geldiklerinde ülkeyi düşünmediler Halbuki Almanya'da iktidar kim olursa olsun kendi insanını düşünür bizde ise tam tersi ancak bu ülke büyük bir devrim olursa değişir başka türlü değişmez Devrim dediğim kızıl devrimden bahsetmiyorum Komünist olalım demiyorum ama bu ülkeye ciddi bir devrim gerekli başka türlü değişmez bu ülke
Bana sorarsanız bunların hiçbiri olmayacak ve olacağını zannetmiyorum Çünkü gerek iktidar olsun gerek muhalefet olsun ülkemizi gerçek manada düşünmüyorlar sadece kendi ceplerini doldurma ve iktidar partisi iktidarını sürdürme muhalefet ise iktidar olma oy alma derdinde keza geçmiş hükümetler de aynıydı şimdiki hükümetten pek farklı değildi Atatürk hariç hiçbir parti lideri iktidara geldiklerinde ülkeyi düşünmediler Halbuki Almanya'da iktidar kim olursa olsun kendi insanını düşünür bizde ise tam tersi ancak bu ülke büyük bir devrim olursa değişir başka türlü değişmez Devrim dediğim kızıl devrimden bahsetmiyorum Komünist olalım demiyorum ama bu ülkeye ciddi bir devrim gerekli başka türlü değişmez bu ülke
2023 yılında ülkemiz değişecek
2023 aynı günümüz gibi olacak Değişen bir şey olmayacak
Geleceği Allah bilir biz bilemeyiz onu ancak zaman gösterir bu konu hakkında yorum yapmam doğru olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar